Hirdetés
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy stabil ICS romot ami gyárira épül, de kigyomlált? Gyári widget-ek és TW launcher kell, azt nem akarom nélkülözni.
Előny ha CWM-ből felmegy.
-
BigT
senior tag
válasz
kecsetihunor #29995 üzenetére
itt is csak azt tudom leírni, amit én tettem. Én a de-odexedet raktam fel, tudomásom szerint (mintha írták volna néhányan) használják a light verziót is, ami a kigyomlált rom.
-
zack
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #29994 üzenetére
A függőség és a ROM verzió két külön dolog. Romolhatsz bátran, bármelyiket felrakhatod, de a szolgáltató sim lock-ra nem lesz hatással, tehát maradni T függő.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
SGS-rol jottem SGS2-re.
A telefon ceges, magyarul T fuggo. Elozo SGS-em fuggetlen volt, azzal barmit lehetett csinalni
Kerdes
1: Fuggo es fuggetlen romolasa kozott van kulonbseg, ha mondjuk Cyanogenre vagy barmi mas nem hivatalos romra megyek at? Tehat kell valamire figyelni?
2: mi tortenik, ha veletlenul egy fuggo T-re felteszek egy fuggetlenekre valo gyari romot?
3: tudtok javasolni valamlyen tokot a telefonhoz, ami muanyag alanyagu es normalisan nez ki? Mert ez igy nagyon vekonyka, az SGS-emen is volt CASEMATE tok, olyasmi kellene erre is..
Koszi!
Laca
-
gyuri2008
veterán
Mitől van az ,hogy amikor a böngészőben(dolphin)megakarok az oldalon egy másik linket nyitni,a sima érintésre nem akarja megnyitni.
Csak úgy tudom nyitni,hogy hosszan nyomom,megjelenik egy ablak és azon belül a megnyitás felületre érintek akkor megnyitja. -
maki12
senior tag
LPM alatt elég brutál a böngésző!20 perc net(természetesen itt,a fórumot olvasom,háttérbe zene,4%-ot evett edig..és elég smooth ez a görgetés
-
kecsetihunor
aktív tag
Értem.
Köszönöm a válaszod, ez számomra kielégítő volt. Ezután egyértelmű, hogy mit fogok csinálni.
Csinálok egy hard resetet most XWLPG-n Wanam 12-n és feltolom CWM-ből + CF-ROOT és onnantól kezdve lehet wipe-olni is.Más: teljesen kiszámíthatatlan az akkumulátorhasználat.
Hétfő reggel levettem a töltőről a telefont, tegnap este dugtam rá, volt még vagy 25%-on 2 óra kijelzővel kb, ma reggel lehúztam töltőről, van 76%-on 6 perc kijelzővel, ébren nem volt a telefon, BetterBattery-n a partial wakelock-nál semmi különleges. -
Rototti
senior tag
Üdv urak!
ICS alatt az adathasználatot vizsgálgattam, amikor észrevettem, hogy az "Android operációs rendszer" (háttérben) baromi sokat eszik. Elmúlt hónapban 1 gb-ot, a Chrome még a felét sem használta ennek az adatmennyiségnek. Ma pl lazán evett 75 mb-ot, pedig alig használtam a telót. Ez egyelőre wifin történik, szóval nem izgat, de majd mobilneten nem lesz vicces.
Tudja valaki, mi lehet ez? Külföldi fórumokon páran panaszkodtak erre, de megoldás nem igazán volt. -
BigT
senior tag
válasz
kecsetihunor #29987 üzenetére
nem minden kérdésedre adok választ, de: én nem raktam LQ5-öt, én egyből LP7ről cwm-ből raktam wipe után a [ROM][CWM][ICS 4.0.4][09/07][XWLPM]Stock/Light by TugaPower de odexed romom. Az XWLPM-et rootolhatom az CF-ROOT 5.6 XWLQ5-el kérdésedre azt tudom írni, amit sokan korábban, hogy náluk nem okozott gondot, felrakták és műxik. Én nem raktam fel.
(#29990) Rototti Nekem a céges levelezésem csinálta ezt (1 nap alatt 200mb) a gyári mail klienssel, töröltem az egészet, wifi mellett újra beállítottam, utána nem volt gondom vele. sosem tudtam meg, miért csinálta.
-
kecsetihunor
aktív tag
Nekem azt tanították a szüleim, amíg választ nem kapok a kérdéseimre, addig kérdezzek. A válaszok egy részét már megkaptam, de továbbra is van egyelőre elvarratlan szál.
Tehát elméletben ott tartok az XWLPM ROM-ot tekintve, hogy visszateszek egy GB KK5-öt, majd rá telepítem az XWLPM-et.
Első kérdésem, hogy pit, vagy pit nélkül tegyem fel (90%-ban biztos vagyok benne, hogy pit nélkül, de nem 100%-ban), másik, az XWLPM-et rootolhatom az CF-ROOT 5.6 XWLQ5-el?
Második kérdésem, hogy azt is csiripelték errefele, hogy érdemes előtte inkább egy XWLQ5-öt feltenni (elméletileg van 3 fájlos, pit v nélküle, nem tudom).Tehát aki feltette, mégis hogy?
Valószínű nem gyártanék téglát, de jobb tudni egy eljárást.
+ úgy tudom, csak az ügyvédeknél kell fizetni a kérdések feltevéséért -
barnaki
aktív tag
Na most az agile lock-bol melyiket érdemes feltenni a 2.1-et vagy a 2.3-at?
-
maki12
senior tag
válasz
EliPeti #29971 üzenetére
Szerintem ebbe nagyon súnyán belenyultál....
Mik a gondok?
-Drága
-Nincs gari
-Nem jogtisztaEgyébként nem értem,miért nem tájékozódtál,ha már ekkora összeget csak úgy kiadsz a kezedből?
Szerintem a telefonod 60k-nál nem ért volna többet....
MunezXBK: Na jó nem újat,azthittem lejjeb vannak az árak
Huu nagyon jól tartja az árát az s2 -
maki12
senior tag
válasz
Sanci789 #29897 üzenetére
1: Igen.
2.De akkor gond lesz,ha bacup-olsz!Csak ugy tudsz LQ5-ről felrakni másik romot,ha odinból raksz neki egy Gyári(mondjuk LP7)romot,arra root,és onnan mehet csak fel a wanam!
3. LPM újjab,de ez inkáb egyéni dolog,ki melyiket rakja fel.
Azért raktuk LPM-re az LQ5 cf-root-ját,mert még nincs LPM-re cf-root,de jó LPM-hez a LQ5-é is,igy tehát azt raktuk fel.
Dióhéjba ennyi.
-
-
Sanci789
aktív tag
Kaphatnék erre választ? Köszönöm
-
EliPeti
csendes tag
Sziasztok, ma én is megvettem ezt a szuper készüléket!!! remélem tudtok majd segíteni!!
-
BigT
senior tag
válasz
Zé_Mester #29957 üzenetére
én éjjel telepítettem az LPM-et. 5óra 50 perce vettem le töltőről, 55 perc kijelző, folyamatos wifi (vagy mobilnet) kapcsolat, 2 levelezés szinkronizálva, több app telepítés (most kezdem újra belakni) és jelenleg 80%-on van. Ez kategóriákkal jobbnak tűnik, mint az LP7, amit eddig használtam.
-
Zé_Mester
őstag
csak hogy megszakítsam ezt az OFF áradatot :
feltettem hétfőn a MIUI 2.7.6-ot, telepítés előtt vettem le a töltőről a telót és most 44%-on van2 nap 0 óra 58p 31mp, képernyő használat 49%, folyamatos 3G megy a telón meg dumáltam vele kb 20-25 percet.
nem tudom mi van ezzel a rommal, de ha ennyire kíméli az akksit, akkor fogyasztás fetisisztáknak különösen ajánlott ....érted
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #29949 üzenetére
Sose tenném. Miért is sértődnék ? Nem szoktam.
(#29950) Skynet258
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #29934 üzenetére
dehogy én...most olvasom vissza mi van itt
-
maki12
senior tag
Egy biztos: Az IQ-ja 80 alatt van
Kivéve ha valamelyik vén róka(vagy esetleg rák) csinálja
-
Arcanis
aktív tag
válasz
didro88 #29918 üzenetére
Igen van, a TweakBox + XposedFramework alkalmazások!
Sokmindent tud és nem módosít a rendszerfájlokon.
Használat:
XPosedInstaller.apk telepíted, majd TweakBox.apk is telepíted
XPosedInstaller appot megnyitod, "Install/Update" gombra katt.
Modules fülön a tweakboxot bekapcsolod.
Majd a TweakBox appban Phone menü és erősödő csengés kikapcs. -
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #29944 üzenetére
Saját magad lebuktattad wazze
Tök mindegy ki az nekem, ha csak hetente egy mondatot ír
-
válasz
Az előző hozzászólásai jobbak voltak, ez kicsit erőltetettre sikerült. De remélem lesz még mert én nagyon élvezem, akárki is írja. érted.
-
BigT
senior tag
válasz
nem lehet igazi. Bár a korábbi hozzászólások alapján egy elkényeztetett gyereknek gondoltam, ez a mai számomra bizonyítja, valaki szórakozik.
-
gyuri2008
veterán
válasz
SuperVerda87 #29924 üzenetére
Valaki lefordítaná ezt a zagyvaságot
-
R2D20208
addikt
válasz
Brigante nem te vagy ???
#29935) Piwi
-
gofry
senior tag
válasz
SuperVerda ez erősen FAILBLOG gyanús
-
kungzi
veterán
válasz
ez a hozzászólás szerintem üti a 10 fokot
-
Piwi
veterán
válasz
+1
tuti a rák az
-
C.Brigante
veterán
válasz
rettentő rosszul csinálod! ugyan mosolyogtató amit írsz, de egyszerűen érezni az írásodon, h direkt írsz helytelenül és értelmetlenül! ez a sok "érted" minden mondat végén... ez a fajta butaság ami tükröződik az írásodból, megkérdőjelezi bennem, hogyan tudtál egyáltalán beregisztrálni az oldalra??? R2 valld be te vagy?? pzstm???
-
bee_jay
tag
válasz
Nem akarsz egy saját blogot írni? Nagy sikere lenne...
-
maki12
senior tag
válasz
Értem...
Könyörgök egyszer majd fed fell a kiléted!!!zack +1
-
R2D20208
addikt
válasz
Sztem azt kéne tesztelni fokokban először is, hogy melyik szavadban nincs hiba !
Amúgy várjuk szeretettel majd, és megy a teszted 1 - es HSZ - be !
(#29929) Skynet258 LOL bolygónk / hazánk sajna tényleg olyan helyzetben van, hogy bármit elhiszek már. Ő még nem is analfabéta, mint több tízezer honfitársunk
-
Skynet258
veterán
válasz
Te nem lehetsz valódi. Ugye nem vagy az?
Mert ha igen, a bolygó rosszabb helyzetben van, mint gondoltuk...
-
tamasgal
senior tag
Én várom a tesztet!
-
Piwi
veterán
válasz
villamosszéket nem szeretnéd tesztelni?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Nem kell sietni vele, tesztelgess csak bátran...mondjuk 2020-ig, utána gyere.
-
SuperVerda87
csendes tag
nos maki! virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted.most vettem egy iphonet utána lg és htc érted.kiprobálokk 10 faját.és kielemzés következik.részletben.kamera külön meg minden érted.szokásos fokok lesznek majd és veszek megint majd szerintem ojent elót is érted.vagyis szolok majd apának.nagyon jo lesz és majd fogok jelenkezni csak sok a dolog érted ez a szakielemezés is sok idö.de neharagudj megéri várni.megyek is majd még néha olvaslak tikteket sziasztok.
-
didro88
tag
erősödő csengés ellen van valami módszer?
-
R2D20208
addikt
Használ valaki Golf Extrémet ? Ki tud átmenni ezen ? Tegnap óta nyüstölöm, és nem akarja..
-
zack
nagyúr
Ez nem riaszt... 2.3 sehol nincs, szóval lehet tényleg valami "csali" verzió a vírus miatt.
-
Wisdome
tag
Köszönöm mogyesz és horseface77, két kimenettel tényleg nem fogok tudni mit kezdeni, csak nem tudtam, hogy a laptopon lévő tud-e bemenetként viselkedni.
Így marad a TV.. -
Wisdome
tag
Na bedobom a kérdésemet, hátha tud rá valaki valami okosat mondani..
Rá lehet kötni HDMI-n keresztül a telót a laptopra? Van MHL adapterem és van a laptopon HDMI kimenet, tehát megoldható, hogy a teló képe a laptop monitorján legyen?
Már kipróbáltam a VNC Viewer-t, ez ugye arra jó, hogy megjeleníti a teló képét, még irányítani is lehet az egérrel a telefont a gépen keresztül és szimplán csak internet kell hozzá meg egy VNC szerver. Viszont nálam nagyon laggos az egész és ezért is merült fel bennem, hogy HDMI-n keresztül megoldható-e a dolog..Előre is köszönöm ha valaki hozzá tud szólni a dologhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest