Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dave Crank #1988 üzenetére
Nalam soncs semmilyen szoveg. Otp kartyaval. Google wallett alatt. Ha fizetek belepek a telefonba oda tartom es mar fozet is semmit nem kell csinalni.
-
válasz
N.otorious #1938 üzenetére
Nálam is szerencsére minden OK. PEdig SmartSwitchel költöztem át, és első perctől tökéletesen meg kapok mindent, erre a 3-ra messenger, gmail, whatsapp.
#1944wong kok wah
Kíváncsiságból megnéztem és nekem ez már be volt kapcsolva , pedig tuti nem én kapcsoltam be korábban. -
doksi scannelésnél a teló kamerája felajánlja a scannelési funkciót, miután lefotóztam a doskit, de utána csak képként menti el. Arra nicns leghetőség hogy PDF-be történjen a mentés és tovább tudjam külédeni ?
Playen van számtalan scanner app de mindegyik rohadt idegesítő a fép perces reklámaival. HA nem muszáj nem vennék scanner appot, oylan sűrűn nem használom. -
-
Van 2 ne zavarj uzemmodom beallitva. Egyik a 7vegere vonatkozik, masik 7koznapok. Jol van ez igy beallitva? Bar sok varriacio nincs, mert valami bekavar ugyanis hetfon valamiert a 7vegi beallitast hiszi es hogy 7:20 kor kell ebresszen ami nagyon nem oke es ugye ebbol kiindulva az oram sem rezgett a kezemen. 5let
telot mar ujrainditottam de most hetfon is ugyan ezt csinalta...
[kép]
[kép]
[kép] -
válasz
Dave Crank #1527 üzenetére
Én is voltam sokszor mind a kettő oldalon ennek is, annak is vannak jó dolgai, de valahogy én is mindig visszatértem droidra és a samu most szerintem elég jó a rendszer. Nekem a fotózással sincs különösebb problémám, amire kell ahhoz bőven elég.
-
válasz
Dave Crank #1385 üzenetére
+1 alza bőrtokra. Én először a gyarit vettem de az nem volt jó az oldalan nem volt feszes. Nah az alza viszont tökéletes ebből a szempontból és nagyed áron van a gyárihoz képest.
-
Nektek a kamera beállítás hogy van beállítva?
Camera asisstantot használ valaki? -
válasz
Dave Crank #941 üzenetére
Rcs csevegeseken belul van egy ilyen beallitas. "Automatkius ujrakuldes szoveges uzenetkent... Ezt kapcsold be es nem lesz gond ha a masik nem tudja RCS
-
válasz
Dave Crank #676 üzenetére
-
-
Hogy lehet beállítani hogy a samsung pass helyett a google passt ajánlja fel jelszó beírásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- RAM topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest