- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
válasz
Jack Oneill #9429 üzenetére
Relatív 24 óra után kb ~40-50% van benne.. Nem sűrűn hagyom 20 alá ....
-
Becksman
őstag
Több mint egy éve nyuzom az A54et , alapvetően egy jó telefon, de nekem sehogy nem sikerul egy napnál tobbet kihúzni egy töltéssel... HA 2 napot birna egy töltéssel tökeletes lenne nekem... :/
-
Becksman
őstag
válasz
Viktor0610 #9143 üzenetére
Igazabol az enyemwt is neztuk illetve erdekes este egy pilllanatra kiirta a gyorstoltest azran atvaltott normalra.. megnezzuk a tisztitast... hivatalos samu gyorstolto volt..
-
Becksman
őstag
Asszony A54en eltunt a gyorstoltes... Hiaba van bekapcsolva csak Normal toltes megy csak... Mi lehet a gond??? Wipe cache probaltam.. Az nem segitett... nekem is a54 van es en sokszor vittem vizbe porba stb.. nekem semmi gond..
-
Becksman
őstag
https://www.konzolvilag.hu/mobil/baseus-cafule-usb-c-usb-c-adat-toltokabel-60w-2m-fekete-szurke-catklf-hg1
Ez a töltőkábel mennyire jó? Tudom nem samsung de a gyarinak a teloba menő vége kezd megtörni :-/ Samsung drágábbak.. Ez mennyire jó lehet?
-
Becksman
őstag
válasz
GoodSpeed #8973 üzenetére
Meloban vagyok igen.. de ha itthon nyomkodom akkor nyilván többször. Remek teló szerintem.. fenykepek jók, support se rossz, nyilván a tárhely nem a leggyorsabb de nekem bajom nincs vele... Ha az akkuido jobb lenne egy kicsivel semmi bajom nem lenne vele.. Bar amugy xiaomi redmi note 10 pro se volt jobb.... ott is este hazaerve 20-30% akkuval jottem kb... hiaba a snapdragon proci..
-
Becksman
őstag
Masoknak is elég harmatos az akkuidő? Meloban ha pl zenet hallgatok akkor kb 3% / ora lemegy. De standby fogyasztast sokallom akkor is olyan 1.5-2% lemegy. Mondjuk nap vegen igy olyan 30-40% korul van durván.. kijelzőidőm kb 6-7 óra ha nyomkodom sűrűn.. 10 órám sose volt. Most csinaltam egy wipe cachet.. Factoryt nem mert azt tán 1 hónapja volt.. illetve az alvó appokkal probalkozom.. Mas bajom nincs ezzel a teloval...
-
Becksman
őstag
Valaki tud olyan widgetet amin kapcsolok vannak? WiFi, adat stb... Alapból nem találok és kéne vmi jó.. tudom huzzam le az értesítési sávot, de nekem így jobban kézre esne ha lenne a főképernyőn egy ilyen cucc
-
Becksman
őstag
Recobol visszaállitottam, devinfo ezt az eredményt mutatja, de még az akkumulátor használati mód tanulását írja..
Reggel fel 5tol számítana amúgy, nem értem miért ír 21 órát.
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #7308 üzenetére
A wipe data/factory reset torli az esimet is ugye? :/
-
Becksman
őstag
Lassan egy eve van a telo meg, igazat megvalva kamera rendszer, teljesitmenye nekem tokeletes.. De mostanság az akku egy napnal tovabb nem nagyon megy... Felesefemnek is ugyanez van csak neki fehér, tanacs esetlet van vmi amit érdemes kikapcsolni?? Nyilván hasznalunk messengert stb... De standbyban orankent 1-2% megy le.. Munkahelyen bluetooth fulest szoktam hasznalbi azzal ha este 18kor indulok reggel 6kornjovok vissza 100rol durvan 60-70 kozt vagyok... nem egesz este megy nyilvan a zene..
Köszönöm előre is a tanácsokat
-
Becksman
őstag
Voltam vizbe par napja a telefonnal, viszont azota naponta feldobja az uzenetet hogy vizes, holott mar tolt, teljesen szaraz az aljzat. Mit lehet tenni? Nyilvan oldalra huzom eltunik, viszont egy ido utan ismet elougrik, ujrainditast probaltam...
-
Becksman
őstag
válasz
Viktor0610 #4486 üzenetére
Köszi. Smart tag 2 miatt kérdeztem..
-
Becksman
őstag
https://mobilarena.hu/teszt/samsung_smarttag_2_teszt/kulso_csomag_uzemido.html
Nem tudjátok, hogy az UWB-t az A54 támogatja e?
-
Becksman
őstag
válasz
pulyka jocó #4222 üzenetére
Meglátjuk, én meg bízom a mai napban, de ha nem akkor se dől össze a világ, csak érdekes H már USAban már 20án volt
-
Becksman
őstag
válasz
pulyka jocó #4216 üzenetére
Talán holnap.. euba elég nehezen ér . Sammobilen már fenn van az USA rom is...
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #4155 üzenetére
Èn nem használok semmi ilyesmit, biztos vannak amúgy külső app lehetőségek.
Internet speed meter lite amit találtam. -
Becksman
őstag
S22 család ma megkapta, szerintem holnap v azután mi is kaphatjuk az Android 14et..
-
Becksman
őstag
válasz
kárátékutyá #4010 üzenetére
Igaz én siettem el , meló közben olvastam szünet alatt.. de ha ők kapnak ezután más is kaphat ..
-
Becksman
őstag
https://pcforum.hu/hirek/26793/android-14-one-ui-6-frissites-samsung-galaxy-s22-a54-letoltes
Elvileg már valahol tölthető a 14!
-
Becksman
őstag
Érdekes, Sammobilen latom egy régióban egy verzióra már jött update tegnap, de nem Android 14 csak egy novemberi bizti jött..
-
Becksman
őstag
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a54-5g/firmware/#SM-A546B
Ide vajon hamarabb felkerül az Android 14?? Elvileg fel lehet flashelni .
-
Becksman
őstag
Aki tokot keres és szemezget a Nilkin Camshield pron. Az SCOM.HU-t ajánlom ott 3390ft jelenleg és ez nagyon jó tok
-
Becksman
őstag
válasz
djtörök89 #3327 üzenetére
Itt a lényeg, hogy picivel. Tehát alapvetően nem venned észre ha a két telefon nem egymás mellett lenne..Nekem az a fő hogy stabil rendszer legyen. Ha a készenléti akku idő jobb lenne semmi gondom nem lenne.. 1% óránként elmegy ha ez 2-3 óránként menne máris nem lenne bajom semmi
-
-
Becksman
őstag
Vajon mi kapunk android 14 betat vagy mar nem? Eleg rég kint van... olvastam feltehető, de nincs kedvem pcn vele foglalkozni...
-
Becksman
őstag
válasz
Albert Livin #3185 üzenetére
Tévedés! 25w töltő is feltölti 1 óra alatt , sőt hamarabb is ! ( csupán attól függ hány %rol indulsz
)
-
Becksman
őstag
Van ket bluetooth eszkozom, ora + jbl fules. Hol tudom azt beallitani, hogy automatikusan ne kapcsolodjon az órára ha bekapcsolom a bluetooth-t?
-
Becksman
őstag
Van valami elonye ha a legfrisebb a google play rendszerfrissités?
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #2787 üzenetére
Este nekem se merül annyit de napközben érdekes, hogy jobban merül.. még akkor is ha nem nyulok hozza?!
-
Becksman
őstag
-
-
Becksman
őstag
válasz
Viktor0610 #2666 üzenetére
Folyamatosan be van kapcsolva vagy koppra?
-
Becksman
őstag
válasz
GoodSpeed #2663 üzenetére
AOD bizony meriti, javaslom hogy koppintásra jelenjen meg azt használd, alapvezően gyorsan hozzafersz ugy is , cserebe nem fog merulni
ha a kijelzo frissitest attalitod 60hzre akkor szerintem az AOD is 60.
A nilkin tokot rendelem majd en is kovi honapban, speedshopban jo arban van, akartam szemelyesen bemenni, de pont akkor nem volt csak kulso keszleten. Foliából én itt Miskokcon 1000ftért vettem 500ba ratette, 3 honap utan is egesz jo( szele utodott meg ) .
Amugy a foliát egy samsung szervizbe/markashopba beviszed nem rakták volna rá?Hátlapon neked volt fólia? Olvastam valakinek volt rajta, erdekes..
Amugy értem én, hogy töltőt nem adnak mert gondolva van mindenkinek 600 otthon, de egy type c jack atalakito siman adható lenne, mert pl ha valaki meg jack fulest használ marpedig biztos van olyan es abbol se csak par szaz ftosak vannak akkor muszaj azt is vennie egyet mert hat csesztek beletenni :-/ -
Becksman
őstag
válasz
GoodSpeed #2619 üzenetére
Mondjuk én nem toltottem fel eloször a leiras alapján. De amugy ez se nagyvilági telefon. Üzemideje nálam 1.5 nap altalaban bar en ugymond van h jobban használom folyton kezembe lóg akkor persze egy nap. Folyamatos mobilnettel altalaban 1% kb 2 óra. Adaptiv 120hz len olyan 6-7 ora kijelzo idom van.
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #2577 üzenetére
Fekete, emagrol; asszonyé fehér szinten emagrol vettük . 180k volt de plusz garanciaval tehát így van plusz egy év rá
-
Becksman
őstag
A hisztogramot nem kaptuk meg? Kameranal nem talalom :/
-
Becksman
őstag
válasz
Jack Oneill #1901 üzenetére
Azt most kapcsoltam be én is, eddig nem volt nekem bekapcsolva.
-
Becksman
őstag
Standby állapotban másoknak is 1% merül óránként? Az az érdekes, hogy ez aktív mobilnet esetén is jelen van, illetve anélkül is.
-
Becksman
őstag
válasz
bodorjanos #1673 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogy one ui 6.0 mit fog ujitani. Nekem adaptivval tegnap elott toltotem delutan, most reggel dugtam ra 28%al . Kb 4.5 otan allt a kijelzoidom.
-
Becksman
őstag
válasz
bodorjanos #1669 üzenetére
AOD ha koppintasra van allitva ugy fogyaszt ?
Ha meloban vagyok este 50% korul szoktam vele hazamenni . Reggel ratoltok igy kb 1.5 nap lenne az uzemidom ha nem toltenek ra
-
Becksman
őstag
Factory reset az E-Simet is törli teljesen?
-
Becksman
őstag
Android OBB mappaba hogyan tudok masolni? heroes 3 hd jatekot akarom felpakolni a telore de OBB mappaba sehogx se sikerul :/
-
Becksman
őstag
válasz
bodorjanos #1474 üzenetére
Semmi bajom vele, tökéletesen teszi a dolgát.
-
-
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
Amióta tiltottam a meta sza*rjait most trtlenbe este 10 ora alatt 1%!
-
Becksman
őstag
Samsung Musicnal hogyan lehet ujonnan letoltott zenet hozzaadni? Nem talalok menüt automatikusan meg nem adta hozzá :/
-
Becksman
őstag
válasz
Jack Oneill #1360 üzenetére
-
Becksman
őstag
Másnál nem fordult elő, hogy az ujjlenyomat jel nem jelenik meg és nem oldható fel a telefon? Asdzonynak van ilyrn gondja.... Nalam nincs.
-
Becksman
őstag
Most aktivaltam az E-Simet két a54el is tökéletes :D
-
Becksman
őstag
Debil kérdés:
Bluetooth fules csatlakozás eseten hol lehet valtoztattni azt, hogy mi induljon el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest