Hirdetés
Aktív témák
-
maki12
senior tag
válasz
Zé_Mester #30066 üzenetére
Ez nem jelen esetben nem igaz,s2-n recoverybe üriteni kell a cacheket!
nekem is volt már ilyen,és nem kell felrakni új romot!
A Dalvik cachet meg társait ürited,reboot és kész.Ha ezsem segit akkor factory reset!szerk.:S2-n így kell megoldani,azt nem láttam hogy ace-t irtál bocsi
-
BigT
senior tag
válasz
Zé_Mester #29957 üzenetére
én éjjel telepítettem az LPM-et. 5óra 50 perce vettem le töltőről, 55 perc kijelző, folyamatos wifi (vagy mobilnet) kapcsolat, 2 levelezés szinkronizálva, több app telepítés (most kezdem újra belakni) és jelenleg 80%-on van. Ez kategóriákkal jobbnak tűnik, mint az LP7, amit eddig használtam.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Zé_Mester #27602 üzenetére
Ezt a 100% fényerőt szerintem ne eröltesd.
Könnyebben be fog égni a kijelző, cserénél meg nem biztos hogy hibátlant fognak beépíteni, szóval amennyire lehet kíméld.
Nem azt mondom, hogy ne használd erősebb fényerővel, de egy 60-70% és egy 100% fényerő között kisebb a különbség látványban, mint amennyit degradálódnak a szinek. -
Muffi
aktív tag
válasz
Zé_Mester #27368 üzenetére
Jaaaaaaaaa..
Igen CM9 volt rajta..azt mentettem le és utána Goatrip romot tettem fel rá és arról akartam visszaállítani CM9-re és nem működött..:SS de ugyse működött h visszatettem az alap CM) Nightlyt és utána visszaállítani ugysem ment..:S akkor CM9 miatt van? :S jaa és nem tettem bonyolult karaktereket mikor átneveztem.. erre neveztem at: cyanogenmod9 ennyi...
és köszönöm a segítséget!
-
R2D20208
addikt
válasz
Zé_Mester #27193 üzenetére
Nehari mester, de egyfájlos Odinos md5-höz sosem tennék, és sosem tesz rengeteg ember Pitet, sőt teljesen felesleges, sőt szerintem el sem indul a telepítés , vagy error lesz. 3 fájlosnál opcionális, és meg is találod a Rom .tar, vagy .zipjében. Miért is nem mellékelnek Pitet az egyfájlosokhoz szted ?
(#27192) stevve sztem nagyon kevésnek van, és használ ilyen dolgokat. Ezek egyedi problémák, nem álltalánosak. Reméljük jön valaki, akinél előfordult ez a ritka jelenség, mint a zsebben életre kelés is.
-
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
Zé_Mester #27181 üzenetére
pit-et hol találok ? milyen kell? tuti pda-ba kell ?
egész pontosan ez van: I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5
az első hsz-t olvastam de ott 3+1 fileos leírás van az egy fileoshoz meg tar kiterjesztés van neharagudj de eléggé besz@rtam ígyis hogy egyszercsak nem indult el :S egy backup után:S szóval biztosra akarok menni...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest