Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #11196 üzenetére
Uramisten! Nincs frissítve a telefonod!!! Lejárt a szekuritty ápdét!!! Bakker, az még fórumon keresztül is fertőz! Sőt, a kínaiak ellopják minden adatod, pénzed, házad, autód, ki-be járkálnak a telefonodban, digitális jobbágy leszel... Még a magasságos zunijó se tud majd segíteni rajtad! Adhoc megoldásnak legalább egy iTokot tegyél rá, az mindentől is megvéd.
-
-
zolikaDB
veterán
Srácok, van valami frissítés mostanában az S23-ra?
-
kelly416
veterán
válasz
Atish19 #11175 üzenetére
Google-play frissítés? De a témához tartozik. Sőt, minden droidos teló témájához ami még frissül. Pont ezért nincs igazából itt keresnivalója, mert csak töltjük a topikot olyan infóval, amit egyébként is kiír a telefonod majd, tehát keresgélni sem kell.
De mint az imént is írtam, tőlem elfér.
Avayasoft megértette amire céloztam. Majd jövök én is beírni, hogy frissült az office meg a golf meg az iwiw.
-
Roxbury
őstag
válasz
StarKiller89 #11169 üzenetére
Tényleg jött ma reggelre.
-
kalolaci
senior tag
65MB-os Google Play-rendszerfrissítés érkezett.
-
kelly416
veterán
válasz
ЯΞNΞGΔT #11159 üzenetére
A vezeték nélküli töltés miatt enyhén mágneses a teló háta, de ne keverjük a szezont a fazonnal. A vezeték nélküli töltés nem arra való, hogy a mágneses tartóban megálljon a telefon.
A magsafe tok és a magsafe mágneses tartó a legtutibb, mert a kör közepén működik a QI töltés is. De sima mágneses tartóhoz és magsafe tartóhoz is létezik a telefonra/tokra ragasztós ellendarab. Ezzel a probléma megoldva. -
petrson
senior tag
Mennyiért lehet most szerintetek eladni használtan egy jó állapotú 256-ost? Júniusi vásárlás volt. 200 körül láttam párat, de nem sok van használtan a hardverapron
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Itt informálódtam és ezért is vettem a telóhoz egy Pitaka tokot, használtan, de nagyon szép állapotban.
Meglepődtem, hogy mindkét kocsiban lévő mágneses tartótól lecsúszik/lefolyik, nem tapad fel rendesen - hoco tartók. Van egy sejtésem, hogy csak a saját (vagy más vez.n.töltős) tartóival működik rendesen. Meg tudjátok ezt erősíteni nekem? -
mjani1172
addikt
TODI1111,Zamasun, ahnaelei
Köszönöm. -
Zamasun
aktív tag
Így van, hibátlanul megy a rögzítés.
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék jogi vitát.
Hívásrögzítés érfekelne. Sajnos már ez az utolsó teló ahol ez működhet. Elolvastam, kerestem, de a legutolsó találat rá itt több hónapos. Még most is működik? Megoldható?[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, nektek sem mukodik android auton a fermata auto? Amiota kijott az android 14 meg az UI6.1 kakukk
-
rep3at
őstag
Bár nem teljesen telefonspecifikus mert a másik telóm is csinálja de gondoltam megkérdezem: Nektek is van hogy a Youtube ha lezárom a kijelzőt egy idő után megáll? Ha visszakapcsolom elindul megint. Természetesen Premium az van.
Amúgy még mindig nagyon tetszik, tegnap jött meg hozzá a Spigen Rugged Armor tok.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy Baseus Gan5 Pro töltőfej vásárlásán.
Úgy tudom, az ide is betett teszt alapján, hogy ez tölti a leggyorsabban az S23+ -t, 45W-tal.
Van valakinek ilyen töltője?
Van a családban egy A52 is, ami felveszi a 25W-os töltést, de azt szeretném megtudni, hogy a Baseus tudja-e ezt a gyorstöltést, vagy az A52-t csak simán 15W-tal fogja tölteni? Ha valaki ki tudja esetleg próbálni, azt megköszönném. 🙏 -
undercover
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
gulyasa
őstag
válasz
undercover #11139 üzenetére
Ennek a Samsunghoz semmi köze. Az alkalmazásoknak van külön topikja:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik -
gangstagergo
senior tag
válasz
Weawow [link]
Nincs reklám, tud magyarul. 700 Ft-ért további két időjárás szolgáltató szerver érhető el. -
kp78
addikt
válasz
Én már nagyon régóta az Időjárás és radar-t használom. >> [link]
Pici reklámot el kell viselni benne sajnos, mert megvenni nem olcsó.
Legalábbis én nem adok annyit a reklámmentességért, amennyit kérnek.
(Ezzel szemben Bergfex wetter egy évre 920 Ft, azt már sok éve megvettem és veszem is folyamatosan külföldi túrák miatt.) -
válasz
Kezdőlap - Widgetek/Modulok - Google - Áttekintés.4x1 widget.
10 napos előrejelzés a Weather.com oldalról.
Minden Google-t használó telefonon elérhető, de kevesen tudják. -
válasz
Időkép app.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Valaki használ olyan időjárás appot ami kb előrejelzi mikora várható eső?
Azt hittem iphone-on láttam hasonlót nem tudom Samsungra van-e.
-
Amilio
újonc
válasz
Rigormortiis #11124 üzenetére
Nézd jobban meg mielött válaszólsz! Ott nincs ilyen!
-
ttt1
őstag
Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy nem tudom milyen "apropóból" változott meg az akkumulátor üzemidő kijelzés, mikor nem tettem fel semmilyen frissítést mégis más lett a kijelzés. Ezt hogyan "művelte" a telefon?
-
Badboys
őstag
Köszönöm akik igyekeztek segíteni.
-
tibike8
őstag
válasz
Rigormortiis #11126 üzenetére
Az arcfigyelés nem működik? Be van kapcsolva?
-
Viktor77
titán
válasz
Rigormortiis #11126 üzenetére
Képernyő-Képernyő időkorlátja, alul.
-
Rigormortiis
veterán
Azt hol lehet beállítani, hogy ne sötétüljön el a kijelző néhány másodperc múlva, ha olvasok valamit?
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó ez az AI háttérkép készítő. Egy órát szórakoztam vele
-
Amilio
újonc
Hali uj kártyám van sms csengöhang beállitást nem találom!
-
kelly416
veterán
válasz
StarKiller89 #11116 üzenetére
Tévedés. Én is az S23-at preferálom és azt is használom. Csak azt mondtam, hogy a + és az U között már olyan kicsi az eltérés, hogy a + szerintem értelmetlen model.
A toll miatt agyaltam az U-n, és én is hasonló következtetésre jutottam mint Te. Vagy soha nem venném elő, vagy ha igen, akkor is ritkán és spec funkciója lenne csak. Viszont a készülék olyan nagy és drága, hogy nekem full felesleges.
-
qltsar
veterán
válasz
StarKiller89 #11116 üzenetére
Igazabol a kamera ami a nagy vizvalaszto, meg persze az elegancia.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
kelly416 #11113 üzenetére
a toll engem abszolút nem érdekel, tipik olyan dolog amit használnék egy hétig újdonságként, aztán soha... amúgy több fórumot olvasva 80% az S23 méretét preferálja a legjobban... mondom nekem is volt nagyobb méretű telefonon, de mégis ezt érzem a legoptimálisabbnak... de különbözőek vagyunk szerencsére
-
kelly416
veterán
válasz
StarKiller89 #11109 üzenetére
Nem értem. A sima meg a + között 11mm van magasságban, a + meg az Ultra között a fele. Ok, a sima meg az U között így 16,5 már, de szerintem (és igen, fogtam kézbe mindhármat) ha a + vagy az U között kell dönteni, akkor már simán az U. Kamerában, akkuban, mindenben sokkal több mint a +, a tollról már ne is beszéljünk. Árban meg ahhoz képest már kicsi a szakadék. Legalábbis a + az én szemszögemből túl nagy és túl "buta" azért a pénzért.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
StarKiller89 #11109 üzenetére
+1 za S23 mellett! Tökéletes a mérete. Korábban S10+ volt, nem mondom, hogy nem szoktam meg, de nagyon tetszik, hogy az S23 kisebb nála.
-
StarKiller89
senior tag
-
samu74
addikt
-
Badboys
őstag
Kérdezném, hogy melyiket érdemes venni a sima 23 as vagy 23+ t. Eredetileg Ultrát akartam, de a méret elgondolkodtat. Ezekben van SD slot? Méreten kívül mi a különdség a két telefon közt. Összehasonlításnál nem találtam különbséget vagy elkerülte a figyelmem.
-
gulyasa
őstag
válasz
alex devil #11103 üzenetére
Galéria (jobb alsó sarokban) menü - Beállítások - Történetek szekció
-
alex devil
senior tag
Hol tudom kikapcsolni a történetket? A Galéria csinal nekem feleslegesen történetet, hogy mi történt x ideje de nem vagyok rá vevő.
-
kalolaci
senior tag
válasz
alex devil #11100 üzenetére
Én ma reggel kaptam, 14MB volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA