Hirdetés

Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz #93966848 #20806 üzenetére

    Nekem is az aksi az eddigi egyetlen gondom vele. Az előző után olyan szinten könnyen megy mint az álom :) A mérete elsőre tényleg túl nagynak tűnik, ám elég hamar hozzá lehet szokni, sőőt :) Kényelmetlen lesz utána kisebbet használni. Olyan mint mikor a 17" monitor után 24"-t vettem :) Netezni is kényelmes rajta, írni is, bár a gyári keyboard válthatna gyorsabban is ékezetes betűre. Próbáltam helyette az AnySoft-ot, de az nekem nem jött be egyáltalán. A Smart Keyboard Pro-t használom így, az pont jó. A színei (sztem) gyönyörűek, egyesek szerint kicsit túlszaturált, végülis igazuk van, de akkor is a legjobb :) Bár húzós ára van, de most először érzem úgy, hogy megérte megvenni valamit. Jobban mondva nem érzem azt, vajon jól tettem-e hogy megvettem.
    Ami nem pozitívum (negatívumnak azért nem mondanám), hogy gyengébb a wifije (és a gps-e is talán) az előző telefonoménál. Konkrétan, a wifi analizerrel nézve legtöbb esetben 8-10dBm-el kevesebb jelerősséget mutatott, de volt amikor 18-20dBm-et is elért kis ideig. A gps-t még nem teszteltem ki, de bizonytalanabbnak tűnik az előzőénél, viszont elég gyorsan talál jelet. Ezekhez van valami javítás, vagy turbósítás?

    Összességében nagyon megérte megvenni, egyáltalán nem bánom, ezzel tényleg nem kell kompromisszumot kötnöm (csak az aksival :D)

    (#20853) yoleeka: Photoshop? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Aktív témák