- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
válasz
TazLeacher #558 üzenetére
Szia!
Beállítások, Értesítések, Speciális beállítások, Az egyes alk.ok értesítési kategóriáinak kezelése BE.
Beállítások, Értesítések, Alkalmazások értesítései, Messages (én a Google Messagest használom, gyanítom, hogy a Samsung Üzenetekkel is ugyanígy működik), Értesítéskategóriák, Bejövő üzenetek, Hang. -
gangstagergo
senior tag
válasz
TazLeacher #558 üzenetére
Nálam sincs ez a menüpont
-
tms+
aktív tag
válasz
TazLeacher #469 üzenetére
Vehetsz 45W-osat is, de a telefon csak 25W-ot vesz majd fel akkor is. Célszerű a Samsung töltőt venni. Vagy olyat, ami a Samsunggal is viszi a gyorstöltést, vannak más szabványok.
#467: nem is te írtad, más volt
#470: így van, én a Gen2-vel hasonlítottam össze
#475: szerintem is azt vedd, amelyikhez olcsóbban tudsz hozzájutni, jelentős különbség nincs a kettő között. Nekem az S24 olcsóbban jött ki az S23-nál kb. 60 ezerrel plusz a Regalaxy kuponnal.
Nekem az S24 formailag jobban bejön, ugyan hajszálnyi a különbség, ha tokban használod, akkor ez nem biztos, hogy olyan fontos.
Az S22-nél is panaszkodtak a térerő problémára, így véleményem szerint abból ki tudsz indulni az S24-re vetítve. Nekem teljesen jól megy az S24, nem tapasztalok akadásokat, mint az S22-nél régebben. -
-Valinas-
senior tag
válasz
TazLeacher #469 üzenetére
Szia!
Én is S10-ről váltottam. Nyugodtan vegyél nagyobbat. A Baseus GaN5 30W-ot ajánlom egyébként, nem sokkal nagyobb kapacitású, de mivel új technológia, sokkal kisebb méretű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest