- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
-
R2D20208
addikt
-
-
-
R2D20208
addikt
Én a Mirrort húztam le. Nem tudom mi a különbség Usa, Svéd, vagy MIrror. De Mirror Multiopload.Az szépen jön le. Csinálj ey Backupot, és küldd fel tisztára. Én szinte át sem alakitottam(csak picit), mert majdnem minden tetszik rajta. Egykét ikoncserét csináltam, és Battery stb. Amúgy minden tetszik.
Nálam ilyen még nem volt
-
Leonardo91
őstag
Persze, vissza raktam az utolsó hivatalos magyar független romot I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 (a JIG eljárást nem csináltam meg mert nincs itthon ilyesmi)
Ezt nézte csak meg: *#*#0*#*#* meg látta a csíkokat amit délelőtt belinkeltem és erre mondta hogy komplett lcd csere lesz -
Gergőkee
aktív tag
Majd lesz... Nálunk is 3 van a cégnél, egyszerre vettem mindegyiket (3 hónaposak). Mindnél be van égve a status bar. Piroson nagyon látszik, kéken kicsit, alapban még nem.
A Samoled egy technológiai zsákutca.
Tomash95: azért szerintem a rendeltetésszerű használat melletti képernyőbeégés nem természetes dolog. Azért az nem járja, hogy nem lehet konstans képes programokat (pl speedcam figyelmeztető) használni, mert beég a képernyőbe.
-
elsőre így ugrottam neki; 1.85 odin, szokásos .pit, re-partition kipipálva, xxkp1/xxkp1/oxxkj3
minden frankón lefutott, indulás a zöld robottal, és a hasában forgó kékséggel vagány, illetve jót sejtet, telefon megy, a beállítási varázsló nagyon részletes és látványos, ikon és tudás szempontjából a bőség zavara! egyelőre ennyi, jönnek a nullázások, beállítások...stb, és a végén teszt! -
-
R2D20208
addikt
New link fixed Turkbey itt a link.
Összerántok gyors egy témát hozzá
Nem tudom melyik mellett maradjak. Hydro is k jó...
-
R2D20208
addikt
Este felraktam. A régi gondod elmult. 0 ébrenlét. Alszik, ahogy kell. Eddig minden ok. Picit tesztelem. Aztán megy vissza Hyper, mert ma uj Kernelt ad ki. (ha minden igaz, mint SGS-nél, Voodoo hanggal
)
(#38574) pzstm rootjog az nincs, de adtam neki már
Olvasgatom vannak gondok...Még nem tezsteltem igazán, de vannak FC-k. Pár uccsó HSZ-ből itélve XDA-n.
-
R2D20208
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest