Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben lesz, akkor szerintem : igen.
A korábbi típusoknál, a hivatalosan EE -re gyártott verziók sem kaptak többet OTA -n, mint a többi. Az EE -hez szükséges APP -ok -az OTA után- frissültek a samsung, vagy a g.store -ból , és ennyi a "FOR" .
Mivel, eladhatnak utólag EE -alá vont készüléket is, amely esetben marad az eredeti aktív-CSC ( a gyárilag EE verziók régiókódja mind: EVR , ami többnyire szintén az OXM firmware -ben volt eddig is, akárcsak plö az EUX, stb ..) .Amúgy, én jelenleg nem látok S25U -hoz EVR régiókódot. De, ez, időközben megváltozhat .
-
nbukta77
addikt
Nekem be jon. En hozza vagyok szokva a kocka orakhoz az apple miatt. Sokkal jobban tetszenek az ilyen kialakitasu orak. Igaz ennek kor a kijelzoje. Nekem tetszik. Huawei watch ultimate- t valtott most. Elotte garmin fenix 8 volt. A 16 pro max mellett meg apple watch ultra. Most megint galaxy watch ultra. Egyszer mar volt az s24 ultra melle.
-
Gardaai
senior tag
Lehet én leszek a fekete bárány, de nagyot csalódtam ebben a színben. Semmi extra.
Ha sötétkékes lenne, ahogy pár early leak-ben volt látható (mint kiderült a standon lévő kékes fények miatt volt ez a hatás), akkor nagyon jó lenne. Így nekem ugyanolyan mint a sima fekete, a sima titán kerettel, csak itt ugye a keret is fekete.
Ha ez így jön át videón, ahogy most élőben látom, akkor inkább a kékre megyek rá, főleg, hogy kerek 1 hónap volt a szállítás nekem is.
Ennél tavaly az S24U fekete is szebb volt számomra.
Ami pedig sokkal-sokkal exkluzívabb volt, 2 éve (bár csak kint volt kapható) az S23U színei, esetemben a grafit szürke, matt fekete kerettel. Szerencsére családban maradt, így továbbra csodálhatom. [kép] [kép] [link]
Ez az én véleményem, hogy szerintem sokkal csajosabb lett a dizájn is. De ezt valószínűleg pontosan tudják, ezért a rózsaarany szín.
Kár volt eladnom az S24U-t (imádtam a fogását azokkal a kerekített oldalakkal), reménykedve az S25U majd bomba lesz. Jó-jó, de sajnos nem az én ízlésem, így hogy az utóbbi időben számít a színe is a telefonnak. -
gurus
aktív tag
Magadra ismersz?
A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, közben magához nyúl és erre él.... -
joey04
titán
itt most kimondottan a gmail appról volt szó, Outlook is jelez pl, vagy a spark
Ami nekem gondom, hogy ezt szeretném: ha kapok egy mailt, jelezzen, ez alap. Ha megjelent az értesítés, akkor az értesítésből, az app megnyitása nélkül tudjam olvasottnak jelölni, vagy törölni. És ez legyen szinkronban a többi eszközzel. És vissza: ha mailt elolvastam vagy töröltem egy másik eszközön, akkor a többin is tünjön el az értesítés. Ezt bugmentesen és fixen csak a gmail tudja, viszont az meg az alapot nem hozza, vagyis nem jelez. iOS-en is csak a gmail tudja mindezt ha jól rémlik, csak ott jelez is. -
gerner1
nagyúr
+1 👍🏻
Nálam az egyetlen kivétel akkor van (& volt a megelőző Samukkal is ...) , amikor hívásközben fallback van 2G -re. Ilyenkor (főleg, ha az hosszabb ...), a hívás alatt nem érkezik meg .
Szerencsére, a napi rutinom során bejárt lokációkon & felhasználói körülményeimmel, ez, eléggé ritka . -
-
nbukta77
addikt
Igen arra gondoltam. Mekkora a hezag a ring es a hatlap kozott? Mennyire fog oda a szosz meg a kosz betelepedni? Iphone 16 pro maxot hasznalok. Gondolkodtam hogy cserelek, de emiatt a kamera ring problema miatt vacilalok. Lattam olyan videot ahol szo szerint mozgott az egesz. Porgetni lehetett a telon.
-
polonic
félisten
Igen. Próbáltam. De ez még nem bírja működésre. Ez csak arra vonatkozik, hogy ha működik, akkor hogy működjön.
Meg kéne jelennie ennél a beállításnál egy vowifi ikonnak. Legalábbis korábbi készülékeken van ikon. Ez nálad sincs.
Vagy, ha biztosra akarsz menni, akkor repülőüzemmód, wifi be és úgy egy hívás. Ezt próbáltad már?
Szerintem amúgy nálad sem működik a képernyőd alapján, ha nincs vowifi ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- SörcsaPH!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Videós, mozgóképes topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest