Hirdetés
Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
válasz
lafaty80 #27687 üzenetére
Ezt eddig észre se vettem. Jó hogy szóltál, mert így nem küzdök vele, és nem lakom be a 12.2-öt se. A VK ROM-ban elvileg alapból ki van lőve.
Nekem sem kell zajszűrés, mert akkor ha tokba rakom, visszhangzik.
Tehát akkor a Wanam 12.2 is kuka lett nálam.
Jön Criskelo...Egyébként vagy kiveszik a ROM-ból alapból, vagy nem. VK-ban nincs elvileg, de a többi romot illetően gőzöm sincs.
-
Linkin
senior tag
Van egy előre rootolt verzió is már az LQ5-ből
[link] -
Linkin
senior tag
Aki feldobta az új gyári romot annál hogy működik?
-
Rotate
veterán
találtam még egy változást, pár helyen megváltoztak a gombok
pl az élő hátterek beállításánál
-
Mogcaa
aktív tag
Hali következő a hiba: felraktam a cm9-et megy rendesen, működik minden.
fel raktam utánna a miui-t és bekapcsolásnál nem kéri a pin kódot egy darabig ott az x a térerő jelnél utánna jelzi hogy van térerő de mikor akarok hívni akkor kiírja hogy nem sikerült regisztrálni a hálózatra. visszaraktam a cm9 et ment minden rendesen megint szólval sim a helyén stb. Valami tipp hogy mi lehet a baj?más: Salman v4 romot próbálta valaki? mik a tapasztalatok?
-
lajki7
senior tag
Nah milyen sracok az uj 404?:-) vissza rakom este ha minden oke vele:-)
-
killmix
tag
Melyik macskásat ajánljátok használatra?
(mi a különbség a galnet és az asnet miui közt ? ) -
sniphoe
aktív tag
Hol lehet ki/bekapcsolni, hogy telefonálás alatt percenként csippanjon vagy ne?
-
akos727
senior tag
Feldobtam egy Rootbox romot beats-el de sehol nem találom. Vagy hagyjam és ne is keressem mert értelmetlen?(eddigi hozzászólások ezt mutatják)
-
killmix
tag
Nah megvan.
Csak ki kellett vennem a telóból és úgy a laptopba.Így ment -
Rotate
veterán
válasz
dancsuri #27668 üzenetére
szerintem nem kéne ezeket erőltetni, ez új rom, sok minden változott, nem feltétlenül biztos, hogy régi kernellel jó lesz... CF kiadja rá hozzá való root kernelt, majd azzal jó lesz, illetve gondolom siyahnál is javítva lesz a gond... addig is gyári, ha kell a root, meg ott van amit Steven linkelt...
Rotor82:
nem tudjuk, nekünk már van S2-nk... nem GSM boltból vedd, annyi biztos, és legyen gyári gari
-
Rotor82
aktív tag
Melyik webshopban a legolcsobb most ujonan sz S2?
-
Linkin
senior tag
Na akkor inkább hagyom a stabil VK-t
-
Rotate
veterán
Social Hub van, meg a többi hub is, illetve csak volt
OTG-t megnézem majd... de kétlem, hogy lesz, nem véletlenül vették azt ki...
visszavonom, egér megy, ki is irja, hogy egér csatlakoztatva
nekem GB alatt nem írta ki
billentyűzet dettomegy és kiírja, hogy mit csatlakoztattál
szerk: sosem törlök semmit, Root Freezerrel fagyasztok
-
mizu
aktív tag
Szociális "Háb"-ot kapot a 4.0.4 is? Kimondhatatlanul rühellem a Samsung ezen applikációit! Ja és mi van az OTG-s egér/bill témogatással? Ezekről is mondjatok valamit PLS!
-
killmix
tag
válasz
Rotate #27648 üzenetére
Hogy lehet törölni a már sdre átmásolt részt?
Érdemes a biztonsági mentést sdre rakni, vagy gépre áttenni?
Külön tárolni/menteni minden rendszer adatot a felhasználói alkalmazásoktól érdemes? ( mármint később ha más romra akarok visszatenni appokat, akkor a minden rendszer adat ugye nem kell? ) -
Linkin
senior tag
Nálatok megy a kamera LQ5-en mert vannak akik panaszkodnak hogy nem megy
-
dancsuri
veterán
-
ERPY
őstag
Wanam pihizik, szal mostanában nemhiszem hogy lesz új update.
-
killmix
tag
Csináltam biztonsági mentést Ti-Backuppal, mármint a felhasználói alkalmazásokról, illetve minden rendszer adatról. Én azt hittem, hogy két külön mappába teszi őket vagy ilyesmi.
Aztán próbálom áttenni sd-re, de nagyon hosszú ideig csinálja, ami nekem gyanús ugyanis nincs annyira sok alkalmazás feltéve. Mondom megállítom. Erre néhány van csak sd-n, a többi meg a belső tárhelyen. Gondoltam letörlöm akkor..... Sima fájlmenedzserrel nem lehet, csak a telóról tudtam letörölni, az sdről nem tudom hogy kell. Valaki help?
Ja és érdemes a biztonsági mentést sdre rakni, vagy gépre áttenni? -
Rotate
veterán
számomra rejtély, hogy miért vették ki már az LPW-ben is a státuszbáros fényerő állítást, de itt sincs az LQ5-ön... kár...
-
dancsuri
veterán
válasz
lajki7 #27631 üzenetére
(B)(#27635) toto0569(/B)
igen, de hogy jobb-e azt nem tudom(#27637) Rotate
az android nem Win, hogy a háttérbe van progi az nem(biztos) hogy fut, sokkal inkább várakozik. és ha bizonyos időn belül nincs rá szükség a rendszer kilövi.
Már SGS1- en megbeszéltük, hogy ezzel nem érdemes foglalkozni igy a taskillerek használata is felesleges (majdnem hogy tilos) -
tamasgal
senior tag
válasz
girnyau #27525 üzenetére
Resurrection Remix
Sziasztok igértem egy kis beszámolót a Remix romról.
Mindent amit írok azt a gyári Telenoros romhoz képest értsétek.Kezdem a telepítéssel: Én ilyen szinvonalas telepitőt még nem láttam, a neve aroma. Egy csomó mindent megkérdez és gyönyörű a kidolgozottsága. Amikor végig megy az ember a beállitásokon (wifi, gmail, stb) szépen elkezdi a marketből az összes progit felrakni ami az előző romnál fent volt! ZSENIÁLIS!!!!
Én launchernek a Go-t használom (lementettem a Go beálitásait), így amikor kb 10 perc alatt mindent (a nem marketből telepített kalóz progikat persze nem) visszatelepített, nyomtam a Go-ban egy visszaállítást és így mindenel kész voltam kb 20 perc alatt!!!!
Beállítási lehetőségek: Gyerekek, mindent, az akku kijelzéstől az óra szinén és helyén a proceszor sebességén át a zárképernyőn keresztül MINDENT a magad igényei szerint lehet kialakitani. Pl, a hangbeállitásokat (hangszin, stb) meg lehet külön füleshez, hangszoróhoz, bt-on való lejátszáshoz külön adni. Szóval zseni!
Müködési sebesség: Olyan síma és folyékony minden, hogy az eszem megáll. Ilyen síma rom még nem volt a telómon soha, Go-val a GB-s TW-re is ráver!!!
Akkuídő: Passz, mert folyamatosan nyomkodom, így ma már kellet egyszer töltőre dugnom.
Hiba: Eddig nem találkoztam sem laggal sem fc-vel. Szuper csak maradjon is így.
Egyszóval egy nagyon átgondolt, részleteiben is szuper, kiforrott rom ez.
Gratulálok az elkészitőinek! -
dancsuri
veterán
válasz
Rotate #27620 üzenetére
a repart csak a rendszer particiót törli (azt a Kb. 2 Gigásat)
(#27626) Linkin
hogy rontanád el a VK romot?
CWM-be lemented azt a r4endszert és bármikor visszarakhatod(#27629) Rotate
az hogy belakott vagy nem semmit nem számít
a felrakott cucc közöl csak azt használja amit elindítasz -
Linkin
senior tag
Milyen ez a gyári 4.0.4 mert látom hogy mindeki rakja fel csak nem merem felrakni nehogy elcsesszem a VK romomat
Rotateöszönöm a választ de érezhető valami változás?
-
Rotate
veterán
másnak is hülyén néz ki a dátum az zárképernyőn LQ5-ben?
Linkin:
egyelőre jó, de hát még nincs fenn semmi...
-
xnace
őstag
Sziasztok
A körülbelül fél éves iPhone-os kicsapongásom után visszatértem a Samsungos frontra egy fehér S2-vel. Melyik ICS ROM-ot érdekes feltenni? Gyári, és custom is érdekel.
-
zack
nagyúr
Így rácuppantatok erre a 4.0.4-re?
Szerintem pár nap, és kint lesznek a főzelékek is.
Addig pont belakom a Wanam 12.2-öt, és utána jöhet a kukába dobás a 4.0.4 miatt... -
killmix
tag
Xda nem megy.
-
Rotate
veterán
reparttal raktam fel, mégis minden maradt a belső memórián... no akkor tolok még egy belső sd törlést...
-
Linkin
senior tag
Érdemes feldobni ezt a gyári 4.0.4-et jobb mint a VK?
-
Rotate
veterán
véletlenül nem találkozott valaki valahol az LQ5 külön flashelhető gyári kernelével?
-
Steven
addikt
-
Steven
addikt
nah felraktam 4.0.4 +root +mindent és hát kb semmi változás... a böngésző egyedül ami tényleg jobb lett de szinte mindegy mert a másikba akkora kaka volt hogy egy ideje chromot használok, jah és ami még változott a névjegyzék...
-
-
Zé_Mester
őstag
nem fért már bele a szerkesztésbe, de most nézegettem ezt a fényerő dolgot és azt írta ki ez a kis hülye, hogy a fényerő automatikusan csökkentve a túlmelegedés elkerülése érdekében.
igaz most töltőn van és valóban elég meleg, de ez normális dolog ?
az SGS nem csinált ilyet, még szénné húzva se (bár ez 2 mag, de akkor is) -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #27604 üzenetére
utálom a ezt a backupolós rombelakós mókát... mindig sokáig tart, sok a cuccom stb.
az aksi kijelzés szerintem jó van megoldva... de már ezt bámulom egy ideje
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Rotate #27603 üzenetére
semmi ilyesmi. ha elhúzom akkor követi az ujjam, akadás mentesen vált a képernyők között.
megnéztem a beállításokon belül is ha belépkedek, hogy akkor történik-e valami, de semmi extra, folyékony mindenzack : okkey, köszi a tanácsot
az SGS-em mindig ilyen 50% körül volt, de ez olyan szép így.....meg még ugye újdancsuri : igen néztem, hogy végre van %-os kijelzés, de elég idétlen, én azt hittem, hogy majd beleteszi a kis akksi ikonba, erre melléírja nagy kani betűkkel. így nem túl szép
-
zack
nagyúr
válasz
Zé_Mester #27602 üzenetére
Ezt a 100% fényerőt szerintem ne eröltesd.
Könnyebben be fog égni a kijelző, cserénél meg nem biztos hogy hibátlant fognak beépíteni, szóval amennyire lehet kíméld.
Nem azt mondom, hogy ne használd erősebb fényerővel, de egy 60-70% és egy 100% fényerő között kisebb a különbség látványban, mint amennyit degradálódnak a szinek. -
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #27598 üzenetére
brutálisan jó az előző romokhoz képest!! mycsonál valami nem stimmel ha lagol, ez olyan mintha egy erősebb hw telefont használnék érzésre! érintés hibátlan, sms írásnál nincs lag
egyelőre ennyi pár perc után.(#27601) kungzi: LQ5 képet minek tegyek fel??? ugyanolyan mint az összes többi 4.0.3 LoL
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Rotate #27574 üzenetére
én tegnap este fellöktem ezt az új 4.0.4-et, azóta folyamatosan megy a 3G, de nem szakadozik, sőt, még Viber-en is tudtam telefonálni, ami a korábbi romokkal elég izgalmas volt. szóval tetszik, ahogy látom az akkut is jobban "kezeli" (bár ez nálam még nem támpont, mert alig 1 hetes a telefon)
tegnap 4.0.4 frissítés előtt töltött fel teljesen, most 41%-on van, 18 óra akkuhasználat, 71%.os képernyő, folyamatos mobilnet + Viber, plusz 100%-os kijelző fényerő. ez így szerintem egészen baba.a töltős dolog : most visszatettem töltőre, mert romolni akarok még, de ahogy nyomkodom közbe, nem venni észre hogy akadna, vagy hogy lassabban reagálna. megy minden gördülékenyen, ahogy kell.
-
kungzi
veterán
válasz
C.Brigante #27597 üzenetére
a kínai van fent? képet rakhatnál fel róla
Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest