- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Szerintem mindenképpen érdemes, gyanítom, hogy beleférne a 100.000 Ft-ba, de ha nem, akkor is el tudod utána adni a telefont akár. Nálam a helyi ses.hu üzletben segítettek, hogy nagyjából milyen árakkal lehet kalkulálni, még az eladó mondta, hogy inkább több mindent írjunk be, mert bele fog férni (S10 akksi, hátlap, kijelző (keret) összesen 105e Ft volt).
-
tms+
aktív tag
Nincs rajta fólia, én még az S22-ét tettem rá átmenetileg, mert az volt otthon. Majd ki akarom próbálni ezt a tükröződésmentest, amit csináltak az S24 szériához.
Igen, a keret is színezett, de ha jól emlékszem, akkor nem erős, szinte ezüst színe van.
(Nekem a szürke van, annak szürke a kerete is.)
-
tms+
aktív tag
A gyári tokokban (bőr, szilikon) a kameráknál teljesen eltakarja a hátlapot, csak a lencséket körbevevő fémkeret látszik ki, valamint a vaku mellett egy icipicit. De ez látszik a Samsung weboldalon is, ha megnézed a tokot...
A 780-ban írtam még, hogy a töltőport mellett látszik még ki kicsit.
De ez nyilván függ attól, hogy milyen tokot választasz.
-
maszibmw
tag
Szia!
Hardveraprón találsz nagyon kedvező áron bontatlan S24/256-ot ( és bármilyen más S24-et ) 3év magyarországi hivatalos Samsung garanciával, bármilyen színben. ( szállítás max 2 munkanap, ha nincs készleten ) Jelenleg 100e ft az árelőny a listaárhoz képest. ( 299e Ft )
Én is ebben gondolkozom jelenleg. -
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest