- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Nemide.
-
FattyDove
őstag
Na, csak megkapta az A56 is a márciusi secu frissítést így 2014 októberi után
-
FattyDove
őstag
válasz
TeeJay #11228 üzenetére
Eddig egyszer használtam a Google maps-et, de szerintem jóval pontosabb. Plusz mar tudja, hogy melyik irányba megyek, nem mint az A54 esetében, ahol full random irányokat mutatott gyalog
Amugy a telefon tok nélkül mocskos kényelmetlen. Konkretan vágja a jobb kisujjad egy idő után
-
FattyDove
őstag
Most kezdem belakni az A56-ot. Eddig annyit tudok mondani, hogy kurva gyors az A54-hez képest, az aksi is sokkal jobb (bar az A54 2 éves mar).
Ami vicces, hogy a Google fele security update 2024 októberi csakSmart switch el kb mindent at tudtam másolni, csak a CIB-hez kellett bemenni. De az auth app meg minden más tökéletes volt. A DÁP-nal kellett az újra szkennelés aztan ennyi
Azert várom a mobilarena tesztet
-
FattyDove
őstag
Koszi koszi
-
FattyDove
őstag
A54-rol az A56-ra minden szirszart at tudok tenni a smart switch-el igaz?
Gondolom csak a DAP, Egeszsegablak, cib bank meg a Microsoft autentikator lwsz problemas -
FattyDove
őstag
Vettem egy A56-ot. Előreláthatólag holnap este belakom, aztán majd megírom a tapasztalatokat, hogy miben jobb, vagy miben rosszabb, mint az A54
-
FattyDove
őstag
A Google Maps miért egy hulladék ezen a telefonon? Sosem képes a rendes irányt mutatni (se gyalogosan, se autóval). Ha újra kalibrálom, akkor kb az első bezárásig működik, aztán ismét azt se tudja, hogy merre nézek. Kb onnan tudom, hogy milyen irányba megyek, hogy random elindulok, aztán nézem, hogy merre megy a kék pötty.
-
FattyDove
őstag
válasz
Luck Dragon #8976 üzenetére
xhamster
-
FattyDove
őstag
Ha némában van a telefon, hogyan tudok bizonyos kontaktokat hozzá adni, hogy ők tudjanak rendesen hívni?
-
FattyDove
őstag
válasz
Angel2014 #4946 üzenetére
"Most keresnem kell valakit aki hálózat tiltást feloldja."
Csakhogy ilyet nem fogsz találni. Tévhit, hogy ilyen még létezik. A tiltott telefonoknak az a sorsa, hogy vagy kikerülnek mondjuk indiába, ahol nem ér semmit a tiltás, vagy darabokra szedik és alkatrészenként árulják fillérekért.
Szóval ha nem szeretnéd, hogy ismét átbasszanak (mármint azzal, hogy leszedik a tiltást), akkor marad a rendőrségi feljelentés. Aztán ha nem voltál hülye és nem KP-val fizettél, hanem utaltál, akkor meg is lesz az elkövető úgy 2026 környékén.
-
FattyDove
őstag
válasz
Angel2014 #4938 üzenetére
Ragasztva van a hátulja, ezért is kell felmelegíteni. Bízhatsz abban, hogyha szét akarják szedni, akkor elsőnek melegítés nélkül fognak rápróbálni, pont azért, hogy megnézzék volt-e már szétszedve, mivel elég rendesen csökken a szakítószilárdsága a ragasztónak egy ilyen művelet után.
-
FattyDove
őstag
Amúgy mi nálatok ez a fétis a google play rendszerfrissítésre? Ha olyan rohadt fontos lesz, akkor úgyis megkapja mindenki.
Nekem történetesen októberi, aztán pedig már van decemberi is, csak valamiért nem találja meg. De igazából pont rohadtul nem is érdekel, mert felesleges update fétis. Majd következő, vagy az azutáni havi frissítésnél megkapja az újabbat és csókolom.
Kb gázabb, mint amikor azon megy a vergődés, hogy miért 3 nappal később kapja meg X szolgáltatós telefon a havi frissítést, mint Y.
Ilyen bődületesen izgalmas dolgokat tartalmaznak ezek a frissítések.....
[Phone] You can now install apps directly from list cards that appear on homepages.
New developer features for Google & 3rd party app developers to support functionality
[Phone] Bug fixes for System Management & Diagnostics related services.
[Wear] Notification to enable Backup on Wear.
[Pixel] Bug fixes for Live translate.Most tök random bemásoltam 5db-ot különböző hónapokból...
-
FattyDove
őstag
Kapcsoljátok ki a random mac address-t az otthoni wifin.
-
FattyDove
őstag
Össze vissza beszélsz. Nem egy áron mennek a telefonok, nem azonos a szervízháttér, ezért logikus, hogy a nigériában vett telefonodat senki sem fogja puszira szervizelni magyarországon.
Amúgy de, benne van a garanciális leírásban, hogy az adott országban vásárolt telefont csak az adott országban szervizelik ingyen. Az eszközt megveheted, csak épp az ingyenes szolgáltatás részét bukod. -
FattyDove
őstag
Nem mondod, hogy Android 14 és One UI 6 alatt nem működik a képernyő széli értesítési led.. Eddig olyan jól ment Notificaion light for Samsung-al, erre eltűnt ez az opció..
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #4272 üzenetére
Eddig is volt
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #4163 üzenetére
Notification light for Samsung? Korabbi neven aodnotify
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #3003 üzenetére
Aztan milyen hatrany er, hogy nem frissul automatikusan azonnal? Ez nem rendszerfrissites
-
FattyDove
őstag
válasz
Black_Raven #2995 üzenetére
Ezeket amugy minek irogatjatok be?
-
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #2935 üzenetére
CSC-t nem lehet valtani A54-en. Legalábbis olyanra nem, ahol menne a rogzizes
-
FattyDove
őstag
válasz
tDr1v3r #2920 üzenetére
Olyannyira nem, hogy én vagy 10 éve nem teszek fóliát / üveget egyetlen telefonra sem, mert szerintem totál felesleges. Ha úgy esik, akkor nincs az a fólia, ami megmentené, maximum önmagunkba könyveljük el, hogy na... csak azért nem tört be a kijelző, mert ott a fólia!
-
FattyDove
őstag
Jól látom, hogy az A54-en nem lehet átrakni a csc-t SEK-re (ILO sem ment)? Kellene a gyári hívásrögzítés... Vagy van valami megbízható app erre, ami automatikusan tenné a dolgát?
-
FattyDove
őstag
válasz
gabesz1791 #1956 üzenetére
A frissites szolgaltato fuggetlen
-
FattyDove
őstag
A52-t írtál, nem A52s-t. Viszont itt is minimálisan marad csak alatta, mivel az élet nem antutu benchmark.
A kijelző pedig jobb, mivel 1000nit-es. Felbontásban pedig kőkemény 60 pixel különbség van. De ez is csak azért, mert az A52s-nek minimálisan nagyobb a kijelzője. 82.9% vs 84.9% Azaz, esélyesen vagy teljesen egálban vannak, vagy még talán az A52s-é gyengébb (szintén minimálisan).
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #1275 üzenetére
A hűtődet meg a fagyasztódat is kihúzod?
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #1267 üzenetére
-
FattyDove
őstag
válasz
pulyka jocó #1002 üzenetére
A CIB-nel van kozvetlen Gpay, szoval szerintem OTP-nel is. Ha nem, meg max kersz egy Curve kartyat aztan berakod moge az OTP-t, aztan azzal megy a Gpay
-
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #917 üzenetére
1 nap alatt nem jutsz aram kozelebe kb 30 percre?
-
FattyDove
őstag
Gyütt ápdét.
-
FattyDove
őstag
" Magyarországon az eladót terheli a jótállási kötelezettség, nem a gyártót vagy vezérképviseletet"
A Yettelnél vett telefont bármikor bevihetem a hivatalos Samsung Experience Store-ba (vagy márkaszervízbe) javításra. Javasolták is, mert gyorsabb, mivel a Yettel elküldi valami 3. félhez, míg a SES-nek vannak közvetlen az üzletben szervízesei.
-
FattyDove
őstag
A kameratol balra van meg egy kamera lyuk a kijelzon (eros fenynel latszik), az mi celt szolgal?
-
FattyDove
őstag
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne pittyegjen, csak rezegjen gomb interakciók során? A rezgés mellett van egy ilyen tompa pittyegő hang, amikor írok.
-
FattyDove
őstag
Na vettem en is egyet a yettelnel. Remelem ezen mar menni fog az 5G rendesen, nem ugy mint az A52 5G-n
-
FattyDove
őstag
Mennyire melegszik a telefon?
-
FattyDove
őstag
Amúgy az A52 5G-t megérheti leváltanom erre? Szegényre már nincs garancia és a kijelzője is törött.
-
FattyDove
őstag
Ha gsm boltbol veszem a telefont, akkor mekkora eselye van annak, hogy lopott es letiltjak? Vagy ezek siman csak fekete importos, afacsalt mobilok? Arab gsm boltrol lenne szo, ami mar vagy 10 eve letezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest