- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
-
Psytech
őstag
Nem feltétlen, mert i9100G-t is dobtak piacra pl Ázsiában is... Ez valamiben más, mint a sima (meg nem tudnám mondani miben, de azt hiszem hw-esen valami eltér) Szóval ki tudja... De ha tudod fixen, hogy német, akkor egy fokkal könnyebb dolgod van..
agabe jogos, rosszul értelmeztem, azt hittem, felismerhetetlen eszköznek jelöli, mert az lehetett volna rossz CSC miatt. Még egyszer átolvasva ott van tényleg, hogy az eszközkezelő szoftver nem megy.
-
Psytech
őstag
Szerintem az lesz a probléma, hogy egy olyan rom verzió van fent a telefonodon, amivel a CSC nem stimmel, így a Kies nem tud vele mit kezdeni. Az az igazság, hogy I9100G-ben nem vagyok otthon sw változatokban, szóval passzolom, hogy melyikhez mi lenne az igazán jó.
De egy tipp: sammobile-ról kell neked egy olyan fw, ami a telefon származási országának megfelel és a letöltéseknél a Kies jel ott van a jobb sarokban.
Miért akarod amúgy Kieshez csatlakoztatni?(#15811) Rotate megelőztél
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged