- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Mint ahogy fentebb írtam, engem csupán csak a tudat zavarna! Legalábbis tudatosan biztosan nem tudnék ártani a technológiának ahelyett, hogy életvitelszerűen használjam azt.
Megteszik ezt helyettem mások.Ezek szerint nálatok évek óta mindenki inkább mobilnettel tolja otthonról a wifi helyett, hogy többet töltögethesse a telót? És a több töltögetéssel ugyanúgy jól bírják azok az akksik? Mihez képest?
A kuplungot sem égetem le az autómon, mielőtt eladnám, és a RAM-ot is a procihoz közelebbi slotba teszem mert az a szóbeszéd járja.
-
-
TomPack
őstag
Nekem is korlátlan a mobilnetem, de az otthoni vezetékes is!
Wifit használva sokkal tovább bírja a telefon szusszal, így kevesebbet kell töltögetni, kevésbé fog degradálni az akksi az évek alatt. Bár az is igaz, hogy otthon kevesebbet nyomkodja az ember és annyit nem számít. Kivéve ha az ember szeret vigyázni a dolgaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest