- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
bee_jay
tag
válasz
highness #32104 üzenetére
Szia!
Szerintem meg semmi baja sincs a telefonodnak, csak egyszerűen nem gyári (illetve nem S2-höz való) headset-ed van hozzá, amin más a csatlakozó bekötése, mint a telefonon. Az S2 headset-jének 4 pólusú csatlakozója van, ha a végétől nézzük akkor: left audio (bal oldal), right audio (jobb oldal), ground (árnyékolás, földelés), mic/pushbutton (mikrofon/nyomógomb). Ezek közül az utoló kettő (a mikrofon és a ground) szokott felcserélve lenni, gyártótól függően. (Sajnos még Samsungon belül sem kompatibilisek a headset-ek, pl. Galaxy S - S2)
Tehát mielőtt bármit teszel, próbáld ki bármilyen mezei 3 pólusú fülhallgatóval, ha azzal sem jó, akkor lehet tényleges hibára gondolni...
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Igen.
A wave szinte teljese ugyan úgy kinéző fülesével jártam így.
Közben rájöttem más a két füles érintkező kiosztása.
Mert visszafelé is hasonló volt a helyzet.
Amúgy nem értem ezt a "szar a hang chip" dolgot!
Én szinte csak erősítőn hallgatom a zenét és eddig nem vettem észre, hogy szarul szólna.
Bár az is igaz egy hónapos a teló.
Mint a kamera modulban vagy épp a nand chipben lehet ebbe is más hangchip van mint a régiekben?
Sőt az FM rádió minden eddigit tarol hangminőségben! -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Esetleg ha bátor vagy, akkor alkohollal megtisztíthatod a jack csatlakozót. Ez elvégezhető úgy, hogy egy fülpiszkálóról letéped a vatta nagyrészét, majd a maradékot kicsit megalkoholozod és az arany színű csatlakozólábakat megtisztítod vele. Kétlem hogy ez lenne a gond, de egy próbát azért megér. Ha ezután sem jó, akkor irány a szervíz.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
highness #32086 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy a gyári füles a rossz minőségű?
Egyébként egy kis játszadozással meg lehet oldani azt is, hogy hallgathatóan szóljon - persze ez függ a hallgatott zene milyenségétől is. Én nagyrészt rockot és metált hallgatok, néha egy kis klasszikust is, de az utcán a gyári fülest szoktam használni. Itthon egy Klipsch S4-et nyúzok teljesen más EQ beállításokkal mint a gyári füles esetén. Javaslom, hogy próbálj ki egy másik zenelejátszót is, hátha azzal nagyobb élmény lesz a zene hallgatása. Amiket ajánlani tudok: PlayerPro és PowerAmp.
-
bee_jay
tag
válasz
highness #27961 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert a telefon és a fülhallgató csatlakozója nem egyformán van bekötve. Gondolom mikrofon-fülhallgatót használsz, ahol a 4 pólus küzöl kettő fel van cserélve.
Én is így jártam, a Galaxy S-emhez vettem egy audió adaptert és egy Sennheiser fülest, azért hogy headset-ként is tudjam használni, de mikor megvettem az S2-őt, ahhoz nem volt jó az adapter, (ilyenkor van az a viszhangos effektes hangzás, amiről te is beszélsz, olyasmi, mint ha csak félig lenne bedugva a csati), így csak a Sennheisert tudtam használni magában. Aztán végül átforrasztottam az adapterben a vezetékeket, így most minden oké... -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
highness #27961 üzenetére
Milyen lejátszóval próbáltad? A gyáriban alapból be van kapcsolva egy effekt, aminek nem tudom a nevét de nagyon elcseszi a hangzát. Próbáld ki egy másik lejátszóval, például a PowerAmp trial verziójával. Ha azzal sem tudod belőni a hangszínt, akkor próbáld ki egy másik fülhallgatóval. Ha úgy sem jó, akkor a telefonnak lesz hibája.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest