Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #5888 üzenetére
Hogy mi? Ez így nem igazán valid. 2 multisimem van pluszban, mindegyiken megy minden.
-
Gardaai
senior tag
válasz
[link]
Lejjebb ott a Fontos tudnod! szekció:
- Beérkező hívás estén minden SIM kicseng (Fő és MultiSIM(ek)), az egyik eszközön fogadott hívást követően a többi eszköz elhallgat.
... -
Dave Crank
senior tag
válasz
Nekem multi esim van az órámon, hang, adat, sms megy rajta.
-
gretzky77
veterán
válasz
Telekomnál van multisim e SIM formájában is, azon van hang adat és minden!
-
Gardaai
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #5849 üzenetére
"értesítések meg nem érkezése miatt tértem át"
Akkumulátor beállítást vedd a kritikus appoknál Nem korlátozott-ra. Továbbra is vannak ilyen gondok, de szerencsére legtöbb esetben ez megoldja. -
DefJamHUN
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW #5552 üzenetére
Először az alma után nekem is szívás volt a fizetés, főleg hogy a simple alkalmazást használom. ( Abból is a régebbi verzió eddig nem vitte a visa kártyát )
De ezért jó, hogy a munkahelyen van egy kártyás kávégép és azon teszteltem mi, hogy működik a fizetéssel " ingyen " -
Alfred88
tag
válasz
likeaRAINBOW #5552 üzenetére
nekem csak sima 20 volt de az is egy lagtenger lett
Nem kell félni ,én is sima gyári google alkalmazást használom fizetésre tökéletesen működik -
Gardaai
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #5506 üzenetére
Sajnos pepecselős, de ahogy mgTerminator is írja, külön meg be kell pipálni az akku kezelésben, hogy ne altassa az appokat. Onnantól megszűnik ez a dolog.
Azért nem írnak róla, mert ha valami nem vagy nem úgy működik ahogy szeretnéd, akkor itt van lehetőség beállítani. Amíg iOS-nél az Apple eldönti helyetted, hogy ez így jó és vagy tetszik, vagy használsz third party appot. Nekem android után tele van third party appokkal és még így se tudok olyan kényelmet kialakítani. Nagyon kötött a rendszer. Aki évek óta benne van az Apple ökoszisztémában, az nem keresi azokat amiket én, mert nem tudja hogy lehetne ez jobb is.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Én egyszerre használtam egy 1+ 7tprot és egy 12pm ot, watch 7el.
Aztán elment az alma az s23ura, egyedül a watchot sajnálom irtózatosan azonkívül ez pont ugyanolyan tökéletesen teszi a dolgát. ( Értesítések, fizetés, fotó)
Sokan írják a problémáikat. Én lekopogom egyetlen egy bugot nem tapasztaltam.
1: vagy lehet hogy nálam is van, csak olyannyira nem zavaro ( ami másnak igen ) hogy ezért nem veszem észre
2: vagy ahogy mgTerminator irta a legtöbb tag akinek problémája van egy egyszerű user error -
Alfred88
tag
válasz
Huawei ram kezelése eléggé érdekes volt igen
-
mgTerminator
veterán
válasz
Jól be kell állítani és működik. Nekem is volt gondom aztán utólag rájöttem hogy miattam.... Beállítások, appok, kiválasztod az alkalmazást, akku és beállítod hogy ne piszkálja. Vagy berakod a sosem alvó alkalmazások közé.
-
Alfred88
tag
válasz
likeaRAINBOW #5501 üzenetére
Google walletet használom, be kapcsolom az nfct érintem és ennyi
-
Gardaai
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #5503 üzenetére
Belehet állítani itt is duplakattintásra, hogy milyen alkalmazást nyisson meg. Ha fontos szempont, hogy tudj váltogatni a kártyák között, akkor ez talán a legjobb opció. Egyébként bárhol vagy és fel van oldva a telefon, akkor tudsz fizetni, persze ha az NFC aktív. Nem túl biztonságos megoldás, én erre is rutint használok. Vagy kirakott ikon formájában vagy ha meg van nyitva egy app (Stocard pl.).
Mindenképpen Google Pay-t használnám a kettő közül (alkalmazás szinten pedig a Google Pay = Google Wallet). Azt ne várd, hogy olyan gördülékenyen fog menni mint iOS-en, köze nincs a kettőnek egymáshoz, türelmesebbnek kell lenni a terminálnál.
Értesítések pedig igen, vannak ilyenek sajnos. Altatja a régebben használt appokat, így ha jön is vagy később vagy csak megnyitáskor jönnek az értesítések.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW #5501 üzenetére
Beállításfüggő, de nekem ujjlenyomatfeloldás után automatikusan fizetni lehet, bárhol is áll a képernyő... (és asszem ez az alap) Lehet akár megnyitva a messenger is, ha bizonyos időponton belül oldottad fel biometrikával, akkor fizetni fog, amennyiben be van állítva. Ezen felül meg SImple és/vagy Google Wallet/Pay
-
S e t h
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #5474 üzenetére
Igazából az igények szabják meg ki milyen alkalmazásokat preferál.
Böngészőbe írva android must have apps szavakra rengeteg találat van, vagy itt a fórumon is van android appos topik, vagy ha leírod mire van szükséged, akkor megpróbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest