- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz janeszgol #11196 üzenetére
Uramisten! Nincs frissítve a telefonod!!! Lejárt a szekuritty ápdét!!! Bakker, az még fórumon keresztül is fertőz! Sőt, a kínaiak ellopják minden adatod, pénzed, házad, autód, ki-be járkálnak a telefonodban, digitális jobbágy leszel... Még a magasságos zunijó se tud majd segíteni rajtad! Adhoc megoldásnak legalább egy iTokot tegyél rá, az mindentől is megvéd.
-
-
zolikaDB
veterán
Srácok, van valami frissítés mostanában az S23-ra?
-
-
kelly416
veterán
válasz Atish19 #11175 üzenetére
Google-play frissítés? De a témához tartozik. Sőt, minden droidos teló témájához ami még frissül. Pont ezért nincs igazából itt keresnivalója, mert csak töltjük a topikot olyan infóval, amit egyébként is kiír a telefonod majd, tehát keresgélni sem kell.
De mint az imént is írtam, tőlem elfér.
Avayasoft megértette amire céloztam. Majd jövök én is beírni, hogy frissült az office meg a golf meg az iwiw.
-
Roxbury
őstag
válasz StarKiller89 #11169 üzenetére
Tényleg jött ma reggelre.
-
kalolaci
senior tag
65MB-os Google Play-rendszerfrissítés érkezett.
-
kelly416
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #11159 üzenetére
A vezeték nélküli töltés miatt enyhén mágneses a teló háta, de ne keverjük a szezont a fazonnal. A vezeték nélküli töltés nem arra való, hogy a mágneses tartóban megálljon a telefon.
A magsafe tok és a magsafe mágneses tartó a legtutibb, mert a kör közepén működik a QI töltés is. De sima mágneses tartóhoz és magsafe tartóhoz is létezik a telefonra/tokra ragasztós ellendarab. Ezzel a probléma megoldva. -
petrson
senior tag
Mennyiért lehet most szerintetek eladni használtan egy jó állapotú 256-ost? Júniusi vásárlás volt. 200 körül láttam párat, de nem sok van használtan a hardverapron
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz migabi24 #11160 üzenetére
Ez szomorú, nem terveztem még 2x autóstartót is cserélni.
Gondolom a fém kis lapocska a teló és a tok közé itt nem játszik, mert elég passzentos a tok?! - nekem a vez.nélküli töltés nem lényeg.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Itt informálódtam és ezért is vettem a telóhoz egy Pitaka tokot, használtan, de nagyon szép állapotban.
Meglepődtem, hogy mindkét kocsiban lévő mágneses tartótól lecsúszik/lefolyik, nem tapad fel rendesen - hoco tartók. Van egy sejtésem, hogy csak a saját (vagy más vez.n.töltős) tartóival működik rendesen. Meg tudjátok ezt erősíteni nekem?A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
mjani1172
addikt
TODI1111,Zamasun, ahnaelei
Köszönöm. -
Zamasun
aktív tag
Így van, hibátlanul megy a rögzítés.
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék jogi vitát.
Hívásrögzítés érfekelne. Sajnos már ez az utolsó teló ahol ez működhet. Elolvastam, kerestem, de a legutolsó találat rá itt több hónapos. Még most is működik? Megoldható?[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, nektek sem mukodik android auton a fermata auto? Amiota kijott az android 14 meg az UI6.1 kakukk
-
rep3at
őstag
Bár nem teljesen telefonspecifikus mert a másik telóm is csinálja de gondoltam megkérdezem: Nektek is van hogy a Youtube ha lezárom a kijelzőt egy idő után megáll? Ha visszakapcsolom elindul megint. Természetesen Premium az van.
Amúgy még mindig nagyon tetszik, tegnap jött meg hozzá a Spigen Rugged Armor tok.
Forward thinking. كرر
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy Baseus Gan5 Pro töltőfej vásárlásán.
Úgy tudom, az ide is betett teszt alapján, hogy ez tölti a leggyorsabban az S23+ -t, 45W-tal.
Van valakinek ilyen töltője?
Van a családban egy A52 is, ami felveszi a 25W-os töltést, de azt szeretném megtudni, hogy a Baseus tudja-e ezt a gyorstöltést, vagy az A52-t csak simán 15W-tal fogja tölteni? Ha valaki ki tudja esetleg próbálni, azt megköszönném. 🙏Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
undercover
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
gulyasa
őstag
válasz undercover #11139 üzenetére
Ennek a Samsunghoz semmi köze. Az alkalmazásoknak van külön topikja:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gangstagergo
senior tag
Weawow [link]
Nincs reklám, tud magyarul. 700 Ft-ért további két időjárás szolgáltató szerver érhető el. -
kp78
addikt
Én már nagyon régóta az Időjárás és radar-t használom. >> [link]
Pici reklámot el kell viselni benne sajnos, mert megvenni nem olcsó.
Legalábbis én nem adok annyit a reklámmentességért, amennyit kérnek.
(Ezzel szemben Bergfex wetter egy évre 920 Ft, azt már sok éve megvettem és veszem is folyamatosan külföldi túrák miatt.)„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
őstag
Kezdőlap - Widgetek/Modulok - Google - Áttekintés.4x1 widget.
10 napos előrejelzés a Weather.com oldalról.
Minden Google-t használó telefonon elérhető, de kevesen tudják.Üdv: Mcrazy
-
őstag
Időkép app.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Valaki használ olyan időjárás appot ami kb előrejelzi mikora várható eső?
Azt hittem iphone-on láttam hasonlót nem tudom Samsungra van-e.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Amilio
újonc
válasz Rigormortiis #11124 üzenetére
Nézd jobban meg mielött válaszólsz! Ott nincs ilyen!
-
ttt1
őstag
Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy nem tudom milyen "apropóból" változott meg az akkumulátor üzemidő kijelzés, mikor nem tettem fel semmilyen frissítést mégis más lett a kijelzés. Ezt hogyan "művelte" a telefon?
-
Badboys
őstag
Köszönöm akik igyekeztek segíteni.
-
tibike8
őstag
válasz Rigormortiis #11126 üzenetére
Az arcfigyelés nem működik? Be van kapcsolva?
-
Viktor77
titán
válasz Rigormortiis #11126 üzenetére
Képernyő-Képernyő időkorlátja, alul.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Rigormortiis
veterán
Azt hol lehet beállítani, hogy ne sötétüljön el a kijelző néhány másodperc múlva, ha olvasok valamit?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
gulyasa
őstag
válasz Amilio #11122 üzenetére
Beállítások - Hangok és rezgés - Értesítési hang...
Itt - mint ahogy a csengőhangoknál - SIM-enként külön-külön tudod beállítani.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó ez az AI háttérkép készítő. Egy órát szórakoztam vele
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Amilio
újonc
Hali uj kártyám van sms csengöhang beállitást nem találom!
-
kelly416
veterán
válasz StarKiller89 #11116 üzenetére
Tévedés. Én is az S23-at preferálom és azt is használom. Csak azt mondtam, hogy a + és az U között már olyan kicsi az eltérés, hogy a + szerintem értelmetlen model.
A toll miatt agyaltam az U-n, és én is hasonló következtetésre jutottam mint Te. Vagy soha nem venném elő, vagy ha igen, akkor is ritkán és spec funkciója lenne csak. Viszont a készülék olyan nagy és drága, hogy nekem full felesleges.
-
qltsar
veterán
válasz StarKiller89 #11116 üzenetére
Igazabol a kamera ami a nagy vizvalaszto, meg persze az elegancia.
-
StarKiller89
senior tag
válasz kelly416 #11113 üzenetére
a toll engem abszolút nem érdekel, tipik olyan dolog amit használnék egy hétig újdonságként, aztán soha... amúgy több fórumot olvasva 80% az S23 méretét preferálja a legjobban... mondom nekem is volt nagyobb méretű telefonon, de mégis ezt érzem a legoptimálisabbnak... de különbözőek vagyunk szerencsére
| Samsung Galaxy S23 |
-
kelly416
veterán
válasz StarKiller89 #11109 üzenetére
Nem értem. A sima meg a + között 11mm van magasságban, a + meg az Ultra között a fele. Ok, a sima meg az U között így 16,5 már, de szerintem (és igen, fogtam kézbe mindhármat) ha a + vagy az U között kell dönteni, akkor már simán az U. Kamerában, akkuban, mindenben sokkal több mint a +, a tollról már ne is beszéljünk. Árban meg ahhoz képest már kicsi a szakadék. Legalábbis a + az én szemszögemből túl nagy és túl "buta" azért a pénzért.
-
jUUh
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz StarKiller89 #11109 üzenetére
+1 za S23 mellett! Tökéletes a mérete. Korábban S10+ volt, nem mondom, hogy nem szoktam meg, de nagyon tetszik, hogy az S23 kisebb nála.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
StarKiller89
senior tag
válasz Badboys #11105 üzenetére
szerintem az ultra hatalmas, kollégám használja, néha elkérem tőle, de egyszerűen kényelmetlen a használata, nekem sima S23 van és nagyon kézre esik... a + még vállalható, volt ilyen méretű telefonom, de nem bántam meg, hogy kisebbre váltottam...
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
samu74
addikt
válasz Badboys #11105 üzenetére
Ha nem játszol vagy nyomkodod folyamatosan akkor elég a kisebb. Parádés mindkettő készenléti ideje,feleségemnek a kisebb van simán elég neki egész napra az akksi. Nekem a plusz van,nem lehet szinte lemeríteni de péklapát nagyságú. Boltba tapogasd meg az a biztos.
-----------
-
Badboys
őstag
Kérdezném, hogy melyiket érdemes venni a sima 23 as vagy 23+ t. Eredetileg Ultrát akartam, de a méret elgondolkodtat. Ezekben van SD slot? Méreten kívül mi a különdség a két telefon közt. Összehasonlításnál nem találtam különbséget vagy elkerülte a figyelmem.
-
gulyasa
őstag
válasz alex devil #11103 üzenetére
Galéria (jobb alsó sarokban) menü - Beállítások - Történetek szekció
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
alex devil
senior tag
Hol tudom kikapcsolni a történetket? A Galéria csinal nekem feleslegesen történetet, hogy mi történt x ideje de nem vagyok rá vevő.
S23
-
kalolaci
senior tag
válasz alex devil #11100 üzenetére
Én ma reggel kaptam, 14MB volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával