- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #22357 üzenetére
Nekem csak a tárcsázó nem tetszik belőle..
Amúgy tényleg szép. Bár ezt a fajta kör aksi kijelzőt elfelejthetnék. Nem valami szép az sem. Van ennél több szebb cucc is, nem tudom mért azt teszik sok rom-ba.
Én el vagyok a jó kis poppuri rommal. -
yoleeka
tag
válasz
pestibenji #22371 üzenetére
Kösz, megvan, de most már csak melóban tolom fel rá, már nincs időm, különben elkések.
-
yoleeka
tag
válasz
pestibenji #22367 üzenetére
aaaa mekkora király vagy!
kösz hogy szóltál, miután 10 perce fent figyel... már bele is futottam pár bug-ba..
Szal 20 perc múlva menek melózni, és most tegyem újra a rendszert... végülis előbb mint utóbb
kösz mégegyszer, akkor 1.6------->>LE 1.5------->>FEL!
Viszont honnét tudom gyorsan leszedni az 1.5-öt? XDA-ne elsíklottam felette valszeg..
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #22357 üzenetére
Persze, ismerjük
Anno feltettem és stabil volt, csak nekem nem jött be a témázása, viszont ugye xda-n is 5 csillagos, tehát nem lehet rossz..
A névjegyzék lagban igazad van, jól látod, több romban is ilyen ahol jobban át van szabva a témázása..
Az aláírásod javításra szorul(#22360) Daovallis: Ez az újraindulgatás liteningnél mennyire sűrű? Gondolom randomba nyomja...?
(#22359) DjBlero: Én meg már adom is el a gyári akkum+hátlapom
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #20666 üzenetére
Atdodnad a linket akar priviben is ? Ty
Blero , hat persze
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #20661 üzenetére
Probaltad root explorerrel bemasolni az appjaid koze ? En meg nem ismerem, deeste megnezem mi ez es hogy mukodik.
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #20657 üzenetére
A Go Chat alkalmazasra gondoltal ? En azt ismerem es azt hasznalom. Van masik messengere is ?
-
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #20345 üzenetére
őőőőőőő hova, mire? SGS2-re Honeycomb? LOL
-
muveszur
addikt
válasz
pestibenji #20345 üzenetére
3.0 nem telefonos rendszer, tabletek számára készült, így NEM lesz Galaxy S II-re. A Honeycomb és a Gingerbread a Ice Cream-nél fog találkozni....
Bejelentés nincs,ha a samfirmware-n volt, az nem hivatalos. -
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #19733 üzenetére
Azt hiszem recovery / advanced-ben találod meg ezeket és mounts and storage
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #14605 üzenetére
Neeeeehh, csalódtam benned Benji
Eddig mivel toltad, hee? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #14282 üzenetére
látod, erről van szó!
már elnézést, de jól értem, hogy fogalmatok sincs róla, hogy mi is ez?ez egy android rendszerű rom (2.3.4) melynek animációi nagyon jók, megjelenése egyedi és olyan megoldásokat tartalmaz, amely nem található meg egyik android rendszerű stock illetve custom romban sem.
mivel androidról van szó, így a szabadság megmaradt, mehet rá bármilyen app, kivéve a készülék specifikusak.
jelen esetben pl. a gyári samsung időjárás widgetet nem lehet feltenni.
3 darab fő hiba található a rendszerben: (jelenleg még) nincs rádió, a videófelvétel csak 720p és a rezgés visszajelzés néha néha nem működik. ennyi.a játékok ugyanúgy működnek, mint más romon.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #14153 üzenetére
használd nyugodtan!
egyébként tudod, hogy mi az ami nem működik, vagy kipróbálatlanul jelented ki, hogy alfában van? hidd el nagyon is használható, 1-2 apróság ami nem tökéleteskicsit kiakadtam tegnap, de akkor nem jeleztem, de most, hogy ismét leültem a gép elé, nem tudom magamban tartani, így leírom.
egy kis szösszenet off-ként, amit az egyik fórumtársammal folytattam tegnap este:
"a lényeg az, hogy a családban csak a legkisebb lányomnak nincs telefonja, vagyis van, de egy nokia.
a fiamnak, zte blade, a nagy lányomnak és az asszonynak meg galaxy mini.
tehát van 3 db android +az enyém. (SGS II és egy samsung captivate)
amikor az övékre ránézek és belépek a készülékbe, kezelni akarom, akkor a puritánság érzete fog el.
skinezhetik ezt így, meg úgy, meg a fiam is adja neki a cm7-et, stb-t, de hát akkor is egy tömegcikk lesz, lett belőle, amitől lassan hányok.
maga a rendszer jól működik, gyors meg minden és testre is szabható, meg azt csinálsz vele amit akarsz, de a kinézete...szóval nekem nem tetszik.
ha megnézed a HTC desire árát, az utóbbi időben nem hogy csökkenne, még nő is.
ennek az az oka, hogy win.mobil (6.5, és a 7 is) és az android is rátehető.
van egy ismerősöm, neki ilyen készüléke van.
ő is azon a véleményen van, hogy már minden baja van az androidtól és alig várta, hogy egy htc-t jó áron megtudjon venni, mert az legalább valamilyen szinten egyedi.
de visszatérve a miui-ra: nagyon jól működik, (anno az SGS I-nél, ha így ment volna, hú de örültem volna) és egy-két apróság, de tényleg fikarcnyi kis dolgok nem tökéletesek, de ez egy kiforrott és jól működő rom.
nekem már nem kell hogy kék, meg zöld, meg világító piros legyen az egész.
ennek a kinézete elegáns és egyik nap metál, a másik nap japán gésa a harmadik nap pedig fa borítású "bőrt" teszek rá.
nekem ez kell.
nem izgat, ki mit szól hozzá, de amit ez a srác is leírt a MIUI-ról, az őrült nagy marhaság!
szóval ennyit erről......
de ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
a fórumot jóval ritkábban látogatom, mert a MIUI nem kér annyi mókolást, ráadásul az ilyen alakok még jobban elveszik az ember kedvét a topic olvasásától.
egyébként ezt nekem ..xy.. is mondta, hogy az SGS 2 topic nem az, ami az 1 volt.
saját bőrömön tapasztalom, hogy igaza volt...."1-2 gondolat a MIUI-ról, a kialakult helyzetről, stb.....
a MIUI-ról azt kijelenteni, hogy egy toldozott-foltozott valami, amit igazából nem érdemes használni, hát.....nagyon messze van a valóságtól.
én nem "térítettem" itt senkik, de egy pár hozzászólás után azonnal kaptam az ívet, hozzáértő személyektől.......
mi az ami toldozott-foldozott?
mi az ami nem működik a MIUI-n?
kipróbálatlanul a levegőbe beszélni nem nehéz.úgy érzem a hozzászólásokból, hogy maga az alap SGS II-őn lévő android rendszer és a hozzá eszkábált romok azok, amelyekkel gond van, gond lehet, hiszen ha jó lenne, akkor nem lenne naponta ez meg az feltéve, lecserélve.
nem megbántani akarok embereket, félreértés ne legyen, sőt támogatom a kipróbálásokat, a flash-eléseket, úgy tanul az ember.....de én nem írtam olyan hozzászólást, amivel az ilyen fórumtársakat bántottam meg.nem a MIUI-t védem, hanem arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ne bántsuk a mások által használt rendszereket, alkalmazásokat, ne hurrogjunk le embereket mert mást használ, vagy
mást is kipróbál és főleg ne tegyük ezt úgy, hogy nem próbáltuk ki.külön üdvözlöm itt is dancsuri és somnia tagokat!
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #14153 üzenetére
Már nem alpha fázisban van. . . Egy két apróság ami nem működik, de csak ennyit tudok sajnos.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pestibenji #13581 üzenetére
Mit sajnálsz rajta? Benne van, visszarakta, jól is megy, nem laggol. Csak nem jelenik meg az appjaid között, ezért vagy indítsd a programokból, vagy tedd vissza az ikonját a programok közül és már tolhatod is .
-
válasz
pestibenji #13525 üzenetére
Próba EZZEL esetleg. Eredeti kerneled van? (még nem jött le a csomag, tettek bele?)
-
fecs
senior tag
válasz
pestibenji #13067 üzenetére
A letöltési link mellett az van az 1.2-es Cognition ROM.ról, hogy no wipe.
-
dancsuri
veterán
válasz
már miért lenne az?
megzavart a fentebbi írás?
amiket ott irtak hogy töröl ezt meg azt, azt mindegyik Nowipe-s rom törli csak nem mindegyik irja ki közbe hogy épp mit csinál (ezek nincsenek hatással a személyes dolgokra ,appokra) -
Nordik
őstag
válasz
Nem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pestibenji #12971 üzenetére
Semmi gond, a lényeg, hogy nem raktad fel, így megúsztál egy felesleges flasht.
Ennyire még nem volt bugos romom, mint ez, rendesen elkapkodta a kaidását Litepro.Szvsz: 5000 letöltés? Az szép. akkor jelenleg kb. 5000-en csóválják a fejüket, hogy ejnye, így elbaszni valamit...
-
xtremetuning
addikt
válasz
pestibenji #12963 üzenetére
Litening 1.4-1.5 hibátlan.
Az újabbak nem jöttek be - akadozások.
Cogni - fagyott a screen touch, egyébként gyors és stabil.Sky Rom - tökéletesen műxik - várom a kg2-es verziót. Eddig a legjobb szvsz.
-
Sógi
addikt
válasz
Egyszerűen az a helyzet, h a cogni nagyszerű, ennél többet nem tudok mondani, kb 1-2 hete használom és kész vagyok tőle, annyira fless + lehet izlés ficamos vagyok de jók a témák is hozzá
Pont most dobtam fel metamorphal egy john doe témát, de nem akarja az igazságot, a betűtípus megváltozott, de kényszerbezárást nyomat a mtemorph..vki vágja ezt?
Ebből most kavar lesz a telón, úgy érzem
vki rálesne erre a témára és telepítésére baaa, lehet az a para, h 1.13-ra írták én meg 1.15-re próbálom rátenni(#12964) Gizmo94: persze, h nincs sok értelme procit húzni, én csak tesztelgetek és most is alapon fut
-
dancsuri
veterán
válasz
nálam ez a favorit: Touch X SE
-
norbert999
aktív tag
válasz
Ha letölthető lenne...
Szerk: Megelőztek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ha a Lite'ning 3.1-re gondoltál, az ennyire jó: [link]
Tiszta bug, most szedtem le tegnap. Jelenleg éppen javítja Litepro....
A Lite'ning 2.2 nálam jelenleg teljesen hibamentes és stabil.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #12941 üzenetére
Köszönöm!
Végre vki értékeli is
Most ment fel a neon gt aqua blue szintén simán felugrott, ez ugyanaz, mint a red csak vilkékbe, nem rossz, de ez nem az én színem, itt már 6 ikon van az infósáv lehúzásánál, kapott egy adatkapcsolatot isNem kell félni, stabil a cucc, egy reccenés nem volt, ment minden, mint kés a vajban, ennyi
Kb, 1 perc egy témát feltenni recoveryből. Stabil mindegyik téma amiket leírtam.
Ez a cogni egy naon f@sza cuccMost következik az a szuper kernel (ninphetamine 2.0.0) cognira, attól kicsit félek, de már többen feltették, úgyhogy nem számítok semmi parára
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #12793 üzenetére
Igen.
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #12726 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
pestibenji #12728 üzenetére
Photoshoppal bármikor összerakok neked hasonló anorexiás gebéket....
-
Flashhh
tag
válasz
Ehhez launcher kell? Nem eleg csak felflashelni a temat ?
-
RedCat
senior tag
válasz
Pl ilyen és hasonló háttérképet hol lehet találni? Mi a kép címe, megvan e valakinek?
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #12730 üzenetére
teljesen hasonló mint a Lite'ning
-
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji #12728 üzenetére
ha van rá pénzed, bárhol...
de ne kanyarodjunk el a témától -
WaterWave
veterán
válasz
nah ez engem is érdekelne
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #12628 üzenetére
egyenlőre nem rosszabb a többinél, bár most aztán van nyomkodva
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #12583 üzenetére
a kamera is jó
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #12385 üzenetére
Feltolod a progi, beállítod a historyt 2 vagy 8 órára és megnézed mi és mennyit volt ébren, ott van percben és mpercben is, de ha rákattintasz mutatja azt is, h hánytól-hányig használt procit..
Érthető? -
arsenix
tag
válasz
pestibenji #11753 üzenetére
Jo igaz. ez baromsag volt
De lenyeg a lenyeg, hogy alacsony fenyeronel nem egybefuggo feher kepet ad, hanem enyhen csikosat.
Toltsetek le egy screen tester appot
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #11721 üzenetére
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #11389 üzenetére
Mit tudsz rosszul csinálni? Adott egy rendszer ami fent van, kilépsz recoverybe és ott ráböksz, h backup...Aztán egy friss (mármint wipe után) rendszernél újra recovery és ráböksz, h restore...Pedig még mérete is volt a bacupnak 1.2 Giga..
Na mit rontottam el? -
válasz
pestibenji #11065 üzenetére
Pedig az... kipróbálhatod, és így megkímélsz minket egy ROM-frissítéstől
Amúgy fura, hogy az XDA fő ROM-os topicjából kihagyták a KG1-et, míg egy csomó, nem európába szánt vacak (JPKF meg ZSKF sorozatok) fenn vannak...
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #11063 üzenetére
Minek neked újra 2.3.3-as rom?
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #11036 üzenetére
Ez nagyon gáz, kajak nem fókuszált neki a kamera, ennél jobb és élesebb videót lehet vele készíteni...Nem is értem...
Pont tegnap este próbáltam videónál a fókuszt és elég jól működik, nem úgy mint ezen a videón
Kicsit feljebb állíthatta volna a felbontást
Lehet még nem tette fel a camera update-ot, de az is lehet, h KD1 van neki(#11037) milanmylo: Hogyne tudna élesíteni, szinte profi az autofocus benne, erotikus filmet is lehetne forgatni GS2-vel
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #11017 üzenetére
Lehet, h a sok xar miatt lassult be a lite, de most is ugyanaz a sok cucc van fent és pörög a cogni, nekem ennyi elég egyenlőre, lehet már előbb kellett volna egy full wipe, de nem volt kedvem szenvedni újra a belakással
Nekem is bejött a sárga, zsír(#11013) dancsuri: én normál módon installáltam a samsung appsot és működik..Csak szerencsém volt?
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #11010 üzenetére
Te tudod, de nekem meg a lite volt lagos néha, pár helyen és a cogni fut perfectül, ráadásul ebben a designgear-ben jobban megbízok, h tudja mit csinál, elég profnak tűnik az amcsi at&t-s srác
Én 150%-osan elégedett vagyok most, nagyon tetszik ez a rom, akkuidő még teszt alatt, de sztem nem lesz gond...
De lehet visszatérek majd egyszer lite-ra KG7 környékén -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10990 üzenetére
Wipe után tökéletes lesz!
Majd írd meg milyen a lite-hoz képest szted...
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10985 üzenetére
Most akkor liteninget nyomod? Megfrissítetted már? Jó, h szóltál, már nyomok is egy új back upot, mert csak lite volt meg...
(#10983) Flashhh: Az cog 1.13 nem wipe-os! Nincs belőle wipe-os, az 1.12 az volt...
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10978 üzenetére
Sztem jó úgy ahogy leírtad...
Ezek szerint nem jött be wipe nélkül a dolog..
Nem teszteled fel gyorsan a lite 2.2-őt?Most dobta fel a mojito thémát is litepro
Ki kéne próbálni...
Ezt beledobta ami érdekes lehet:
"Added Zip Aligned script for more speed" + ez nem tom mi? "Changed the useragent string (thanks BackfireNL)"
Lehet jobb lett, mint a cognition -
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #10975 üzenetére
bökd meg a kikapcsgombot és utána látszik a reboot
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10969 üzenetére
Mivel nem wipe-os, sztem semmire sem kell figyelned, de azért a bizt kedvéért backupolj mindent!
Recoveryből tettél már fel romot, ugye?
Fleshelés után ha gyors és minden fut akkor minden ok, lag nem lehet benne, ez nagyon jól összerakott rom!dancsi írta, h kell recoveryből, kivétel nálad a wipe datát!
"lemented ami fontos
felmásolod a Cognition_S2-....zip -et
kikapcsolsz recovery módba, ott csinálsz egy wipe data/factory reset-et
nem kell ujraindítani csak visszalépni.
install zip from sd card, utána
choose zip from sdcard
kiválasztod
ujraindítod
használod" -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10848 üzenetére
Viszont a videóm is akadt full hd-nál memkarira, ez megszűnt..
-
válasz
volt ilyen szabályozási próbálkozás, illetve a villanósokkal kapcsolatban olyan is, hogy vakuval, vagy kikapcsolt vaku esetén piros villanással jelezzen...stb, de a képek és videók esetén inkább csak a nyilvánosságra hozatallal lehet gond, ahhoz már erősen kell a másik fél hozzájárulása!
-
Sógi
addikt
válasz
Hát nem tudom mi fogta vissza, de most az spb biztos, h nem teszi, jah felment a camera update! Kellett neki
De az is lehet, h azért lagolgatott néha, mert sosem volt wipe a rendszerben, mindig egyfájlossal toltam...
Mindenesetre el vagyok ájulva ettől a romtól, tud a csávó liteprohoz képest, sajnos ezt kell mondjam...Már most érzem az akkun, h jobb...+ az éjszakai repcsimódos fogyasztás is le fog menni remélhetőleg -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10845 üzenetére
Hát ahogy érzed, egész duán ezen gondolkodtam, h felrakjam-e? Beleolvastam a lite 2.1 hszekbe, elég kemény kritika van fent és most ezt igazolom is, pbs-em nem siklott így mint most, msot, hogy belegondolok, laggolgatott a lite, csak nem vettem észre, mert hozzászokott a szemem...
A camera update-ot én még KF2-nél felraktam, fel kell újra tenni full wipe után???
Nagyon jól bírja a kijelző, nyomkodom és alig mozdul lefelé az akku.
Jah, tudod hol vettem észre, h lagolt a 2.1? Amikor bementem titániumba és ott van több száz app, elkezdtem lefele görgetni, megfogtam a csúszkát, h azzal gyorsabb és ott akadozgatott ahogy töltötte be az appokat és neveiket...Na ez most zsírul szalad! -
válasz
pestibenji #10843 üzenetére
a gyári firmware verzió(k)ra is igaz!
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10841 üzenetére
Nos, fényképek jók, lekaptam egy világos falat is, hello kittynek nincs nyoma, de még majd kell lőni fehéret rossz fényviszonyok közt. Viszont érdekes, h fókusz után kicsit vár és utána lövi, kicsit lassan is menti, sztem ez nem változott, legalábbis Lite 2.1-hez hasonlítva..
Jah, ez C2 wipol mindent, elvileg mindent visszarak, ha teljes backupot csináltál recoveryből, nézd meg mekkora lett a mentés mérete a cwm mappában! Abból is lehet következtetni, de mivel még nem csináltam olyat, nem tudom
Én 250 appot raktam vissza tbpvel és be voltam kulázva, h na ebből mi lesz, megmondom neked, semmi, szépen visszapakolta és amelyik tud beállítást is jegyezni, azt úgy rakta vissza, ahogy be volt állítva..pl dolphin hd-ban megmaradtak a jelszavaim és könylvjelzőim is, pedig semmit nem állítottam be...Szóval az appokat, + visszarakta a fiókókat (gmail+twitter+samsung)..Csak annyit kell tenned, h bemész tbp-be és van olyan művelet, h visszaállít mindent, de ezt nézd át és javítsd, h miket állítson vissza, mert nekem az előző rendszerből még system appokat is lementett! Nem lenne jó olyat visszaállítani ami megakaszthatja a rendszert... -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10720 üzenetére
Már szinte teljesen elkeseredtem, minnyá ugrok ki az ablakon
Legalább tudjuk, hogy ha egy darab "féltéglának" használod, akkor tud ilyet is
Azért kösz a tesztetMegvan a kies frissítés eredménye!
Egyik kedves fórumtárstól kaptam az infót, aki megtette[link]
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #10727 üzenetére
Gyári akksival bírta így?
-
DonDragonka
őstag
válasz
pestibenji #10720 üzenetére
Ez az az eset amikor ki van kapcsolva a teló minden funkciója és le van téve az asztalra?
Mert akkor abból már láttunk egy több mint öt napos mutatványt... Ahogy elnézem ez több mint 50 nap lesz, feltételezve, hogy nem nyúlsz hozzá...
Na már most:
1. ha ezt megcsinálod, tuti a Guiness rekordok könyvébe kerülsz.
2. ötven napig nincs telefonod.
3. az irigykedők tábora velem együtt csak növekedni fog...Az már egy más kérdés, hogy ebben a formában vajon mi értelme egy 150E-s telónak?
Nyomass 2 óra 3D game-t...
Nyomass 5 óra HSDPA internetet a gyári böngészővel...
Nyomass egy kis office-t
Menjen végig a levelek letöltése...
És ha akkor is hozza az 1%/13,5óra akkor az már eredmény...Na jó legyen 10%/12óra a fentiekkel, én már azzal is megelégednék...
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10628 üzenetére
"Most 77%-on vok 8 óra használat után.." ez volt tegnap 22:00-kor, most néztem meg a telót és 61%-on vagyok, tehát 16% ugrott repcsimódban 13 óra alatt, ez 1,2% óránként ami nálam sosem volt ilyen jó
Persze biztos van ennél jobb eredmény, de én most ennek nagyon örülök, 21 óra akkuhasználat után 60 %-on vagyok, ez nekem bőven elég nem zúzós használat mellett
Nálad mi lett az eredmény?(#10663) Flashhh: nem értettelek félre
Én csak leírtam a véleményem, ahogy te is tetted
Részemről nincs harag és nem is volt(#10673) dancsuri: Mit szív ez az 1.5?
(#10685) Anulu79: Én is a nőre (is) gondoltam élőben, ott volt, h "a kijelzőre is a sör mellé"
Hülye lennék a csak a sört választani
-
xtremetuning
addikt
válasz
pestibenji #10628 üzenetére
Nekem sem tetszik...
, ha ez megnyugtat téged.
Szvsz az 1.4 volt a legstabilabb, legalábbis akksiidőt tekintve.
Ahhoz képest ez a 2.1 nem hogy előrelépés, hanem csalódás számomra.Ma 8 óra alatt 10%, majd most este leugrott még 30-at.
Beakadt progi nincs, ellenben ha letöltenék marketről fagy az installálásnál.
Valami itt nem kerek nekem. -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #10612 üzenetére
Majd a KG2 vagy 3 megoldja egy héten belül ezt a problémát is
Tényleg, többieknek akkuidő hogy alakul, ki és mennyire elégedett KF-hez képest alap KG1-el vagy többi liteninges?
Jöjjön már az a qrv@ gold batteryUtolsó mentőöv lehet, aztán szarom le az akkut
(#10628) pestibenji: Persze, lemérem, de nekem nem megy wifi éjszaka, minek is menne?
Most 77%-on vok 8 óra használat után.. -
RedCat
senior tag
válasz
pestibenji #10502 üzenetére
Nincs mit. De a history gombot most is látnod kell, de egyből szól, hogy a monitorozást kapcsold be. Ha be van, akkor látni fogod az adatokat...
-
RedCat
senior tag
válasz
pestibenji #10498 üzenetére
Rákattintasz fent a cpu, memória "körökre", ami a jelenlegi terhelést mutatja, ekkor előjön egy új ablak, ott lesz hogy jelenlegi vagy history.
Elképzelhető, hogy ez a funkció a free verzióban nincs benne, ezt nem tudom. -
RedCat
senior tag
válasz
pestibenji #10495 üzenetére
Bekapcsolod a monitorozást a beállítások között. Utána vársz 2-4-8 órát. Ezután lesz a historyban visszamenőlegesen adat, amiből látni fogod, hogy mi az ami szívja az akkut, pörgeti a procit.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pestibenji #10408 üzenetére
Ja már ma van...
Alvás után, sztem délután. Még 1-2 dolgot be kell pontosan lőnöm, mert összeakadtak a scriptek, és már rohadt álmos vagyok jól beállítani a priorizálást -
zool1
őstag
válasz
pestibenji #10104 üzenetére
p.ü.
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #10140 üzenetére
Ehh, én is most olvasom. Nem is vágyom már a lite'ningra egy kicsit sem.
-
FeRkE
őstag
válasz
pestibenji #10104 üzenetére
gondolom törölték, a fórumban tiltott a warez..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pestibenji #10059 üzenetére
settings ---> storage ---> format usb storage
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #9820 üzenetére
Szinte minden böngésző tud oldalt elmenteni. Vagyis beállítod 100hsz-re a fórum megjelenítést, és 2-3-4 oldalt megnyitsz a mekibe, majd lemented. Jobban jársz, ha olvasol, minthogy kapsz 2 linket. Ja, és ilyen melegben inkább nyaralj.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #9401 üzenetére
Sztem én kérdeztem, de élő háttérképekről beszéltem
Olyan appot még nem találtam ami ilyet is tud -
válasz
pestibenji #9386 üzenetére
Báhh, majd akkor hiszek a speckóknak, ha kint lesznek az apple oldalán... A bulvárlapok mindig szeretnek beleálmodni dolgokat a megjelenés előtt álló kütyükbe...
Ami az sgs2-be jöhetne még: olyan MHL, ami párhuzamosan 3 usb eszközt is kezel (külső winyó, egér, billentyűzet - természetesen egy tápos USB-hub-on keresztül). Nincs kizárva, hogy csak szoftveres kérdés...
-
adodaniel
őstag
válasz
pestibenji #9326 üzenetére
Van olyan fólia, ami nem karcolódik.
-
Varszegig
veterán
válasz
pestibenji #9326 üzenetére
"Most nem mindegy, hogy a kijelzőn lévő karcokat nézem, vagy a fólián lévőket?"
Hát nem, mert a fólia ha karcos, leveszem, teszek fel másikat, a kijelző cseréje más nagyságrendben mozog. És ha egyszer eladod sem mindegy, hogy a kijelző karcmentes-e?
Kihangosítós kérdésre: beépített Caska fejegységgel használom, tökéletesen megy.
-
válasz
pestibenji #9328 üzenetére
az sgs telefonomat is így nézegették fogadásból ~ 8 - 9 hónaposan, de nem nagyon találtak rajta karcot - mondjuk nagyítóval nem nézték...
az sgs2 telefonom még csak holnap lesz 3 hetes, ezen pláne nincs!megfelelő zsebben tartom, nem dobálom, nem teszem le pofára, még a hátára is csak megfelelő felületre, szóval maximálisan vigyázok rá!
-
válasz
pestibenji #9324 üzenetére
miként tudjátok összecseszni a kijelzőt? én nem használok fóliát, sem pedig tokot a mobiltelefonjaimhoz, de sosem sikerült még összekarcolni, vagy megsérteni a kijelzőt - igaz, nagyon vigyázok a telefonjaimra!
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #9324 üzenetére
Gondolom nincs fólia a kijelzőn.
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #9304 üzenetére
Nah bazz. . . Pedig megvettem, hogy minden frankó legyen.
Csináltam clean installt ma, de nem segített. Lehet, hogy titanium mentés kavar be?!
SGS - nél szépen fut mellesleg.Szerk.: Nekem is az volt meg mikor megjelent. Viszont ott is produkálta a lefagyást.
Flashhh: Szervízes ismerősöm azt mondta több fajta cam hardvere van az sgsII - ben. Ezért van akinek kattog, van akinek nem. Lehet, hogy itt is ez játszik közre. . .
-
Ricardooo
tag
válasz
pestibenji #9278 üzenetére
én mondjuk csak a kamera miatt gondolkodom a sgs2 és szifon 4-en
most wave 2-m is van,és annak meg vagyok elégedve az akksijával,de ugye nem netezek rajta,videó zene fénykép telefon ezek mennek rajta azért és emberesen huzza,max fényerövelköszönöm még1x
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #9158 üzenetére
Mivel van periférikus látásod is, így nem a kijelző fényereje a domináns, mivel máshonnan is érkezik fény. Az viszont biztosan nem jó, ha tők sötétben egy erősebb fényforrás éri a szemet. Bár nemvagyok szemész, de szerintem világos helyen, legyen az utca vagy nappali, nincs a szemre nézve jelentőssége a kijelző fényerejének. Ezt mindenki eldönti magának mi a jó.
-
válasz
pestibenji #9158 üzenetére
szerintem egyik sem jó, mind a kettő ártalmas lehet bizonyos szinten!
-
banpity
tag
válasz
pestibenji #9144 üzenetére
Én veled értek egyet nekem is mindig maxon van.Naponta úgy is többször használom navigálásra és ilyenkor mindig töltőn van tehát nem nagyon esik 50% alá a töltöttség.
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #9141 üzenetére
Max
Nálam a max a 11%, kint néha 50. Wow, hogy nem ég ki a szemed? -
válasz
pestibenji #9141 üzenetére
ejj, pedig elég sokat számít, főként nagyobb intervallumot tekintve!
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #9139 üzenetére
Elhiszem, de ha több embernek rossz, akkor valami szarul van megírva. Pedig már harmadszorra húztam újra az 1.5-öt.
-
Flashhh
tag
válasz
pestibenji #9001 üzenetére
No, akkor nem csak en vagyok, mar kezdtem aggodni. De lehet hogy nem is kell mert normalis jelenseg. Bar ketlem, mert nagyon idegesito es szerintem nem normalis mert igy szinte hasznalhatatlan :S
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
pestibenji #8800 üzenetére
Ez nagyon jó hír. Gondolom a névjegyzéket nem tudja áthúzni a nokiából..
-
Giovanny
őstag
válasz
pestibenji #8801 üzenetére
És kb.mikor várható?
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #8735 üzenetére
kiosztottam néhányat az álltalam használtbol, majd meglátjuk kinél hogy teljesít.
(ez megint olyasmi mint amikor néhány embernél veszettül merül álltalános használatnál másoknál meg nem) -
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji #8616 üzenetére
3 hónapja fenn van ez a fólia, kb. 2-3db 2mm-es hajszálkarc van rajta. Amúgy meg még mindig egyszerűbb egy fóliát kicserélni, mint egy kijelzőt.
-
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji #8604 üzenetére
A kijelzőről volt szó.
Amúgy a mostani fólia nem karcolódik. (Lehet azért, mert tettem rá egy kijelző védő fóliát védő fóliát)
Először Brando Ultra Clear Protector volt rajta, na olyat többet az életbe nem veszek. Drága, de legalább jó szar. Aztán itt hardveraprón találtam öccázé fóliát. Na az teljesen rendben van. -
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji #8601 üzenetére
Nekem 1 év alatt 0 hajszálkarc lesz rajta.
Jó minőségű fóliát kell venni és akkor nem lesz érzéketlenebb és az ujjad is faszányosan csúszkál rajta. -
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #8601 üzenetére
Szerintem egy Brando ultra clear protector plus-t megérdemel ez a készülék, 2xxx ft-ot kár sajnálni rá, főleg hogy olyan mintha rajta sem lenne.
-
1taki1
csendes tag
válasz
pestibenji #8575 üzenetére
a liteningot én is ajánlom, én is ezt használom
-
Luser2000
addikt
válasz
pestibenji #8554 üzenetére
Nincs már az a T-s akció, hogy az első három hónapban dupla mennyiségű lehet az adatforgalom?
-
LBandi
aktív tag
válasz
A T-mobilos mobilinternet (függetlenül attól hogy a hónap hányadik napján lett alktiválva) egész hónap esetén mindig elsejétől a hónap utolsó napjáig tart. Erről nem fognak külön értesírést küldeni.
-
pzstm
titán
válasz
az egy hónap témobilnál is 30 nap.....Olyan SMS-t kaptál már, amiben 80 vagy 100%-os forgalomról értesítenek?
56Ft-ért megtudhatod mennyi is a pontos.
Küldd a G betűt a 1730-ra és tádám.
[link] -
DjBlero
őstag
válasz
pestibenji #8455 üzenetére
a francba nekem mindent gyalult
de nekem azt is törölte
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #8417 üzenetére
Módosítaná valaki a 1.5-ös lite'ning romban, hogy átlátszó legyen a statusbar?
Melyik png file tárolja ezt?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest