Hirdetés
Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
válasz
lajki7 #28995 üzenetére
Igen, innnnnnenn
Rotate: Szerintem megmarad, de maga a launcher csak 2MB, inkább fagyaszd le
-
Rotate
veterán
válasz
Arcanis #28993 üzenetére
meg is csináltam, megy jól, köszi a tippet
azon gondolkodom, hogy ha a tw launcher apk-ját most már kidobom, és a .so-t meghagyom, akkor elvileg megmarad a lockscreenen a cucc
mert szerintem azt a .so kezeli, csak a launcherről tudod állítani, szóval elvileg, ha törlöm a launchert, akkor megmarad a háttér, csak nem fogom tudni állítani
-
Rotate
veterán
válasz
Arcanis #28991 üzenetére
igen, erre gondoltam, hogy az onnan, lockscreenre beállított lwp, más launchert használva is megmarad-e a lockscreenen
de ahogy látom igen
tehát felrakom én is, aztán jól elrejtem
a nem eltüntethető notibáron kívül csak ez zavar a gyári lockscreenben, de akkor így fasza lesz
-
Rotate
veterán
válasz
Arcanis #28981 üzenetére
azon gondolkodom, hogy ha beraknám, beraknám a lockscreenre a cuccost, aztán a nova lenne a launcher, úgy megmaradna-e a lockscreenen az élő háttér... megpróbálnád nekem?
szal TW alatt berakod, és váltasz Novára, és megnézed, hogy ott van-e a lockscreenen az élő háttér
köszi
-
killmix
tag
A salmanromot készítő csávesz elmegy
Vett S3-mat.
De elvileg keres egy másik fejlesztőt aki befejezi. -
Arcanis
aktív tag
válasz
Arcanis #28837 üzenetére
Itt van hozzá CWM-flashelhető zip!
A következő fájlokat írja felül (ha léteznek) illetve másolja be.
system/app/AccuweatherDaemon.apk
system/app/AccuweatherWidget.apk
system/app/AccuweatherWidget_Main.apk
system/app/SecLauncher2.apk
system/lib/libdrawglfunction.so
Namost ezek normál esetben nem léteznek (tehát nincs miről biztonsági mentést készíteni)Megjegyzés: Nem vállalok felelősséget a CWM zipért, nem próbáltam (mert gyári recoverym van), de szinte biztos hogy működik (egy működő CWM zipben cseréltem ki pár fájlt, majd re-sign-oltam)
(#28951) Gloob : szerintem mindegy, hogy odexed, vagy deodexed a rom (ami ugye belekerül az 4db "standalone" deodexed apk, meg egy lib)
-
Rotate
veterán
kicsit már fogom a fejem
látom sokan csak csendben kuksolt, sejtem miért
-
Muffi
aktív tag
Helo!
Egy hatalmas kérésem lenne.. hogy a gyári romot most leszedtem...odinnal elisakartam indítani de FAILT írt ki..:S meg mostmár megint nem ismeri fel a gépem..:@ szóval az a nagy kérésem/kérdésem hogy az alap gyári romból van olyan fajta amit CWM-ből feltudnék rakni???
-
Arcanis
aktív tag
Gyári (kék) recoveryben mit csinál az apply update from external storage?
Ott is lehet választani, vagy az update.zip-et nézi csak?lajki: nem úgy csinálom, csak érdekel, hogy mit tud a gyári
-
Richard!
addikt
Estét!
Nektek is mozog a töltő vége,ha be van dugva?vagy ez egyedi problem lenne?
Remélem értitek mit vakerok -
dancsuri
veterán
SiyahKernel-S2-v3.3.3 tölthető
-
Gloob
addikt
válasz
Arcanis #28934 üzenetére
Szia!
Ez a csomag csak deodexelt romra rakható fel, vagy olyan romra is, ahol vannak odex file-ok is a system/app könyvtárba az apk-k mellett? A samfirmware-ről letöltött 3 file-os 4.0.4-es rom van fent nekem. Ha igen, akkor a másolás során felülír valamit? Ha igen akkor arról természetesen kell egy másolat mielőtt felülírja. -
R2D20208
addikt
Régen ezt a Deodexed alapot használtam. Itt van XDA - n is : [ [ROM][ICS 4.0.4][08/07][XXLQ5]Light by TugaPower]
Changelog :
Base Firmware: I9100XXLQ5 (4.0.4)
Region: Europe
Country Open Europe
Carrier: Unbranded
Build Date: 28 June 2012
Modem: XXLQ5
CSC: OXALQ5
Change List: 753921Shame on you Samsung for the pit file and bad Kernel !
Na erre rádolgozok sztem
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Felment az LQ5, bár kezdő samsungos vagyok...szerencsére a desire-ös 2 évből volt tapasztalat.
A következőt csináltam Először felraktam egy 3 fileos recovery package-t (KI3)
utána felraktam a KI4 gyári romot.
Majd az LQ5-öt I9100_FIX_emmc_EXT4.pit ezzel a pittel.
Egyelőre nagyon szépen elindult, nem akadt le.
A rootnak még utána olvasok.
Korábbi hangerő gomb forrasztós kérdésemre esetleg valaki?Köszi
p.s.: sim és memó kártya sem volt a telefonban a frissítés alatt. -
Arcanis
aktív tag
válasz
lajki7 #28926 üzenetére
Ha EZT akarod felrakni akkor:
1. letöltöd a zipet,
2. kicsomagolod,
3. lesz két mappád, egy "app" mappa (benne 4 db "apk" fájl)
4. meg egy "lib" mappa (benne 1 db "so" fájl)
5. az aktuális fájlkezelődben bekapcsolod a root mappa láthatóságát (es file explorerben ez az "up to root" opció)
6. majd a root jogot és a system partició írását (es file explorerben: root explorer és mount system as writable)
7. ezután el tudsz navigálni a saját telefonod "system/app" mappájába, ahova a 4 apk-t berakod
8. majd elnavigálsz a "system/lib" mappába ahova az egyetlen .so-t berakod
9. a berakott fájlok jogosultságait (es file explorerben hosszan nyomod a fájlt, majd properties) "rw-r--r--" -re állítod (ezt 5-ször teszed meg, mert 5 fájl van ugye)
10. reboot, és már van TW launcherKonkrétan a linkelt hsznél levő zip NEM cwm-ből flashelhető (nincs updater script benne!)
-
Muffi
aktív tag
Helo!
Egy hatalmas kérésem lenne.. hogy a gyári romot most leszedtem...odinnal elisakartam indítani de FAILT írt ki..:S meg mostmár megint nem ismeri fel a gépem..:@ szóval az a nagy kérésem/kérdésem hogy az alap gyári romból van olyan fajta amit CWM-ből feltudnék rakni???
-
pzstm
titán
válasz
Peti N95 #28913 üzenetére
Csak tudnám mi a fenének jártatom a számat....
(Ezt gépre kell feltelepíteni emlékeim szerint)
-
C.Brigante
veterán
Csak irányjelzőként mondom azoknak, akik félnek a resetes dolgoktól lq5 alatt. Miután feltettem első körben a romot, majd az első cf root-ot rá, utána a telefon meggajdult! (mert ugye ez a root szar volt, no camera stb.) Ezt követően kapott egy kódos resetet, majd újra vissza az lq5! nem volt gondom vele, hibátlan ezek után is! Ez is egy egyedi példa, lehet másnál ezután már kuka van!
-
rauley
tag
válasz
kecsetihunor #28812 üzenetére
Nekem Resurrection alatt voltaz egyik legjobb a gps jel,és nagyon gyorsan rákapcsoldott.
Sőt ott is 2-3 műholddal többet talált,ahol más romok csak 1-et.
Nagyon jó rom,szép is,az egyetlen nem tetsző dolog az akkuidő volt benne. -
-
Land
veterán
PowerAmp-on hallgatok épp zenét gyári fülessel. Hát mit mindjak elég gyér... Alcatel 995 is jobban szólt. Ennyire vacak lenne a gyári füles?
-
lajki7
senior tag
Srácok kérlek valaki érthetően magyarázza már el nekem hogy EZT hogy tudom felrakni ??
Nem értem sajnos,mert még hasonlot nem csináltam csak romoltam
system mappa hol van vagy ilyesmi
Köszi skacok
u.i.: Mintha valami debil fasznak mondanátok,kb ide is jöhet ugy
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest