- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Rigormortiis #15526 üzenetére
Opera böngésző, youtube, Viber üzenetküldő, Meet videohivás, fényképező. Minden mást csak elhanyagolható mértékben használok. Nincs játék, nincsenek közösségi akármik, de van egy okosóra bluetooth kapcsolattal.És nagyrészt mobilneten.
Wifis üzemidőt be se merem rakni ide mert kitiltanak kamuzás vádjával.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rigormortiis #15225 üzenetére
Ez a dex egyik nagy hibája: csak miracast képes eszközzel működik. Ezért pl. itthon az LG tvre megy kábel nélkül, az ugyanakkora ugyanúgywifis TCL tévére meg nem. Érdekesség: a Huawei P30-am Desk módja simán működött a TCL tévével is. A másik nagy dex csalódás, amit RandomName irt, hogy korábban akár komplett linuxot lehetett dex alatt használni, most meg visszabutították valami félhülye asztali valamire. A dex lett volna az egyetlen pozitívuma számomra a Samsung telefonnak. De akkorát csalódtam ebben a lehülyített dexben, hogy inkább vettem egy Intel NUC--ot és azt kötöttem rá az LG tévére. A NUC-on legalább minden alkalmazás asztali módban működik, mert a dex-ben az alkalmazások nagy része nem tud asztali nézetet, pl. még a youtube sem.
-
kcsa
veterán
válasz Rigormortiis #14967 üzenetére
Másfél hete várom, hogy megírhassam neked: jött google play update
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #15019 üzenetére
Tényleg elég gatya, de én pl. az öregebb családtagjaid vagyok. Face csak a gyerek ovis dolgai miatt, messenger van, de semmi más. Tiktok, whatsapp, stb mind elkerültek engem. Youtube shorts tele reklámmal, úgyhogy baráti messenger csoportok és néha a reels amikor beszippant, de egyébként semmire nem használom a face-t. Ja? Skype van még, céges a cég miatt és viber amit hónapok óta nem használok.
Megöregedtem, törlöm is magam iwiw-ről. -
őstag
válasz Rigormortiis #14992 üzenetére
Én már vettem fel az orrommal, mert a vastag kesztyűben örültem, hogy fogni tudom a telefont.
-
őstag
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #14975 üzenetére
Ez melyik hsz alapján jött le?
De, ha ennyire érdekel: általában threadekről (Reddit, Telegram, XDA) jön a notification, utána keresek rá a telefonjaimon.
-
papi77
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #14975 üzenetére
Vannak a használók, mint te, a frissítésmániások, mint én, és az extra mód frissítésmániások, mint azok, akik ezt sűrűbben teszik.
Így szép a világ, hogy különbözőek vagyunk!Xiaomi 13T
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #14967 üzenetére
Nem gondolnam, de az szegyen, hogy az A13-am Novemberin van mar, S23 meg oktober .
-
őstag
válasz Rigormortiis #14830 üzenetére
Rendben, értem.
Akkor valszeg nálad másképp működik, de nem tudom, hogy miért.
Mert a logikus működés az volna, amit fentebb is írtam. Persze az is lehet, hogy a Te telefonod jobban megterheli a kábeles töltőt és ezért inkább az akkumulátorra adja vissza a terhelést.
De ezek csak feltételezések, találgatások.
Mindjárt visszatölt a telefonom 80%-ra és akkor tesztelem a 3D Mark stressz tesztel.Üdv: Mcrazy
-
őstag
válasz Rigormortiis #14828 üzenetére
Vezetékes vagy Vezeték nélküli a töltés?
Bár erről korábban nem beszéltem, de a teszteket én vezetékes töltéssel mértem.
Nem tudom, hogy a vez.nélküli töltők ilyen esetekben hogy viselkednek, mert nem használom őket a rossz melegedési tapasztalataim miatt. (plussz volt olyan eset is, amikor nem hogy töltőtt volna, hanem reggelre lemerítette a telefont)Üdv: Mcrazy
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #14462 üzenetére
Nem csak fizeteshez jo mar, hanem mas kartyakat is bemutatni.
Tulsagosan nem nezegettem, de az IKEA-sat nekem behuzta pl.
Vagy aki tobb kartyat hasznal, mint en, es valtogatja, az nyitogatja.
Elvileg Pennyset is megeszi, csak ott meg - es hasonlo tarsainal is - az a gond, hogy a kuponokhoz igy is, ugy is meg kell nyitnod a sajat alkalmazasat, igy nincs sok ertelme erre hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz Rigormortiis #14349 üzenetére
Valamiért nem volt fent. Samsung mappában sem.
Ezt szedtem le:qltsar: Megnézem. Köszi.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #14269 üzenetére
Azért a Gan 5 pro-val két problémám is van: ha több "üres" kábel is lóg rajta, akkor már nem tudja a 45w-ot leadni, csak valamivel kevesebbet, és a szupergyors töltés 2.0 sincs ilyenkor, kizárólag akkor, ha csak a c-c kábel van bedugva.
Ezt megnézem, de úgy vettem észre, ha csak 2 USB C van, akár lóg, akár nem, megy az SFC 2.0, de attól függ, hogy mekkora a felvétel.
Pl. Laptop + Telefon -> SFC 2.0 OFF
Buds 2 Pro + Telefon -> SFC 2.0 ONHa már egy klasszik típusú USB kábelen is töltök valamit, legyen akár a kombó az, hogy
Buds 2 Pro + Watch 6 + Telefon, már nem fog menni, mert a klasszik USB-re csatlakoztatott eszköz bezavar, pedig a B2P+W6 felvétele nincs 20W.
Egyszerűen így tudja elosztani a belső vezérlője - sajnos -.A másik, hogy ha még egy eszközt rádugunk, miközben a teló vagy valami más töltődik, akkor egy pillanatra megszakad a töltés (gondolom így dolgozik a töltéselosztás). Ez engem piszkosul zavar.
Van, amelyik nem így működik? -
grafnet
veterán
válasz Rigormortiis #14253 üzenetére
"Soha nem értettem, hogyan lehet kábeleket tönkretenni, már ha nem rágja szét a kutya/poc vagy nem azzal kötözzük ki az asszonyt..."
Nálam egyik általad vélelmezett eset sem állt fent , mégis tönkre mennek a kábelek.
Ugreen, Baseus, alza power és sok egyéb-gyári kábel megy tönkre.
Idővel és a melegedés hatására megtörik a kábel borítása a csatlakozónál és kampec.
Igaz ez a sima műanyag bevonatosra és a textil huzatosra is.
Direkt méterest vagy nagyobbat vettem, hogy ne is keljen gyötörni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
gurabli
őstag
válasz Rigormortiis #14257 üzenetére
De teljesen felesleges a 45W-os, nem?
Ár alapján akkor maradok inkább a gyári töltő és káble mellett, ez a kettő:
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk)
Samsung USB-C to USB-C 3A 1.8m White (OOB Bulk)Remélem mindkét cucc támogat mindent, ami az S23-hoz kell Ennyi szabvány...Pfff.
És ez így 5 580 Ft és holnapra nálam. És ha jól értem, ez mindenben kihozza az S23-ból a maximumot."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
kcsa
veterán
válasz Rigormortiis #14253 üzenetére
A töltők is olcsóbbak ám, csak van némi kockázata a moslékosvödör alján turkálásnak. Vannak ismert, bevált márkák, azok bátran választhatók, és az is olcsóbb lesz mint itthon.
-
TTomax
félisten
válasz Rigormortiis #14249 üzenetére
Soha nem vennék temuról meg aliról töltőt... főleg nem úgy hogy 11-12 ezer egy gyári töltő 2m-es kábellal...
Nekem nagyon sok temus meg alis töltőm/kábelom halt meg illetve volt hogy kinyírta az usb prortot is.....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gurabli
őstag
válasz Rigormortiis #14249 üzenetére
Csak egy régebbi töltőm van, ami 15W körüli és nem Type-C. A kábel a gyári, de hosszabb kell (2 m).
Na, ezt sem tudtam, hogy a Baseus eredeti cuccokat alin meg tudom venni. Már nézem is és nyilván onnan fogom rendelni. Már most látom, hogy mennyire durván olcsóbb."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #14236 üzenetére
Vagy megvarni az S25-ot, ha fontos az uj eszkoz, vagy a hivatalos forras.
Pletykak szerint SD-vel jonnek az alapmodellek, de dragabban fognak inditani, mint tavaly.
-
StarKiller89
senior tag
válasz Rigormortiis #14140 üzenetére
bármikor vittem szervízbe a telefonom, egyszer sem akksi probléma miatt... ennek ellenére mindig új akksit kaptam, volt, hogy a 3 hónapos S20FE telefonom vittem kamera probléma miatt szervízbe és kapott egy új akksit, de még azt hiszem új kijelzőt is...
| Samsung Galaxy S23 |
-
grafnet
veterán
válasz Rigormortiis #14140 üzenetére
Azért azt egyszerűen ki lehet mérni, hogy 0 %-ról 100 %-ra töltve mennyi áramot vesz fel...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ClioRS
őstag
válasz Rigormortiis #14105 üzenetére
Fogalmam sincs pontosan mit csinálnak, asszem pont az appok cache-éhez van köze, nekem S22-n mindkettő működött, megszűntek a microlagok. Én is azt hittem kuruzslás, de valamit csinált és jobb lett a telefon. Ha normálisan működik akkor felesleges ilyenekkel szórakozni.
Jogosan írjátok, hogy átlag user ne csináljon ilyet, de attól még ezek a leírások kellenek, pont azért, hogy ne vaktában nyomkodják az emberek ha ráveszik magukat. Én simán megcsinálom ezeket, de a családban meg baráti körömben szerintem nincs senki aki nekiállna.
-
TTomax
félisten
válasz Rigormortiis #14078 üzenetére
Hááát, meg amíg fel tudnak hívni....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #14048 üzenetére
Hát... én a vibert tettem fel egy ismerős miatt aki nem hajlandó messengerezni, de naponta 2x reklámokat dobált a viber, ráadásul össze-vissza mindent, úgyhogy ment a kukába. Marad az email az illetővel.
-
denesdr
addikt
válasz Rigormortiis #13895 üzenetére
Akkor letörlöm, a haszna idáig amúgyis kb 0 volt.
-
gurabli
őstag
válasz Rigormortiis #13863 üzenetére
Szerintem is így lesz. Azt már most látom, hogy érdemes volt váltani. És 255e volt akciósan, hivatalos forrásból (256GB), 3 év gyártói garival. Ez szerintem a mai árak mellett nagyon jó vétel.
És örülök, hogy végül Samsung lett, nem Xiaomi."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz Rigormortiis #13660 üzenetére
Ez annyira nem szempont, van Xiaomi a családban. Talán a Samsung jobban bejön, de a Hyper OS-t is meg tudom szokni.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Atish19
őstag
válasz Rigormortiis #13436 üzenetére
Gan2 sem tolja ki a 45w-ot így, hogy több eszközt töltök folyamatosan egyszerre. Sőt a gyári 65w-os többportos töltő sem. Van mindkettő aktív használatban nálam. Engem annyira nem zavar, mert a 45w töltésnek 0-100% között 2 perc előnye van kb ami csak nüansznyi.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Jalsh0w
csendes tag
válasz Rigormortiis #13414 üzenetére
Igazából előtte egy s20fe telóm volt, de felmerült a lehetőség melóban, hogy kapok céges telefont (500eur volt a limit). A vezeték nélküli töltés "must have" volt és nem volt más teló ebben az árkategóriában ami ezt tudta volna, plusz csupa jót lehetett olvasni róla. Nem mondom, hogy soha többet stock droid, de ha lehet kerülni fogom.
Ami engem legjobban zavart egyébként, az az nfc chip elhelyezése volt (sokat járok Horvátországba melóból, és a pályakapuknál általában 3-4-ik próbálkozásra tudtam csak fizetni vele), valamint a kamerapúp(ez a meglevő asztali zsinór nélküli töltőimen ellehetetlenítette a töltést. Pont akkora volt és annyira állt ki, hogy fennakadt a töltő peremén,ezzel felemelve a telefont a töltőről .
Ami viszont hiányozni fog, az a töltési sebesség. -
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #13298 üzenetére
Szerintem J Lawrencenek ennel az "incidensnel" senki nem rotta fel, hogy iPhone-t hasznalt .
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #13281 üzenetére
Én sem akartam, de valahogy mindig kerül mikrókarc a kijelzőre, úgyhogy ez az egyetlen védelem, ami 0 perces kora óta fent van ezen a telón.
Az üvegekről leszoktam, mert a hajlított kijelzőkön mindig szívtam, aztán rátaláltam a hydrogel fóliákra. Kissé tapadnak, de a csúszós telók esetén is hasznos ez a tulajdonság. Na meg könnyű feltenni, kicserélni. Nem játszom, úgyhogy nem annyira gáz a tapadós fólia, viszont az olajos- fémszilánkos, homokos, zsebpiszkos köznyezetek miatt hasznos. -
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #13279 üzenetére
Na ezért sem használok tokot a legtöbb esetben.
Nálam is inkább védelmi vagy kényelmi funkciója van a toknak, minthogy vizuális kiegészítésként használjam. Ha azt akarom, hogy ne bazári kinézete legyen, leveszem a tokot és nem egy 10-20e-es szutyi fröccsöntött műanyag szutykot fogok, hanem a prémium anyagu telefont. -
őstag
válasz Rigormortiis #13233 üzenetére
Ráadásul most nézem, hogy jó mocskos is. Most megtakarítottam, de a minta maradt. Lehet, hogy jól áll neki, de eladásnál biztos emiatt szeretnének 10 ezreket alkudni Eljátszottam a gondolattal, hogy lehet jó lenne kipróbálni Iphone-t. Kicsit mondjuk tartok tőle
-
kcsa
veterán
válasz Rigormortiis #13181 üzenetére
Engem nem kell meggyőznöd, nekem van rendes kábelem, jópár darab
-
Luigi962
őstag
válasz Rigormortiis #13067 üzenetére
Ha lusta vagy akkor mond neki. Turn on/off dnd mode.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #13067 üzenetére
Nincs mit, sejtettem, hogy a noti panelen mar megvan.
Koszi az uj nickket !
-
Roxbury
őstag
válasz Rigormortiis #13062 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb, ha az értesítési sávba raknád ki, mint én? Aztán akkor nincs szem előtt, nem zavar. 🙂
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #13064 üzenetére
Többet nem guglizok helyetted [link]
Simán csinálhatsz egy DND módot is, és akkor semmi mást nem csinál a mód a sima DND-hez képest.
Nekem egy módom van a Sleep, aminek a része a DND kapcsolása is.
Ezt ki lehet rakni homescreenre.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #13062 üzenetére
Készíts egy saját Mode-ot, azt ki lehet rakni widgetbe.
-
Luigi962
őstag
válasz Rigormortiis #13030 üzenetére
A Samsung Rewards hűségpontok értéke a nagyobb mint amit a készülék eladással keres!
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #13027 üzenetére
De keres !
Altalaban 10%-ot nyomnak ra, 330-ert vettem anno a 23+-t, lehet szamolgatni.
Nyilvan atlagoltam a 40-el a kicsi es az Ultra kozott.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz Rigormortiis #12967 üzenetére
Mindhármat használtam, mindegyik jó. 12961-ben leírtam, hogy nekem személy szerint miért a 23+ a befutó. Ez a legjobb Samsung széria, ami valaha született, mindenki nyugodt szívvel válszthatja belőle kedvére, amelyik neki tetszik.
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #12932 üzenetére
Ja? Köszi. Az meg volt, csak azt hittem, nem ez a "dajkamese" takarja a 120Hz-et. Bár már megszokhattam volna, hogy mindenkit egyre hülyébbnek néznek...
Na most leveszem, 1-2 napig tesztelem hogy a szemem meg az akku mit szól hozzá.
Szerk.:
Aham... elég volt kilépni a beállításokból, már kapcsoltam is vissza[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Rigormortiis #12926 üzenetére
Te mennyire veszed le?
-
titán
válasz Rigormortiis #12926 üzenetére
Rendben! Köszönöm az ötletet!
-
kaposznyak
aktív tag
válasz Rigormortiis #12837 üzenetére
Nem ráközelíteni akarok, de nem bánnám, ha nem csak egy zajos fényes kör látszana...
Lásd képek az előző hozzászólásomban. -
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12837 üzenetére
Nem arra gondol...nezd meg a kepeket amiket linkelt.
Feltetelezem tisztaban van, hogy AI kep a Samsung holdkep.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Rigormortiis #12734 üzenetére
Pontosan erről van szó.
A privát T-mhez jár 4GB net, ez nekem bőven elég 4G-n, ha vmit gyorsan meg kell nézni, a melóst nem én fizetem, de ezért nem is fizetnék.
Yettelről hallottam én is, hogy náluk van értékelhető 5G, de emiatt meg nem váltok -
Janaboy
veterán
-
VanAzAPénz
tag
válasz Rigormortiis #12715 üzenetére
Azt nem tudom. Eddig két akciós mobillal találkoztam, amiket Román piacról hoztak be. Lehet hogy a "normál" áras termékeik már más tészták. Nem tudom hogy milyen szerződésük van Samuval, lehet hogy azért szerepelnek a listában, mert teszem fel valamelyik országban, nagy eséllyel Romániában van szerződésük és így szerepelnek mint partner (valszeg mint B2B ).
Szóval én erős fentartásokkal kezelném a garit. Meg ha más cég képes arra hogy odaírja hogy gyártói garancia, akkor ők is megtehetnék, elkerülve a félreértéseket. -
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12719 üzenetére
Sajnos lejjebb kell venni az ingerkuszobot, amig a tobbseg egy keresot nem kepes hasznalni, vagy osszefoglalot elolvasni, addig egy eMAG marketplace ertelmezese rocket-science kategoria marad.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Rigormortiis #12715 üzenetére
Benne volt. Ahol az Emag a forgalmazó ott hivatalos Samsung jótállás van. Ahol nem az Emag a forgalmazó ott viszont bármi lehet.
No money, no honey.
-
őstag
válasz Rigormortiis #12658 üzenetére
nem tok, hanem egy valódi bőr lap (nem vegán parasztvakítás) amit a hátlapra kell ragasztani. Nekem ennyi bőven elég és nem probléma, hogy a telefon keretét/oldalát nem védi.
-
migabi24
nagyúr
válasz Rigormortiis #12658 üzenetére
Ez csak egy matrica a hátlapra
-
őstag
válasz Rigormortiis #12582 üzenetére
Közben szerkesztettem azt a hozzászólást és beraktam a speedtest fotókat. Nekem 850 megbit csak wifivel van meg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rigormortiis #12527 üzenetére
Nem placebo. A 6.1 frissítés előtt bizonyos napokon a 10+ óra sot is összejött [kép]
Pedig akkor még használtam az 5G-t is. A frissítés óta hasonló napokon 9,5 óránál már lemerül teljesen, nem lehet többet kisajtolni belőle. Persze aki nem 0-100% között használja a telefont az nem igazán veszi ezt észre. -
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #12470 üzenetére
Én éjjel töltöm, mert úgy kényelmes. Töltőállványon pihen, reggel elveszem és megyek. Csak és kizárólag kényelem.
Egyébként T20-al kezdtem, vasárnaponta töltöttem. És ahhoz sem kellett egy éjszaka, elég volt 3-4 óra, de már akkor is kényelmesebb volt ejjel feltenni, reggel levenni.Megjegyzem, 4:02-kor.kelek, 4:10 körül már kimegyek a házból fogmosással, öltözéssel. Ez kevés lenne a töltésre.
-
őstag
Azért töltöm éjjel mert akkor böven van rá idő, a teljes napot uhyis kibírja, szóval napközben felesleges töltőt keresgélni. Én alszom, igy a telefon ráér töltődni egy sima töltöpadon. Ki is irja, hogy várható feltöltési idő 3,5 óra. Aztán ha teljesen feltöltődött, a töltésvezérlés lekapcsolja a töltést, ami látható a töltőpad szines ledjén is, átvált kékre amikor már nem tölt. Ja, és közben minden be van kapcsolva nfx, bluetooth, wifi
-
qltsar
veterán
Szintek vannak, par eve sikerult lekuzdeni, hogy a szolgaltatoknal levo expertek altal, telefonvasarlasnal elhangzo "16 oran at tolsd a telefont eloszor, mert meg kell "formazni" elso alkalommal az akkumulatort!"
Kb. Nexus 4 idejeben kezdett eltunni, ennek is ez lesz a sorsa, a gyorstoltes fobiaval egyutt.
Az elozoben szereplo kep egyertelmuen kamu volt, orditott rola az eltero betutipus miatt, ezert hackermankent, 2 klikkes reverse image search utan kidobta, hogy honnet van.
[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
válasz Rigormortiis #12448 üzenetére
És #12441StarKiller89
Volt rá példa hogy este nyomkodtam a telót, majd besunytam és én naív mivel olyan 30%-n volt, gondoltam mad reggel ráérek tölteni. Igen, lehet hogy este "szólt", csak én azt már nem láttam, mert aludtam . Másnap meg tökre kiment a fejemből (hétvége volt), aztán édesanyám meg délelőtt meg riadtan hívta feleségemet hogy mi van velem.
Telefn a korábban említett 0%-n volt. Volt még pár hasonló eset és hiszem hogy ez nagymértékben hozzájárult ahhoz hogy most nem kicsit gatya az akksi. Az ilyen eseteket szerettem volna így megelőzni. Nyílván nem napközben akartam, mert általában hamar észreveszem ( na jó, kivéve hétvégén, mert alig nyomkodom a telót ), hanem este kapcsolja be/figyelje ezt a funkciót. Reggel korán kelek, szinte rögtön észre veszem ha kikapcsolt. -
gulyasa
őstag
válasz Rigormortiis #12413 üzenetére
Mint azt már említettem, valójában az NFC-s fizetést egy ideje nem használom (mióta a Garmin Pay is elérhető), órával még kényelmesebb - igaz, a Garmin-on meg a beállított PIN kódot kell időnként megadni és mivel az enyém (direkt) nem érintőkijelzős, ezért a gombokkal kell kicsit bűvészkedni.
De a telefont előbányászni sokkal tovább tart.
Parkolással sem volt még problémám. Ha esetleg nem menne az automatikus parkoló zóna kiválasztás, az sem a Simple hibája, hanem a telefon épp nem olyan helyen van, ahol azonnal meg tudná GPS alapján határozni a helyet - mondjuk azt sem mindenki tartja állandóan bekapcsolva. A GPS nélküli GSM cellaalapú hozzávetőleges helyzetmeghatározás pedig egyértelműen nem lehet tűpontos.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Rigormortiis #12397 üzenetére
Továbbra sem magyarázta el senki objektíven, hogy a Simple miért "undorító" vagy miért "retek"...?
Szubjektív vélemény nem számít.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12390 üzenetére
Pontosan, ezért kell a Routines +
1. Routine:
IF
Unlock with fingerprint
THEN
NFC: ON
2. Routine:
IF
Notification received: Wallet (Vagy gondolom a Simple akinek az van)
THEN
NFC: OFF
Így nem kell manuálisan kapcsolgatni.
Lehet finomítani, hogy csak akkor kapcsolja ki az NFC-t, hogyha bizonyos szöveg érkezik Wallet notificationben, vagy akár hozzá lehet rendelni a Banki app által küldött notification-t, és ott egy szót. Nálam mindig tartalmazza a "sikeres fizetés" szavakat a bankom notificationje; így nem kapcsolná "ki" feleslegesen, ha mondjuk átutalás, terhelés, jóváírás, vagy bármilyen más üzenetet küldene a banki app.
De mivel elég kevésszer hasal el Wallet (legalábbis nálam), így én belőttem az összes notijára, mivel csak sikeres fizetésekről jönnek értesítések benne, így nem kérdés.
Az egyetlen egy hátulütő, hogy le kell zárni a telefont, ha hirtelen fizetni kellene, de általában erre az esetek 99%-ban nincs szükség, így talán túlélhető.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12328 üzenetére
Sokan ezt teljesen elengedik, erthetetlenul.
-
sparta2
tag
válasz Rigormortiis #12302 üzenetére
Köszöntem!
-
voncci
aktív tag
válasz Rigormortiis #12267 üzenetére
Igen
-
voncci
aktív tag
válasz Rigormortiis #12263 üzenetére
Hátha így megérted...
-
voncci
aktív tag
válasz Rigormortiis #12258 üzenetére
Igen tudom, de ez így az aznapi mutatja és nem az utolsó feltöltéstől számítja
-
sztivo
őstag
válasz Rigormortiis #11657 üzenetére
Hát még a 14 napon belül elálltam egy hét után, nálam valahogy nagyon nem bírta az akksi vagy az én felhasználási módomat, hogy pontosabb legyek. Végül egy iP 14 Plus lett az utód, Samsungra felraktam 50 alkalmazást, merült 4-5%-ot, iP-n ugyanott maradt, pedig úgy kezdtem, hogy mind a kettőt 90%-ra töltöttem a setup után.
Olyan hihetetlen, hogy itt másoknak sikerül 10 órás SoT-okkal "dobálózni" , nekem gyatra volt. Igaz én már az elején kezdtem a OneUI 6.1 telepítéssel, de gondolom egy hét elég volt a rendszernek, hogy tanulja a szokásaim. A másik a térerő volt, sokszor 0/4 és 1/4 pálcika volt, most ugyanazzal a SIM-mel 2/4 ugyanabban a szobában, alá sosem megy.
Ja és egy jó 3 hétre egy A50-ben volt a SIM, ott is 2/4 mindig megvolt, illetve ment vele a telefonálás közbeni mobiladat, ez az S23-on sem akart menni nekem.
Sajnálom egyébként, mert kis kezes telefont volt, szép dizájn, krém színben pláne tetszett, de nem lettünk barátok.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Rigormortiis #12202 üzenetére
De jót röhögtem
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #12163 üzenetére
Ezt én már nem merem leírni. De ugyanígy szokom lenni ősztől tavaszig, aztán tavasszal kimegyek az udvarra, földmunka, kőműveskedés, autószerelés, fémmunka és dobok fel fóliát meg néha tokot is. De átlag hétköznapokon csak akkor van tok ha ügyeletben vagyok, máskor nagyon max a fólia. Amikor.megunom, akkor letépem és fél évig ismét csupasz a telefon.
Bocsánat, porvédő az usb-ben csak akkor nincs, ha az autóban töltőn van a teló.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #12202 üzenetére
Egyertelmu. Az ujnak is ilyen szaga lesz par het utan.
Tipik egett toxic muanyag szag, nyamm.
Mondjuk inkabb ez, mint a kamerahiba.
-
Indiant
addikt
válasz Rigormortiis #12199 üzenetére
Sean Penn?
-
Tikakukac
titán
Nem gondoltam rá, tegnap is kiverte a kollegina a kezemből a telefont.
Mondjuk arra a karcmentesre ránéznék én is egy filctollal a kezemben
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
zolikaDB
veterán
Nem, soha.
Iphonbe 3GS-től Xiaomi Mi3-ig ilyen pet fólia volt a telefonokon, és belebújós tok.
Az Mi3-hoz adtak egy ajándék üvegfóliát, azóta van minden telefonon. "Üveg", de mittudoménmi. -
jeni
félisten
Ezt nem lehet kivédeni 2 éven át akkor is ha végig rajta lesz a szemed.
Nem mindig ugyan azok a mozdulatok vannak és lesznek a napi rutinok közt.
Van aki akár egy irodában karcolja le a telóját vagy töri össze illetve van aki raktárosként hímes tojásként kezeli.
A kolléganőm hétfőn az S23 Ultra LCD-n egy ponton haza vágta, azon részén szivárványos lett a karakterek. Ez tuti sok sok Ft-ba kerül majd neki.[ Szerkesztve ]
-
Klusi86
tag
Nem
-
jUUh
addikt
válasz Rigormortiis #12124 üzenetére
Legjobb, ha leveszed és mosogatószeres / szappanos meleg-langyos vízzel átmosod. De néha alkohol-víz + papírtörlő is megy.
Samsung Galaxy S23+
-
Avayasoft
tag
Én Clean-nel szoktam törölgetni a kijelzőt, és ilyenkor a papírtörlővel az egész telefont áttörlöm.
-
PedroPascal
őstag
válasz Rigormortiis #12128 üzenetére
Akkor vegyél Pitakát az lesz neked való.
-
Essien
aktív tag
válasz Rigormortiis #12126 üzenetére
Talán kétszer mostam le csap alatt folyékony szappannal mert olyan olajos kézzel nyúltam hozzá Egyébként még sose mostam volna meg . Viszont neked ha ennyire problémás hogy pár nap alatt csúnya lehet elengedném...
-
Essien
aktív tag
Nem tudom a tiéd milyen színű, nekem kék van pár hónapja de pont úgy néz ki mint amikor megvettem. Igaz ez rajtad nem segít csak leírtam mint tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Rigormortiis #12114 üzenetére
Igaz.
-
gulyasa
őstag
válasz Rigormortiis #12107 üzenetére
"Tényleg csak egy dolgot hiányolok: hogy médiafájlok/dokumentumok esetén a telefon és tablet tárhelyét látszólag egyként kezelje (mint ios-macen)."
Majdnem ilyen "kényelmet" elérhetsz a Google Drive-al is. Vagy OneDrive-al.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
TODI1111
veterán
válasz Rigormortiis #12105 üzenetére
Vagy úgy. A karma is válogat. Mint említettem nálam sem volt és még sok más embernél sem ilyen "anomália".
-
válasz Rigormortiis #12090 üzenetére
3 év után a sarkai vannak megkopva/megfeketedve.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Mangosztán
tag
válasz Rigormortiis #12051 üzenetére
Ja-ja
-
Mangosztán
tag
válasz Rigormortiis #12035 üzenetére
Pontosan ezért használom én is, az óra rögtön mutat mindent , annó tökre hiányzott az értesítési led , így ezzel megoldottam .
Annyi kiegészítés hogy számít az is hogy milyen verziós BT-t használ az ember, nem csak telefon hanem kliens oldalon is. Bár 5-s BT-től felfelé egyre energiatakarékosabbak. -
Mangosztán
tag
válasz Rigormortiis #12014 üzenetére
Még átgondolom, de amire nekem kell arra az alap is jó. Az üzemidő ami fontos lenne .
-
Mangosztán
tag
válasz Rigormortiis #12011 üzenetére
2 évre tervezném, volt már 23 Utrám de túl nagy volt, tudom mit vesztek. Mondjuk az is csak a 8GB-s modell volt .
-
Mangosztán
tag
válasz Rigormortiis #12009 üzenetére
Ez 1 hasznos érv volt (virtuális RAM), eszembe se jutott . Dex nem izgat, a rendszer meg az akksi a lényeg.
-
StarKiller89
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11740 üzenetére
Szerintem te pedig nem tudod mi az a trollkodás
A gond az, hogy a béka feneke alatt vannak az elvárások és a szintek főleg EU-ban (amcsiban mondanom sem kell, amire ott már rég visszahívás van, itthon a szerviz elküld a p1csába) aztán ebből vannak ezek a szépségek. Kicsit égnek a kocsik, kicsit nincs térerő, kicsit pattog a festék, kicsit meghalsz egy beakadt kormáynzárral, amit csak gondolsz, ezek itthon nem problémásak, kicsit arrébb meg repül egy ezer fő és csak úgy tejelnek a cégek.
Máshogy mondom én is: bemész a kocsmába, ahol feltételezed, hogy lesz sör. Bemész, helyette pofont kapsz. Mondod magadban: jó, hát így lett, de ez egy kocsma, nem pofozóhely, legközelebb csak kapok végre sört, hát ez a normális. Aztán megint csak pofont kapsz. Kétszer még lehet, de háromszor olyan nem létezik. Aztán mégis. Na utána megunod és nem akarsz kocsmázni.
Ha már szeretjók az ilyen történetes elmeséléseket.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11736 üzenetére
Szerintem legyen az, hogy mindegy mit kapsz a pénzedért, legyen kötelező leszurkolni a fizetésed 50%-át egy random multinak minden hónapban aztán kapsz amit kapsz. Erre gondoltál, ez elég lesz vagy emeljük meg a részt?
Konstans kevered itt szerintem azt, hogy van egy termék gyártása során olyan esemény ami miatt mondjuk 1-2% szórásba kerül egy-egy elektro kütyü azzal mint itt vagy mondjuk amikor stikában lesilányította több gyártó is az azonos nevű SSD-jét titokban, nyilván ezt nem jelezve vagy árat csökkentve. Ez 2 nagyon eltérő sztori
És, de ez egy halom pénz. Ha nem halom pénz és a "megjelenési" idejéből csak a felébe kerül, ez akkor is blama és nem úgy működik, hogy hmm, eltelt 2 év, akkor most már belefér.
Erre valóban van egy jó kifejezés, pertársaságnak hívják, bátran leírhatod, nincs ezzel gond.
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11724 üzenetére
A köcsög user kifizet egy halom pénzt egy csúcs telóért, ami ugyan elvisz egy úrhajó központjaként 3 galaxissal arrébb, de nem tud vízben és függőben egyenes képet csinálni.
Úgyhogy igen, ez szarrágás, a webshopok meg rakják fekete listára, mit képzel magáról, hogy egy rendes terméket akar már, hát ez elfogdahatatlan.
Azért mondjuk van itt gond fejekben rendesen.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #11724 üzenetére
Azert ne felejtsuk el, hogy ez bele tud mosni a "rendes" kepekbe is, nem csak doksifotozasba, de szerencsesebb esetekben elveszik a reszletekben.
Anno toltottem fel errol kepeket.
Olcso telefont felesleges ezert tartani, telefotoval tokeletes dokumentum fotokat lehet kesziteni.
Valaki irta a scannelest, hogy neki feltunoen jol mukodik, ezert az o foegysege is "jo":
Nem volt nekunk sem problemank a dokumentum scannelessel, a legdurvabb banana-blur mellett is tokeletesen olvasta a szoveget, sajnos nem zarja ki annak a lehetoseget, hogy a folencse-egyseg nem erintett.
-
Jigs
csendes újonc
válasz Rigormortiis #11718 üzenetére
Ye igazad van, már nem is fogok többet róla beszélni. Csak nagyon megörültem, hogy sikerült. Így ez a telefon nagyon jó szerintem. Elégedett vagyok vele eddig (egyenlőre). Snapdragon nem melegszik, jó a network etc. Még az aksi is jó, és gondolom még ennél is jobb lesz ha a rendszer alkalmazkodni fog a használatomhoz 1-2 hét alatt.
So far so good!
-
addikt
válasz Rigormortiis #11718 üzenetére
Fotózzon 3x zommal.
Vagy ha neki doksik fotózására kell arra ott van egy szkenner.Optikáknak van hibája. Főleg ilyen kicsiben. Ez ilyen. Szoftveresen sem lehet mindent javítani,mert másképpen torzít minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest