- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pythoncobra
tag
Megjött a Latercase tokom, úgyhogy megveszem hozzá a telot. Egyelőre aggódom, hogy 10X zoomal vacakabb képeket csinál majd, mint az S23U, de majd meglátjuk.
-
Pythoncobra
tag
Elnézést a bárgyú kérdésemért.
Eddig mindig úgy vettem az aktuális Samsungomat, hogy megnéztem hol kedvezőbb, Telekom, vagy Samsung üzlet, aztán odamentem, kifizettem.
Most megjött a Latercase tokom, megvenném a készüléket neten, kuponokkal kedvezőbbé téve, de gőzöm sincs, hogy működik a "kupozás". Rákerestem, itt nem találok vonakozó topicot. Hogy tudnám kiképezni magam?
Előre kösz a segítséget. -
Pythoncobra
tag
Sziasztok, én most még S23 Ultrával vagyok.
De cserélném.
Keresek összehasonlítást arra vonatkozólag, hogy az S23 Ultra 10X optikai zoomja, és az S25 Ultra 10X digitális zoomja hogy viszonyul egymáshoz, de nem találok.
Sokat használom állatok, sportesemények fotózásához, gyengébb minőségre nem cserélném.
Köszi, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest