- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem nem érzékeny, de végre valósághű és nem szerteszétszaturált szóval az egyik legjobb benne számomra is!
Persze érthető, ha valakinek a szeme hozzá szokott az irreális szinekhez azoknak ez nem jó választás![ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
leslien
nagyúr
most néztem 4 telefonont egymás mellett.. Pixel, Oneplus, S23, S24U..
és valóban nem tulszaturált már most jelenleg a kijelző az S24U nak..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Dex-hez kábelt tudnátok ajánlani?
-
Tin
veterán
Melegedést majd kezelik firmware-el, meg ki se jött rá egy se. A stressz teszt meg villogni jó. Kamerába videóba többet tud, ha nyáron nem lesz belőle kazán, engem nem zavar. A teljesítménye meg jobb az elődnél, de ugyanaz a 4nm technológia, meg jó hogy jobban melegszik. De skacok, gyorsabban is végez és többet is tud számolni. Jó ez a CPU stressz teszt, csak éppen nem méri a teljesítményt, csak a melegedést. Egy aktív hűtés nélküli 486-os forróbb volt, mint egy modern hűtött processzor, ami százszor vagy ezerszer akkora teljesítményű. Ha meg valakit zavar a melegedés, ott a Good Guardians Thermal Guardian modulja, tegye fel, aztán húzza le a teljesítményt minimumra, és nem fog melegedni.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Dexhez a csomagolt isb-c kabel is jo ha a .onitorodon van port. Ha displayport van rajta akkor azzal hasznald, usb-c-dp kabel is kaphato csak arra kell figyelni hogy a 4k120hz-et tamogassa. Ha tv-re kotned ki akkor marad az usb-c-hdmi kabel amibol a 2.1-eset vedd mindenkepp. Lehetoleg aranyozottat. Par ezresbol meg van mind2 valtozat es a kinai markaktol sem kell felni, csak ne legyen tul olcso.
-
qltsar
veterán
válasz mhydas99 #206 üzenetére
Nalam az az erdekes, hogy van egy USB-C dokkolom, HDMI-vel van kikuldve a monitorra.
Laptoprol megy a 144Hz, de DEx csak 60Hz-en megy ugyanezzel a setuppal.
Ennyire erzekeny lenne?
Van egy GoodLock module, MultiStar, azon belul van egy menupont, I <3 Samsung DEx, ott is bekapcsoltam a High Resolutions For External Displays-t, Redditen nehany felhasznalonak ezzel a beallitassal ment a 60Hz+, nalam nem megy :(.
-
Aryon87
félisten
Ismét egy szép, legalább változatlan külsejű telefon. Ezt nagyon eltalálták, remélem sokáig továbbviszik.
De a kamerás képességeken továbbra sem változtat. Főkamera számomra nem kielégítő továbbra sem (leginkább a szoftver miatt), a 3x optikain érződik már hogy csúnyán elavult hardver, pedig tudna az jobbat is, az 5x optikai elfogadható, de a kínaiakét meg se közelíti, a 10x digitális és felette meg broah. Széleslátó? Nap vicce, szintén egy ősöreg valamivel. És akkor éjszaka még mindig gyenge az egész.
Szóval 600k+ árért ha ez elfogadható valakinek.. Legalább a Gcam menti a menthetőt, de na.. gyárilag tudná azt inkább.
Valamint. Maradhatott volna a régi kameraállás is, és inkább a 3x és 10x optikai kapott volna új, nagyobb felbontású lencsét, mert sokkal nagyobb körben ki lehet használni azokat a kamerákat. 3x városi környezet és portréra jó, a 10x pedig tájfotózáshoz kiváló (5x is, de az már egy jó kis szenzorzoom lehetett volna itt). És a széleslátó is kaphatott volna egy erősebb felbontást, vagy szupermakró képességet (ha tudja, elnézést, hiányos infó).22Ultra óta nagyon szeretném már kipróbálni az új Samsungot, de ezt a fotós felhozatalt látva továbbra sem szándékozom akár 1 eurót is kiadni ezért, pedig szolgáltatómnál igencsak jó áron kapható, ráadásul most a nagyobb tárhelyest, ahogy tavaly is volt.
De legalább nem a fotós "képességekre" lett a marketing felépítve, mint elődje, mert ott is vannak még bajok. Persze közösségi oldalra a kaputelefonnal készült képek is remekül néznek ki.
AI.. egyedül a fordítási képességének látom hasznát, nekem még jól is jönne, majd ha tudni fogja a magyart németre fordítani bármilyen formában (jól tudom hogy a Pixel 7-8 is képes valami hasonlóra?). Bár arra kíváncsi leszek mennyire lesz jó, miközben a Google is beleáll a betonba sokszor a csodás nyelvünk lefordításával
Képszerkesztési vonalon meg lesznek érdekes kreálmányok, én maradok a megszokott Lightroom/PS szerkesztésnél.
Ahogy olvasom itt-ott hozzászólásokat/kommenteket, valóban úgy látom én is, hogy a páratlan számú szériák a jók, így nekem pont aktuális is lesz a 25Ultra, mint lehetséges utód, mert olvasva a tesztet, ez biza nyáron fel sog sülni és keményen vissza fogja venni a dolgokat, nagy hőkamra ide vagy oda, terhelésnél durván visszaesik, de sztem már egy Waze is ki fogja fektetni. Nem igazán örülnék ennek ennyi pénzért.
Facen rengeteg eladó 23Ultrát látok, háááát, amondó vagyok, tartsátok meg azt...
7 év támogatás dicséretes, de az átlag max 3 év után már cseréli le, a fanok meg már a következő széria megjelenésekor váltanak, kevés a veterán aki ki is fogja ezt használni, max eladásnál fog jól mutatni hogy van még x év támogatás, bár garancia esetén lenne ez, az jobban megérné.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kakuk.tamas
addikt
Azt olvastátok a telefonban, hogy csak ebben az évben ingyenes a Galaxy AI funkció? Cikkeznek már róla mindenfele.
Utána meg jöhet a sírás, hogy szarok a képek, meg videók.
Vicc vagy Samsung, ha tényleg fizetősé teszed.
Milyen droidos mobil van még ami nem bóvli?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
veterán
válasz kakuk.tamas #210 üzenetére
2025 év végéig lesz ingyenes egyelőre, de még az sem fix.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
joey04
titán
jaj ne már
-
kakuk.tamas
addikt
Jogos, még csak 2024 van.
Mekkora kreténség lenne már, ha fizetőssé tennék. Habár logikus lenne, mert ha komolyan gondolják, nem kicsi háttér kell hozzá…
Engem az se zavarna, ha eldönthetővé tennék, akarom-e telepíteni vagy sem… most gondolkodom egy S23-on, nekem nem kell AI (nem, nem félek tőle ).Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Azért nah, a lónak is van…
Most feltételezzük a legrosszabbat: jövőre kijön az S25 család.
A Samsung szétpromózza, hogy milyen überkirály a kamerája az AI-nak köszönhetően. A nép rohan megvenni. Aztán fizetős lesz az AI, és romlik a minőség.
Nem éreznéd magad megcumiztatva?
Vagy akár a mostani Ultrára nézve? Fizetnél azért, hogy olyanok legyenek a képek/videók mint voltak AI-val?Ilyet még egy Apple se mer megtenni, pedig ott mindent is lelehet tolni a torkokon.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mhydas99
aktív tag
válasz kakuk.tamas #213 üzenetére
Szerintem meg oly mindegy 2016-tol szerintem ha fizetni is kene a Samsung AI-ert akkor meg a Google kinalna a sajat verziojat ingyen. (Es tegyuk hozza a legtobb Samsung AI magia a Google konyhajabol epitkezett....)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mhydas99 #215 üzenetére
Csak a Samsung meg a Google kéz a kézben jár. Tuti a Pixelekben is lesz, és tuti a Google is hasonlót fog lépni.
Max a Samsung után, hogy lássa a reakciókat.
Ingyen AI-t senkit se fog adni…[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mhydas99
aktív tag
Passz. Gondolom a hdmi kabeled nem 2.1-es. Ha van ismerosodnek olyan elkernem tole kiprobalni sztem azzal jo lenne. De lehet nem az a baja. Jo kerdes...en wireless szoktam hasznalni mert kenyelmesebb. Kiprobaltam anno a dp-usb-c kabelemmel azzal is szepen mukodott gond nelkul.
-
-FreaK-
veterán
válasz Kamarásss #217 üzenetére
Hagyjuk már abba ezt fakó kijelző témát de tényleg.. sokan meg azt mondják, hogy sokkal jobb kijelző az a tükröződés mentesség miatt.. miért nem azt írod, hogy ez miatt meg sokkal jobb??
Döntse el mindenki magának hogy mi a fontos, de rohadt unalmas már ezt olvasni, ugyan azt írjátok le már a 86. alkalommal.[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
válasz kakuk.tamas #216 üzenetére
Google sem ad semmit ingyen. A Big Data fejleszteseiert cserebe hasznalhatjak a legtobb szoftveret ingyen. Ertsd felhasznaloi adatok megosztasa.
Google "ingyen" fogja adni ebben biztos vagyok, max par funkcio lesz One elofizuhoz kotve. De amit ingyen adnak majd ott kotelezo lesz elfogadni a teljeskoru informaciomegosztast. Legalabbis amig az EU nem tiltja meg nekik. Szerintem. -
Tin
veterán
Ott van a Samsung fórumokon is, hogy ugyanolyan "fakó", mint a korábbi telefonok a "Természetes" színbeállítással, és hogy az S24-en a "Természetes" és az "Élenk" beállítás között nincs semmi különbség. A szoftver meg béta. Simán lehet, hogy ez egy bug...
Eleve vicc mert wide gamutos a kijelző, tehát olyan színsémát húznak rá, amilyet akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kamarásss #222 üzenetére
Szerintem is unalmas már ez a fakó kijelző téma, nekem volt S23 Ultrám is, és kimerem jelenteni, hogy az S24 Ultra kijelzője sokkal élethűbb, nincs túlszaturálva. Az hogy neked az számít, hogy ha valamit írnak az interneten az az igazság, az a te döntésed, de ez nettó bullshit. Menj be egy Samsung üzletbe és nézd meg, aztán ha rájöttél, hogy hülyeségeket írtál itt, akkor légyszíves jelezz nekünk itt
-
Flashback
addikt
Gyári fólia már van fent valakinek?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
janeszgol
félisten
Olyan vagy, mint a szemellenzős ló. A stressz teszt megmutatja, hogy azt a nagy teljesítményt meddig tudja tartani. Majd ha nyáron kadnak a videók, bezárja a kamerát, lekapcsol a GPS, akkor remélem akkor is ilyen okos leszel ebben a témában.
Az SD865-ös telók többsége 99% körüli eredménnyel bír. Játékra pl ezért jobb, mint egy 888 például, ami jól láthatóan erősebb (itt a párhuzam az S23U és S24U között*), de hamarabb is leesnek az fps-ek.
Tudom kit érdekelnek a játékok...A másik pedig, hogy a 486-os és a modern CPU-t megfeleltetni az S23U-nak és S24U-nak egy vicc. Pláne annak fényében, hogy egy mai CPU többszázezerszer gyorsabb, mint egy 486.
*még ez sem teljesen igaz, mert már az S23U is csak 6x%-nyit ért el. Annyival meg nem rosszabb az S24U (58%), mint anno egy SD865-ös (>99% a többsége) és egy SD888 (<65% a többsége) közötti különbség. Sőt a stressz tesztje az S23U-nak (58%) majdnem annyira rossz, mint az S21 FE-nek (56%). A stability-je viszont jóval magasabb (70% vs 58%).
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Bal oldalon s24u, balról 3. pedig s23u. Talán emiatt panaszkodnak.
-
Diabolis
aktív tag
S22 ultrám van, nekem teljesen megfelelne, egyedül a töltési idők miatt szívok. Az USB port úgy 30 töltés után feladta, marad a vezeték nélküli. Éjszaka jó a négy óra, úgy is alszok, de az autóban amikor egyszerre megy a navi és a YouTube, már vérszegény a 15W.
A tesztet olvasva hiába vártam a 24-et, nekem nem éri meg lecserélni, ha ugyanaz a vezeték nélküli töltés. Minden másban nekem teljesen elég a 22.Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
Hallosz
senior tag
Kellemes kinézetű, mutatós darab. Használati szempontból nálam már kérdőjeles, telefonnak túl nagy, tabletnek viszont kicsi.
Mindentől függetlenül, érzek némi késztetést, hogy vegyek egyet. Ugyan a tesztben nincs szó a névadó funkció - telefon - képességeiről, pusztán annyi, hogy 2 kártyát kezel.
De, hogy ez a hétköznapi használatban milyen, arról egy betűt nem találtam.Sem arról milyen a GSM térerő, Wovifi, VoLTE, melyik hálózaton mit tud? Bizonyára alapértelemezetten kiváló, de ezt honnan kellene tudni, ha nem innen?
Esetleg még egy PVM mérés is érdekelne itt néhányunkat.(Azért megnézném, hogy melyikünk teszi a 600.000 Forintos telefonját kavicsos sétálóútra vagy a hóba, tok és fólia nélkül? )
-
Pug
veterán
válasz Kamarásss #222 üzenetére
A Note 9-emhez kepest az S23U is "fakobb" volt.
A Samu vezeti ki a tulszaturaltsagot.Akinek ez nem tetszik, az nem veszi meg. De a vergodesed kezd mar nevetseges lenni. Ertjuk, vettel egy honapja egy S23U-t es most nyugtatnod kell magad, hogy az S24U kaka.... eleg lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz janeszgol #241 üzenetére
Azért kiváncsi lennék, melyik mekkora fényerőn volt, bekapcsolva-e true tone, stb. Ez kb. olyan, mint a műszaki boltban a TV-k, amelyekből többet akartak eladni azok valahogy mindig jobb képet produkáltak, mint a többiek.
Én egyébként arra emlékszem, mikor legutóbb Note 10+-ról váltottam 11pm-ra, utóbbi szín helyesebb, én meg napokig azt éreztem mi ez a fakó sz.r, pusztán azért mert a másikhoz voltam szokva. Pár hónap múlva meg ugye pont az ellenkezője történt, megnézve egy Noteot, szabályosan bántotta a szemem a túlszaturált színvilág. Ennyi, megszokás kérdése. Nyilván örülök, hogy végül a valósághoz közelebbi lett a “default settings” a szemeimnek.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
csubííí
senior tag
A képek láttán azt is mondhatnám, hogy nem a 24-es és i15 pro max széria a rosszabb, hanem a 23-as volt a kirívó.🙂
Ha jól tudom, az apple nem szokta rossza kalibrálni a kijelzőt.
Képek alapján most hasonló hozzá a 24-es széria.Janeszgol- nekem is jobban tetszik az ultra.
Viszont ha nadrágzsebbe rakom, akkor bizony nagyon jó az a kis lekerekítés.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
„(Azért megnézném, hogy melyikünk teszi a 600.000 Forintos telefonját kavicsos sétálóútra vagy a hóba, tok és fólia nélkül? )”
A kavicsos utat alaposan meggondolnàm, utána talán 1-2 kép erejéig vállalnám. Ha nem mozog, dől, csúszik rajta, akkor egy kép készitése nem okoz sérülést.
A hóba minden további nélkül bele merném tenni, mert erre fel van készítve a Samsung zászlóshajója is.
-
LosBlancosRM
senior tag
S24en a jelenlegi funkciók ingyenesek maradnak. Max az S26on lesznek fizetősek ezek is. A közleményben pedig az áll, hogy a jövőben még jöhet sok funkció és nem tudják garantálni, hogy ingyenes lesz minden.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
klaya86
senior tag
Fura ez a két tábor 😃😃 akinek s24u van annak, annak az lett most hírtelen a hiperkalibrált szuper kijelzős isten. Az eddig fasza s23u meg már egy túlszaturált szar. És fordítva is kicsit túlzásnak érzem, hogy lassan már monokróm kijelzősnek van beallítva az s24u. 🤣🤣 Valahol mindkét tábornak igaza van, de mégsem teljesen. Az s23u szerintem messze van már a régi valóban túlhúzott színvilágtól. Az s24u-val sincs igazából gáz. Inkább ott van elkúrva, hogy az előre beállítható módok között nincs egy olyan opció, ami picit élénkebb. Aztán választhat a user, a picit fakóbb, elvileg színhelyesebb beállítás és a picit élénkebb mód között.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest