-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
-
kelly416
veterán
válasz zolikaDB #12795 üzenetére
A tokban csak acél van, a mágnes a tartóban.
Ha magsafe a tok, akkor magsafe legyen a tartó is, más tartókról jó eséllyel le fog esni a teló. Legalábbis az én tartóim mind elengedik, mert csak kis felületen fognak, ameddig a magsafe köre végig mágnes. Szóval magsafe tartót vegyél szerintem.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
A "magsafe"-es tokokban lévő karika az acél vagy magnes?
Pl ami a Pitaka-ban is van.Tehát ha veszek egy mágneses autós tartót, arra felcuppanhat? Pl: [link]
-
Addel
senior tag
Miután összeállt az Extreme Digital az eMagal a (románokkal), nem nagyon kell meglepődni, ha egy raktárban vannak a magyar, román és bulgár piacra szánt mobiltelefonok, simán előfordulhat, hogy nem ide szánt mobilt kapsz. Nem hiszem, hogy különválogatva külön polcon tárolnák őket.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz hege1989 #12790 üzenetére
Igen, én is így tudom.
Ezért is mertem rendelni tőlük.Vettünk anno másik samsung S szériás mobilt, az rendben volt. Nem tudom, hogy most kezdték-e el ezt a gyakorlatot.
Odaírhatnák, hogy mondjuk import készülék. De az ügyfélszolgálatos is ha kérdezik legalább ne kamuzna vagy csekkolná le biztosra.Úgy néz ki az emag már csak kapálózik. Országosan a boltok bezárása volt az első jel.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Pano
addikt
Emagos volt, épp írtam. Az eladó és szállító is emag volt + számla is. Erre azért figyelek.
Csak ugye az ügyfélszolgálat is állította, hogy magyar forgalmazásu amit vettem. Aztán kiderült, hogy nem.Visszaküldtem 14 naposba és visszavették, nem volt gond. Csak muszáj figyelni.
Ha most nem járok utána, esetleg garanciaidő alatt meghibásodik, viszem Samsung szervizbe az meg elhajt azért elég kellemetlen lett volna. Plusz macerás és hosszú gariztatni.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
jeni
félisten
Pontosítva.
Vannak több forgalmazok is, azok amelyeknek nem az Emag a főbeszállító/forgalmazó hanem más cég a beszállító azokkal vannak a gondok.
Az Emag csak a felületét adja másoknak bérbe,hirdetési oldalt ad el kisebb más boltoknak.
Vettem én is Samsungot (korábban) és eredeti Samsung volt a forgalmazó.Ennek viszont jónak kell lennie és ez árban is mutatja a különbséget.
A harmadik képnél igaz kisebb tárral szintén más forgalmazóval.Ha tudod igazolni,hogy az Emag forgalmazásút vettél,s van a számlán is akkor ne hagyd magad,állj beléjük!!!
Az,hogy Magyarországon vetted az még nem azonos azzal,hogy Magyarországi piacra szánt készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Hali
Igazatok volt. Vigyázni kell az emag-al nagyon. Többet nem rendelek onnan.
Vettem egy S23-at (e-mag volt a forgalmazó, nem egy emag marketplace-es partner) és meg lettem tévesztve sajnos. A készülék amit adtak nem a magyar piacra szánt volt.
Persze a honlapon erről 0 infó volt feltüntetve.Annyira unom már, hogy mindig résen kell manapság lenni.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Viktor77
titán
válasz EAndrew #12780 üzenetére
Ha gondod lesz, azt észreveszed. De nagy általánosságban nem szokott.
Cache törlés a végén azért nem árt.
Amúgy akár csinálhatod belakással is, csak minden legyen felszinkronizálva Samsung, Google felhőkbe.
Ha ezek megvannak, ugyanúgy kapod vissza a telefont mint ahogy resetelted. Nyílván ujjlenyomat ilyesmik, kelleni fognak újra.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Lehet, hogy én is felteszem az eddig egyébként hibátlan s23+ra a 6.1et. Azonban nem szeretném újra belakni a készüléket. Mekkora gond, hogy ha csak felteszem és kész, vagy legalább a cache törlést kell csinálni?"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Atish19
őstag
válasz Dreadloord #12777 üzenetére
Anysoft-ot nem használtam még így ebben nem tudok segíteni, de a Samsung saját billentyűzete extrém módon testreszabható. Goodlock-on belül töltsd le a Keys Cafe modult és azzal próbáld meg beállítani.
[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
1 éve vettem S23-at, hibátlanul megy rajta az anysoft keyboard+ magyar ékezetes billentyűzet ékezetes gombjai alapértelemzetten megjelenve.
Páromnak ma jött meg az S23-a, neki hiába telepíttem fel, neki a magyar kiosztások között nincs ott az ékezetes.
Tudtok rá megoldást, hogy alapértelmezetten kint legyenek az ékezetes betűk gépeléskor? A gyári samsung billentyűzetben sem találtam meg.
-
aktív tag
válasz róland #12774 üzenetére
maga az eSIM tárolóeleme 8 db-ot tud tárolni, kezelni
Pontosan.
valószínű, hogy egyszerre csak 1 db lehet aktívAmennyit olvastam erről, az alapján korábbi Samsung gyártmányok esetén valóban így van, nálunk pedig az iPhone 13 óta működik a kettős SIM üzemmód úgy is, hogy mindkettő eSIM (ilyenkor a fizikai inaktív). Mintha frissebb Samsung (talán S24U?) esetén olvastam, hogy már támogatja a két eSIM párhuzamosan történő használatát, de ez nem biztos, csak rémlik az információ.
-
qltsar
veterán
válasz róland #12774 üzenetére
"ha jól emlékszem NEM Samsung specifikus a dolog, hanem minden rendszeren így működik.)"
Igen, es nem.
iPhone, Pixel mar egy ideje tamogatja a dual eSIM-et, igy ott lehet SIM 1 is, illetve identol Samsung is, ahogy irtam az elozo hsz-ben.
Azonban, ha van egy fizikai SIM-ed es egy eSIM-ed, csak masodlagos lehet az eSIM tovabbra is, Samsungnal (a Snapdragonos S24-nel) legalabbis.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Igen, mert a fizikai SIM kártyát azonosítja SIM1-ként, az eSIM-eket 2-től kezdve számozza. (Interneten lehet bővebben olvasni ennek miértjéről, s ha jól emlékszem NEM Samsung specifikus a dolog, hanem minden rendszeren így működik.)
S elvileg az eSIM-ből akár 8 db is lehet a készülékeden (maga az eSIM tárolóeleme 8 db-ot tud tárolni, kezelni). De valószínű, hogy egyszerre csak 1 db lehet aktív.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
MLA
tag
Köszönöm az eSIM-re adott válaszokat.
-
gulyasa
őstag
Amikor aktiválod az esimet, akkor szokta kiírni, hogy a sim2 deaktiválódik - ha van benne kártya, ha nincs.
Vagyis csak úgy lehetsz két szolgáltató hálózatán, ha vagy mindkettőhöz csak fizikai simet használsz, vagy csak az egyik lehet esimes, a másik szolgáltató fizikai sim kártyájat pedi a sim1-be kell rakni.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
modd3r
őstag
Júliusi frissítés tölthető.
-
solti
senior tag
FYI: anydesk önmagában csak egy eszköz (tool). Nem vírus, nem spyware...
-
BullKoxa
őstag
válasz róland #12763 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget. Jelenleg Android13-14-re frissítettem, és úgy csináltam gyári vissza allótást. A képeket felraktam a Google Driveba.
Lassan megyek a bankokban is. Több jelszót megváltoztattam Pc-n.
Reggel küzdöttem a hotmail-s email címemmel, mert az be volt állítva Microsoft Authenticatorra. Így most bárhogy próbálok belépőni nem tudok, már többször változtattam jelszavát Pc-n, de nem tudok rájönni hogyan lehet megcsinalni, hogy jó legyen. Be tudjak lépni mert mielőtt Gyárilag vissza raktam a telefónt ezt a Microsoft Authenticatort nem kapcsolta ki .[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz Chamoro #12762 üzenetére
A gond az,hogy kérhet a csaló másféle azonosítást is (pl. sms hitelesítést), azt meg az AnyDesk-kel szépen elolvassa, saját gépn belép/engedélyezi a banki műveletet.
Én egy Google Drive-ra feltölteném a képeket, zenéket. Majd azonnal újratelepíteném a telefonomat.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Chamoro
tag
Azért ez durva. BullKoxa reggelig ha a bank alkalmazás kéri az ujjlenyomatod, NE nyomd oda az ujjad, mert akkor megy az utalás más számlájára.
-
cirx
senior tag
Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy az Anydesk nem egy "csalóprogram"!
S23 GREEN
-
Rigormortiis
veterán
válasz Viktor77 #12756 üzenetére
Hagyd, vannak, akik szerint a frissítés 666, ördögtől való dolog. És inkább bankolnak csupasz seggel, rég outdatelt szoftverrel valami placebó-kamu merülés miatt.
Mindenkinek a saját dolga persze, csak aztán nem kell meglepődni, amikor valami security probléma üti fel a fejét. Mondjuk az AnyDesk önmagában is biztonsági kockázat.
Bullkoxa: frissítsd, fr, aztán kézzel lakd be újra, így biztosra mehetsz.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
BullKoxa
őstag
válasz Viktor77 #12756 üzenetére
Anno az ilyen gyári frissítés rontotta el az A71m mikrofonját amiért2x is garanciába kellett küldenem. Ézért tértem vissza az S vonalra.
Otthon majd megnézem a zene és kepek között van-e más dolog is. ha van jelzem itt.És akkor addog nem csinálok rendszer visszaállítást.
Jelen pillanatban pihenek az éjjelre hogy reggelig bírjam a melót -
BullKoxa
őstag
ezeket lefutattam, nincs semmi rajta azt írja. De ugye én a telefonomat nem szoktam frissíteni mikor feldobalja naponta .
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz Viktor77 #12753 üzenetére
jelen pillanatban dolgozom reggel 06.00ig. őrködök, telefon van csak nálam.
Még valami, ugye szinronizálással szoktam ujra belakni a telefont. A felhőben is fel tud kerülni a Csalóprogram. Arra vagyok kíváncsi ha lehúzza a felhöből a dolgaimat, telefon számok pl. akkor ujra rá tud-e menni a telómra[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
-
-
BullKoxa
őstag
válasz Viktor77 #12749 üzenetére
Én raktam fel, mondjuk a zenéim, képeim között is lehet az AnyDesk-ből valami?
Szóval ha mondjuk a telefonról lementem a zenéim, kepeim akkor azzal tovább tudom-e vinne ezt az AnyDesk helyiséget.
Ma töröltem le a telefonomról, amíkor láttam hogy matatnak a telóban akkor csak arra mentem az AnyDesben hogy ne ferjenek hozzá. De addig ki tudja mit csináltak a telefonommal.
Ugye sokat mobilbamkozok a telefonon, ezert érdeklődöm hogy mit kell csinalnom hogy tutira Kem vagy csaló prógram mentes legyen a telefonom.Valaki írta hogy Wipeolni kell a telefont, nem elég neki a gyári vissza állítás.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Lenne egy nagy próblémám. Felkerült a telómra az AnyDesk prógram es láttam hogy matanak a telefonomban, ezert szeretném a lentek szerint Újra húzni a telefonomat.
Nem szertnem ha velem is ilyen történe.
Érdeklődnék, hogy van-e esetleg arra mód, hogy az android-ot/iOS-t teljesen újra lehessen telepíteni a mobil-okon/tablet-eken? Tehát nem gyári beállítások visszaállításával, hanem mintha pl: egy Linux-ot/Windows-t telepítenénk teljesen tisztán (boot-olás, formázás stb). Mintha ott lennénk a gyárban és feltelepítjük az eszközöket.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez van a telómon . Nem frissítettem mióta megvettem December óta, mert anno az A71-m azóta romlott el.
[ Szerkesztve ]
-
Agyas19
csendes tag
válasz TODI1111 #12742 üzenetére
igen be de korai volt az öröm mert nincs spam védelem ezt irta
SamFw Tool 4.9
[MAIN]
- Optimize read information faster
- Fix MTP reboot sometime return FAIL
[SAMSUNG]
- Add FRP 2024 (USA models)
- Move change CSC to MTP tab. Accept change without ADB
[FRP] - Add recheck paid service status
- Add auto write log to file
- Fix the X509 Certificate problem when run application
- Fix some bugs
There are a lot of scammers faking us
Please only buy credits directly on the website: https://samfw.com/frp
We do not ask you to send money. Keep your money safe
Checking ADB connection...
Reading list CSC...OK
BTB | BTE | EVR | MEO | MET | SFR | TSI | ACR | AFG | AFR | BKD | BOG | CAU | CPW | DKR | ECT | EGY | EUX | EUY | FWD | GLB | ILO | ILP | INS | KSA | LYS | MID | MM1 | MOB | MOT | MSR | MWD | NPL | O2C | OPS | PKD | PLS | PRT | SEK | SER | SIM | SIN | SKZ | SLK | STH | SWC | TEL | THL | TIM | TOP | TUN | TUR | VAU | VIP | WWA | WWC | WWD | XFA | XFE | XFV | XME | XNZ | XSA | XSG | XSP | XTC | XXV
Using port SAMSUNG Mobile USB Modem #3 (COM6)
Reading info mode MTP ... OK
Model : SM-S911B
CSC : EUX
AP version : S911BXXS5CXE7
BL version : S911BXXS5CXDE
CP version : S911BXXS5CXE7
CSC version : S911BOXM5CXDE
IMEI : 354353555491039
SN : RZCX21KPSSM
Lock status : NONE
Phone number : +36205875959,
Country : RO
MCC : 216,
MNC : 01,
USB mode : AT,MTP
Unique number : CE12237C4ACE81134E7E
Android version : 14
FRP status : LOCK
Firmware : https://samfw.com/firmware/SM-S911B/EUX
Using port SAMSUNG Mobile USB Modem #3 (COM6)
Running exploit... FAIL
Changing CSC to ILO ... OK
Rebooting... OK -
TODI1111
veterán
válasz Agyas19 #12738 üzenetére
A csc csere nem egyenlő az odinnal való rom felrakásával. [csc csere]
Annyi a változás, hogy már az MTP fülön keresd a change csc-t.[ Szerkesztve ]
-
Agyas19
csendes tag
Odinnal felraktam az ilo rom-ot, de a cs mégis eux maradt. Mit csináltam rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz zolikaDB #12732 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor azt hiszem még továbbra is várok ezzel a technológiával.Nekem Netfone-om van (vagyis lényegében Vodafone). A netsebesség nem túl acélos, de a T és a Yettel 2x-3x drágább havonta hasonló csomagokban. Annyival meg közel sem jobb a netük.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
zolikaDB
veterán
válasz Rigormortiis #12734 üzenetére
Pontosan erről van szó.
A privát T-mhez jár 4GB net, ez nekem bőven elég 4G-n, ha vmit gyorsan meg kell nézni, a melóst nem én fizetem, de ezért nem is fizetnék.
Yettelről hallottam én is, hogy náluk van értékelhető 5G, de emiatt meg nem váltok -
Janaboy
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz zolikaDB #12732 üzenetére
Nálam a Yetteles 5g azért nem kicsit gyors. Mértem már 850 megabites letöltést 10 ms alatti válaszidővel. Viszont érezhetően többet eszik és mobilon semmi értelmét nem látom, úgyhogy nálam is ki van kapcsolva.
A Voda és T nem kicsit hülyenek nézi az úgyfeleit 5g terén. Nemcsak hogy plusz díjat számítanak fel, de olyan sávokat is használnak, amik szó szerint semmilyen előnnyel nem járnak A Yeti csak a C-t, ezért olyan gyors. És még ingyenes is.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zolikaDB
veterán
Tudomásom szerint gyakorlatban nem mondható gyorsabbnak, mint a 4G+.
Azt hiszem, Bog ebben a videóban beszél is erről: [link]
Nekem a sima S23-ban van egy Telekom kártya, net nélkül, és egy melós Vodafone, az általában 6:00-14:00 között VOLT 5G-n. (volt = múlt időben) (nem is túl acélos amúgy errefelé a voda hálózat egyébként - HB megye, kisváros)
Merült, mint a Titanic, brutálisan. Ha folyamatos a netkapcsolat, netán mobil hotspot is megy, akkor mint egy 6 éves telefon, annyit se bír... Ha 4G-re teszem, érezhetően sokkal jobban bírja az akku.
Tehát én nem jelenleg nem látom az 5G előnyét, ahol nem jó a lefedettség, ott pláne, de sem sebességben/sem akkuidőben nincs pozitív tapasztalat nálam.*feleségem A52S-e is haldoklik ha 5G-n van (szintén 2 kártya, de ott mindkettő Telekom)
-
Pano
addikt
Hali!
Valakinek van gyakorlati tapasztalata, hogy sima s23 akkuideje miként bírja az 5G-t?
Eddig nem igen használtam, mert mindenhol 4G volt, de egyre több helyen elérhető itt is és gondoltam kipróbálgatom.
Csak gondoltam felteszek egy kérdést, hátha valakinek van már értékelhető, hosszabb tapasztalata. Mert ha gáz, akkor nem rablom vele az időmet.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
rep3at
őstag
válasz zoltaneger #12728 üzenetére
Nekem egy fizikai Yettel SIM mellett van egy Telekomos eSIM. Mivel alapból így kezdtem el használni ezért csak annyit tudok mondani hogy még mindig ez az utóbbi időben általam használt telefonok közül a leghosszabb üzemidejű (Note 10 Lite, Note 20 Ultra, Xcover 4s, Xcover 6 Pro).
Nem kímélem, a két SIM állandóan megy, bt/wifi/gps folyamatosan bekapcsolva, mobilnet csak ritkán mert szinte mindenhol van wifim, ezért csak 5GB-os csomagom van. Fit3 állandó kapcsolatban, bt-s fülest használok és elég sok podcastet/zenét hallgatok.
Persze mindenkinek mások a felhasználási szokásai, más a hálózati lefedettség de véleményem szerint akku szempontjából (ahogy véleményem szerint a többi tulajdonságai alapján is) egy kiemelkedően jó Samsung modell.
Forward thinking. كرر
-
jeni
félisten
válasz zoltaneger #12728 üzenetére
többet dolgozik a mobilod
ezért jobban merül majd. az már kérdés mennyivel is -
zoltaneger
junior tag
Köszi az előző kérdésemre a hozzászólásokat.
Még egy olyan kérdésem lenne, ha jelenleg 1 Telekom simet használok, de mellé tennék egy Yettel simet is, akkor mennyire fogja meríteni a két sim az akksit? -
VanAzAPénz
tag
válasz Rigormortiis #12715 üzenetére
Azt nem tudom. Eddig két akciós mobillal találkoztam, amiket Román piacról hoztak be. Lehet hogy a "normál" áras termékeik már más tészták. Nem tudom hogy milyen szerződésük van Samuval, lehet hogy azért szerepelnek a listában, mert teszem fel valamelyik országban, nagy eséllyel Romániában van szerződésük és így szerepelnek mint partner (valszeg mint B2B ).
Szóval én erős fentartásokkal kezelném a garit. Meg ha más cég képes arra hogy odaírja hogy gyártói garancia, akkor ők is megtehetnék, elkerülve a félreértéseket. -
qltsar
veterán
válasz kelly416 #12722 üzenetére
Nem írtad, hogy külön SIM e, nálam ezt egyszerűen megoldanám, mert az.
Simán csak kiveszed a hang és rezgés beállításain belül a SIM 1/2-n a hangot és a rezgést a céges kártyádra.
Persze így véletlenül majd észreveheted, ha pont ránézel akkor amikor hívnak, de se hangja se rezgése nem lesz a hívásoknak. -
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12719 üzenetére
Sajnos lejjebb kell venni az ingerkuszobot, amig a tobbseg egy keresot nem kepes hasznalni, vagy osszefoglalot elolvasni, addig egy eMAG marketplace ertelmezese rocket-science kategoria marad.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Rigormortiis #12715 üzenetére
Benne volt. Ahol az Emag a forgalmazó ott hivatalos Samsung jótállás van. Ahol nem az Emag a forgalmazó ott viszont bármi lehet.
No money, no honey.
-
kelly416
veterán
válasz qltsar #12714 üzenetére
A végét értelmeztem, de mit reagáljak arra, hogy Samsungtól olcsó? Arra semmit nem tudok. Én csak HA vásárlásokra reagáltam.
Ez a baj, hogy megbízhatónak látszó eladótol vettem, csakhogy ő vette meg elsőnek a SES-es dolgozótól és adta is el kis haszonnal. Itt is ott a szívás lehetősége.
A megbízható eladót meg sajnos nagyon nehéz felismerni, mert sokaknak van 1000 pozitívjuk tokból meg fóliából, aztán ki tudja, milyen lesz egy félmillás telóval? De mindegy is, csak óvatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Akkor hogyan lehetnek ott a hivatalos Samsung viszonteladók között? Nem linkelem be, de biztos vagyok benne, hogy a Regalaxy feltételekben a eMag is szerepelt hivatalos partnerként.
-
kelly416
veterán
válasz qltsar #12706 üzenetére
Nagyon mondod, de Te tartod a hátadat a gariért ha lesz valami a telefonnal?
Nekem volt HA-n vásárolt garipapíros Samu telóm, amivel a SES elhajtott. Ugyanis egy másik SES-ben dolgozó hozta ki saját névre és eladta (amit nem tehetne meg, de megtette), így hivatalos SES-es garipapírja volt. Csak a teló ára nem volt ráírva. Ja? Hogy manapság nem adnak garipapírt? Akkor eszembe sem jutott, hogy az hátrány lenne, inkább előnynek gondoltam a garipapír meglétét.
Egy hónapig keresgéltem az eredeti tulajt, mire kontaktolni tudtam vele és akkor sem nagyon akart kötélnek állni első szóra. Csak amikor meglengettem hogy tájékoztatom a SES-t miként jutott hozzám a teló ami nem is lehetne kereskedelmi forgalomban, akkor adta be a derekát, hogy ha bármi van a teló al hívjam fel, küldjem el neki és javítva vissza küldi.Szóval jó, hogy biztatsz mindenkit a HA-n való vásárlásra, csak azért 3-4-500.000 magasságában már nem olyan jó játék ez, ha beleszaladsz egy ilyenbe. Én megértem azokat, akik inkább drágábban vesznek biztosat.
-
jUUh
addikt
válasz BaLa004 #12702 üzenetére
"Mit javasoltok?"
Én személy szerint azt, hogy ne kíméld az akksit ilyen 85%-ig töltéssel, meg "nemfrissítéssel". Egyrészt, nálam tökre nem lett rosszabb az akksiidő 6.1-gyel. Másrészt, ha ~5 évig meghagyod a telefont se gondolnám, hogy jelentősen degradálódik az akksi, tudva mennyire lassan tölt a telefon, de ha ez ennyire zavar akkor egy akksi csere 20k talán hivatalos úton? Persze ez csak személyes vélemény, nekem egy telefon nem ér ennyi mentális energiát, így is ez irányítja az életünket Megvettem, használom.Ami viszont továbbra is szerintem ténylegesen segít akksiba és melegedésben, az a Performance profile / teljesítményprofil Normál /energiatakarékos / Standard /Light állítása. Az energiatakarékos / Light-tal tényleg egy 10-15%-kal mintha jobban bírná.
Samsung Galaxy S23+
-
BaLa004
újonc
válasz qltsar #12706 üzenetére
256gb-os verzió, azt nem írtam.
Elhiszem, de ez most így marad, és nem vagyok már a 14 napban, helyben vettem Euronic üzletben. (hivatalos partner)
20K/hó-ba rendezem 10 hónapra a fentmaradó összeget.
Mérete miatt sem akartam másik verziót amúgy.
A 4 év garit meg nyilván én vállaltam be hozzá plusz költségre. Lett volna biztos olcsóbban is, de már sokat gondolkodtam mi meg hogyan lenne jó és biztonságos is.. Azért köszi! -
Zord87
tag
Üdv!
Volt valakinek hasonló gondja azzal, hogy a készülék nem rezeg?
Pár napja volt egy kissebb esés, ami nem is nevezhető hatalmasnak.
Utána vettem észre hogy a készülék egyáltalán nem rezeg.
Beállításokban aktív a rezgő mód, nincs kikapcsolva.
Garanciás a készülék.
Mire kell számítani esetleg szervizbe küldéskor?
Mennyi idő a javítás?
Előfordul az hogy nem javítják? -
-
qltsar
veterán
Annyira roman, hogy az S21 FE-m dobozan Strong & Unique Kft-s matrica volt (SES), Watch 4-emet az Oktogon szerviz javitotta legutoljara, de volt, hogy hivatalos romaniai Samsung partner szervizbe kuldtek meg a hosidokben.
Ezek az urban legendek nemtudom, hogy keletkeznek .
Raadasul ReGalaxy programban is ottvannak, mint hivatalos viszontelado.
[ Szerkesztve ]
-
-
BaLa004
újonc
Sziasztok!
Legutóbb írásom óta pár hete én is boldog S23 tulajdonos lettem (S10 e-t váltottam).
Az volt a kérdésem, hogy biztonságos lehet e beszerzni egy bizonyos oldalról olcsóbban. Aztán végül belattam, hogy biztosra megyek, és a helyi Euronic-ből hoztam ki 290-be. Viszont kötöttem rá még 4 év teljes körű garanciát is 80-ba. Ez elvileg mindenre kiterjedő.
Úgy gondoltam hosszútávon ez így a biztosabb.
Közben szoktam itt olvasgatni véleményeket, tapasztalatokat, és beállítási kérdéseket, de sok esetben sajnos nekem nem tiszta mi micsoda még amiről szó van.
Így azokra most nem térnék ki (majd összeszedem, egy másik posztban, hogy mi nem tiszta), viszont ami érdekelne az a frissítések opciója, és az üzemidő.
Jelenleg 6.0-as verzióval vagyok, de már a 6.1-et ajánlja egy ideje. Olvastam, hogy aki feltette neki romlott az akksi üzemidő. Eddig halogattam a telepítését, de gondolom más szempontokból meg szükséges lenne. Mit javasoltok? Jelenleg aku kìmélő üzemmódot használok ami 85%-ig tölti így.
Milyen beállításokat érdemes még megcsinálnom?
/feltettem a képeket a jelenlegi adataimmal, de nem ide teszi valamiért a kommentbe/
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Ha már témánál vagyunk: mennénk nyaralni, és nem akarok kollégákkal beszélni max, ha én vissza hívom őket. Elméletileg a telefonkönyvem úgy is néz ki, hogy a munkatársak csoportba vannak szedve. Meg tudom azt csinálni, hogy egy csoportot ki se jelezzen és utasítsa el, vagy csak a "ne zavarj+ kivételek" játszik? Merthogy azért nem mindegy, higy minden értesítést és egyebet bukok a kivételezetteken kívül vagy csak a kollégákat nem jelzi ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával