- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tDr1v3r
veterán
Nekem azért az akadás rész megvan (egy ideig ezért 60 Hz-en használtam a telefont, ma váltottam vissza 120-ra), de ezen kívül totál elégedett vagyok.
Kamera tud torzítani színben (szaturál, wb-t se találja el), a GPS még mindig el tudja cseszni merre nézek, de ezeken kívül tényleg nincs bajom vele. Gyorsan megnyitja amit kell, egyszerűen működik, újraindítás se kell neki igazából.
-
Ja igen, azt meg kihagytam imént, hogy talán az A25-nél már megint lesz jack csatlakozó. A54-nél, hogy nincs, értelmetlen, és kiszúrás, mert így nem lehet egyszerre tölteni, és hallgatni. Valahogy mintha azt sugallnák, hogy a Jack az ilyen szegény ember csatlakozója, vagy nem tudom, mi a céljuk, de alsóbb kategóriákban tűnik fel leginkább, ha egyáltalán...
-
Helló, köszi, aminek örülük, hogy:
1. Nem a telefon hibája
2. Nem én fogtam ki átalakítóból egy vacakot.Ami felháborít:
1. Nem mellékeli a gyártó, de méregdrágán, hologrammos eredetiségi igazolással megvásárolható, és rosszabb a minősége mint egy gagyinak, csak ugye még a DAC is meg van követelve
2. Ha tudom, ugyanúgy nem vásárolom mint a sajátmárkás fóliájukat, az sem ért egy petákot sem.Már annak örülök, hogy legalább a töltő jó!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest