- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SirRasor #4778 üzenetére
Mondjuk azért, mert az € majdnem 400 Ft-ba kerül, nem 240-be mint mondjuk 2008-ban. A $ sem 150 Ft, mint 2008-ban.
Ha 2008-as 240-es €-val számolok, akkor Európában 375x240=90 000 Ft lenne úgy az A54, hogy nem kell kedvezményekre várni, meg 2 éves hűséget vállalni.
Ha az amerikai árat nézem, akkor 300$ vagy 311 $, ami azt jelenti, hogy 150x 300 = 45 000 Ft, illetve 46 650 Ft. Persze Amerikából régiózás miatt sem éri meg, meg ugye ott azért rájönnek különböző dolgok, vám stb.. tehát az EU-s ár lenne az irányadó, és az bizony 90 000 Ft! Újonnan, és a 256 GB-os 8 GB RAM-os verzióra vonatkozóan!Tetszettek volna, 2007-ben az €-t bevezetni. Most már minden korábbinál távolabb vagyunk tőle. Ahogyan a 240-es € árfolyamot sem láttuk, 15 éve, a 150-es dollár árfolyammal együtt! Ezekről majd lehet a fiatalabb generációknak mesélni, akiknek szintén nem lesz €-juk.
-
cs.zs.
veterán
válasz
SirRasor #4778 üzenetére
Van egy (sznob) réteg, akinek csakis a legdrágább, mert az és kész. Van egy másik (ide tartozik a fiam) aki elkeseredettségében mondta azt, hogy a kurva anyjukat, megveszem a legdrágábbat, az hátha jó lesz - és (ahogy a tv reklámban Daraboséknál) - úgy is lett. És van egy mocskosul marha nagy réteg, akinek erre nincs pénze/vágya/akarata, és olcsóbbat vesz. És igen, itt is vannak tök jók. És igen akár almával is be lehet szopni, abban is lehetnek hibás darabok, de szerencsére abba mi nem estünk bele, 470.000 Ft-ért eljött a megnyugvás.
-
-
-
-
válasz
SirRasor #4402 üzenetére
NanoReview oldalán hibásan szerepel az UFS meghatározása , mert ha ugyan ott megnézed a specifikus listában elért memória tesztekre adott mérési pontszámokat , könnyen és egyértelművé teszi azt ami a többi oldalon is látható , azaz UFS 2,1.
Nincs 5G nélküli A54-és régiónkban . Maximum eltérő belső tárhellyel rendelkező .(128-256GB)
Egyes régiókban pedig eltérő memória különbséget vehetsz majd észre . (6-8GB)
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
SirRasor #4400 üzenetére
Tavaszig nincs értelme várni, akkor inkább nyár vége: az A54 is 200k felett indított függetlenül, évről évre drágábban nyitnak.
Én csak annyit tudok hozzátenni hogy nincs bajom a készülékkel. Tegnap frissítettem Android 14-re és szerintem gyorsabb is lett tőle.
GPS amivel volt gondom, tegnap újrakalibráltam, mostanra elfelejtette.
Majd holnap kint meglátom mit tud alkotni, úgyis megyünk valami kiállításra asszonnyal.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
SirRasor #4388 üzenetére
Ezt ki mondta neked hogy nem erőmű?
Teljesen párban van a Snapdragon 778G-vel sőt pár dologban jobb is tőle.
Feleségnek még túl jó is lesz mert úgyis azt a 3 dolgot fogja kb. rajta csinálni...
Navigáció baromi jó és pontos vele, mobilnetnél 4CA nekem megvan lazán 5G mellé így 1,6gigabitet is mértem már. Kijelző idő is volt 10-11óra is igaz otthon wifin.
Bőségesen tökéletes telefon és ha jó áron kifogod bestbuy
Szoftver meg legalább működik nem úgy mint Xiaomi-nál hogy mindig valami nem oké rajta, vagy a mobilnet kezelés vagy a navigáció vagy kifagy frissítésnél vagy nincs OIS satöbbikbyte1024:
GPS gyenge ezt nem tudom ki terjeszti... Bőven tudja azt amit a csúcs telefonok sőt 1m pontosság kevésnél van. Vezettem már pár ezer km-t mióta megvan de patika jól navigált mindenhol, semmi bizonytalanság
GPS test app megmutat mindent, akinek gyenge volt szerintem nem engedélyezte a pontosságot -
kbyte1024
veterán
válasz
SirRasor #4388 üzenetére
Mondjuk ilyet kérdezni egy Samsung A54 topikba
nyilván mindenki isteniteni fogja. Amúgy nem rossz. Én kellemeset csalódtam ebbe az ex... izébe
szerintem, na jó pár ember szerint a GPS kicsit gyenge benne, de a többiek nem panaszkodnak rá. Nyilván nem is használják úgy és annyit mint pl én. De amúgy nincs vele baj. Hogy később elég lesz-e a Kraft?? Hát szerintem nem, de ne tartsd meg addig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest