- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz Viktor0610 #2997 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
válasz Black_Raven #2995 üzenetére
Ezeket amugy minek irogatjatok be?
-
MODERÁTOR
-
Jack Oneill
veterán
válasz Black_Raven #2995 üzenetére
Nekem 1 jott, 57 mb es most lett szeptemberi.
-
Black_Raven
veterán
Jött 3db Play rendszerfrissités.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Jabby
őstag
Külső appot telepítenék, melyik verzió megy fel az A54-re?
ARMv6, ARMv7, ARM64? -
jlaudio
tag
Van egy Samsung a54 amire az usb porton csatlakoztattam egy külső dac-ot egy Audioquest Dragonfly red-et amibe egy fülhaĺlgatót csatlakoztattam. Minden ok, megy szépen a teló is látja a hangerő panelnél, hogy a füles rá van csatlakoztatva, de amikor hívás érkezik a telóra akkor a teló hangszórója is bekapcsol és a fülesbe is max hangerőn szólal meg a csengőhang (maxra van állítva a csengetés hangereje) és ez igen kellemetlen mivel belesüketül az ember. Mit kellene és hol állítani, hogy ne szóljon a teló hangszórója és a fülesben pedig a beállított hangerőn szólaljon meg a csengőhang?
-
válasz Becksman #2991 üzenetére
Nagyon jó, köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Nagyon lime
[kép]A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz djtörök89 #2988 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #2953 üzenetére
Hol lehet a villany led fényét állítani ha lámpa módot használunk?
A fényképeket el lehet látni dátum és időbélyegzővel?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
#2983Angel2014: Az üveg felhelyezése könnyebb, plusz nekem egy üveg felhelyezésnél ha került alá buborék, több alkalommal is tudtam próbálkozni. Mindig sikerült. A fóliát sokkal nehezebb feltenni. Visztont ha a fólia fent van, akkor jönnek az előnyök, mint pl nerm törik szilánkosra, van részleges öngyogyító effekt is benne Ha nem mély a karc, várhatóan eltűnik.
-
veterán
válasz Angel2014 #2983 üzenetére
Szia,
Hydrogél nagy előnye, hogy koccanáskor nem törik szanaszét mint az üvegfólia. A feleségem telefonjához korábban bevásároltam sok üveget.
kb 2 hetente lehetne cserélni, mert neki állandóan szarrá van törve, épp most is, de csak kb negyedévente kap rá újat Most épp az utolsó db lapul a dobozában, ha az felkerül rá, utána rendelem arra is a hidrogélt - ha megmarad a telefon.Hidrogélnél ez nincs. Tapintása sima, ezzel a részével sem kell foglalkozni, meg az állandó cseréjével sem. Ujjlenyomat-olvasó hibátlan vele, szóval nem igazán tudnék hátrányt megfogalmazni.
eBay-ről, Aliról rendelve fillérekbe kerül, 2-3-4 db-ot érdemes rendelni. Az első felrakás nem fog menni, gyakorolhatsz vele többször is, aztán ha rájössz a titok nyitjára, akkor (az első megy a kukába, 500-1000 Ft huss) előveszed a másodikat és hibátlanul felrakod. -
Angel2014
addikt
Annyian írtatok a Hydrogél fóliákról.
Tudnátok ezt véleményezni?
Én üveget tetettem fel.
Milyen az érintése?
Mire hasonlít? Műanyagra?
Hogy szedi az újlenyomatokat?
Matt vagy olyan fényes mint az üveg?
Erősségre milyen? Jobb Mint az üveg?Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
unravel
őstag
-
válasz Jack Oneill #2977 üzenetére
"Elso dolgom volt kikapcsolni, nekem ne haromnegyedig toltse basszus"
Nálam ez szerencsére nem volt bekapcsolva. Van egy applikációm ami rinyálna érte, nem tudtam kikapcsolni az értesítést, az app meg kell, így beállítottam, hogy csak 5 perces időintervallumban riányáljon. Ez azt jelenti, hogy ha fent van a töltőn, és abban az öt percben éri el a 80%-ot csak akkor riaszt Nem akkor szoktam tölteni
-
Jack Oneill
veterán
válasz Viktor0610 #2974 üzenetére
+1 🤣🤣
-
Jack Oneill
veterán
válasz Viktor0610 #2975 üzenetére
Elso dolgom volt kikapcsolni, nekem ne haromnegyedig toltse basszus. Amugyis egy bullshit.
GoodSpeed
Vegre valaki ki meri mondani. Engem ezert megettek tobb helyen.[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #2974 üzenetére
Ja nálam is így van. Garanciális idő alatt egyetlen készülékem akkumulátora puffadt fel, azt javították is garanciában. Huawei M3 8.4 Premium volt. Ezt a 85-és 80%-os akkumulátor töltöttségi maximalizálást el kellene már felejtenie az embereknek. Csak magukat szívatják.
-
MODERÁTOR
válasz Jack Oneill #2973 üzenetére
Beállítások - Akku- és eszközkarbantartó - Akkumulátor - További akkumulátorbeállítások - Akkumulátorvédelem
(A maximális töltöttség 85%-ra korlátozása az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához.)Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Ami az akkumulátor kapacitást illeti, nagyon kellemes üzemidőt nyújt. Az Exynos 1380 még érzésre mintha takarékosabb is lenne mint a 778G. Az 5000 mAh-s kapacitás plusz rájön, az nagyon nagy előrelépés. Általában éjszaka töltöm, szóval nem fontos számomra, hogy mennyi idő alatt tölti fel teljesen. A kétszer ennyibe kerülő S23'ban lévő 3900 mAh-es akkumulátor kapacitás viszont olyan kevés - kisebb a készülék háza is -, hogy az abban lévő Snapdragon szerintem nem tudja eddig bírni, bár nem tudom, hogy mennyire takarékos. Az S23+ esetében már 4700 mAh akkumulátor került be. Szerintem 5000 az ideális, az arany középút.
-
Úgy néz ki meg lett a megoldás a Chrome görgetési nyűgömre .
Egyszerűen letöröltem majd újra telepítettem .
Most a PH lapcsalád “folyik” a kijelzőn ahogyan azt kell.
Ez már a második az előre telepített alkalmazásokból ami hektikusan működik így .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
unravel
őstag
Ti használjátok a Protect battery-t?
¯\_(ツ)_/¯
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #2968 üzenetére
Sima 9999D-nek viccesen csúfolt aliexpress hydrogel, tökéletes.
Kb. ilyen lehetett a Redmi Note9s telefonon is gyárilag itt meg valami 2,4dollárért free shippinggel 4darabot kaptam és nem is baj ha többet vesz az ember mert elsőre úgysem fog jól sikerülni úgyhogy az első kettő kb. gyakorlásra kell a maradék 2 meg már mehet élesben. Így meg hogy ilyen olcsó rendeltem még 4-et és fél évente át fogom cserélniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ezt még nem hallottam,de elképzelhető. Azon filóztam most hirtelen,hogy vajon a Samsungé nem e hidro volt 😅
Amikor az ujjlenyomataimat rögzítettem, jelezte, hogy figyelni kell,hogy kompatibilis legyen a fólia. A Samsungé gondolom az lenne,de az nem került kipróbálásra, 9H edzett üvegnél semmilyen gond nem volt, és a Telekom féle is probléma mentes.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
Felajánlotta, hogy letölti a Google híreket, de amikor jobbra húzzuk, akkor az nem a Google hírek válogatása?
-
I.P.M.
kezdő
Köszönöm a válaszaitokat, GoodSpeed és Viktor0610 lehet hogy bepróbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
A honlapjukról: https://my.adguard.com/ Fizetős, de én pl lifetime licencet vásároltam 4 gépre. Mind a négyet használom. Nálam nyírja a kéretlen tartalmakat válogatás nélkül
Speciel én $31.50-ért vásároltam a 4 gépes licencet, 2017-ben.
[ Szerkesztve ]
-
I.P.M.
kezdő
válasz Viktor0610 #2960 üzenetére
Nagyon köszönöm a linket így már tudom mit keresek még csak annyit ha lehet megírnád Kb. mi az ára?
-
addikt
válasz ProEvoFan #2941 üzenetére
Én először így kezdek, ha nem megy:
Hosszan nyomsz a Chrome ikonra bárhol a menüben, jobb felül kis info ikon, majd a tároló és azon belül cache törlése. Ha így sem megy akkor szoktam a többi módszert amit a többiek is írtak.
Jah és nagy általánosságban néha nem árt a playben rakeresni az app-re, mert pl a banki app-em állandóan leállt...mert volt már új verzió és a régi már érvénytelen volt.:)
-
I.P.M.
kezdő
válasz GoodSpeed #2956 üzenetére
De ha jól látom akkor ez az applikáció és nem csak a DNS legalábbis én ott sosem láttam ilyen képet, de vegyétek figyelembe hogy egy nagyon csak felhasználó vagyok ezért is kérdezek ilyen sokat (sokszor butaságot) ha ez az applikáció honnan tudom biztonságosan letölteni.
Köszönöm a választ.
Közben látom is a választ, szerintetek jobb mint a sima DNS szerver.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz ProEvoFan #2941 üzenetére
Chrome megnyit , majd fent három pötty , history (történet előzmények ) ,
Majd a lista felett ( clear browsing data) -> böngészési adatok törlése .
Majd Basic (alap) fül alatt .
Harmadik opció ( Cached )
Kipipálod , majd (clear data ) adat törlése .
Azon belül a listában kiválasztod az általad kívántakat,
Majd újból (clear) törlés
És kész is vagy .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Bár nem tőlem kérdezted, de én is Adguard-ot használok 6. Éve:
-
I.P.M.
kezdő
válasz Viktor0610 #2927 üzenetére
Szeretném megkérdezni hogy az AdGuard appot vagy DNS-t használod.
A redmi telefonomon én is mindig az AdGuard DNS-t használtam ezen még nem próbáltam de ha itt is jól működik akkor beállítanám. Köszönöm ha válaszolsz. -
Amúgy az árát elküldte tájékoztató SMS-ben a T ma:
-
Úgy néz ki, hogy most elhamarkodtam a kirohanásnak azt a részét, hogy későn száradt meg. 1 órát mondtak, 2 órát vártam, és akkor írtam kb... akkor még ott voltak a foltok. Ez a harmadik hidrofóliám. De ez száradt meg a leglassabban, a Xiaomira a Yettelesek tették fel, annál gyűjtöttem elsőnek tapasztalatot májusban. Annak is kellett 2-3 óra, ennek most 3 óra.Felül a sarokban az az én körmöm volt (volt egy karcolásnak kinéző vonal, és akárhogyan törölgettem a fóliát nem tűnt fel, így egy pillanatra, a ott piszkáltam, de gyorsan abbahagytam, az érdekessége az, hogy a karcolásnak tűnő dolog is eltűnt) A Telekomnál fogják a telefont és elviszik egy külön helyiségbe, szóval attól féltem, hogy ott megkarcolódott. ... A kameránál nem lett 100%-os, az előző jobb felhelyezés volt, de ezen nem akadok fent. Amúgy a Telekomnál kedvesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért, soron kívül helyezték fel.
#2952TeeJay: Nekem a három havonta érkező javítás, meg az, hogy manuálisan kellett sokszor telepítenem, és persze az a tény, hogy évekkel rövidebb a szoftveres támogatottsága, mint a Samsungnak.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #2948 üzenetére
Én aki ezer forintért 4 darab hydrogel fóliát rendeltem amiből első kettőt én bénáztam el de a negyedik már tökéletes pislogok rajtad Xiaomi-ra vissza nem mennék többet. Samsung esetén tökéletes a navigáció, Android auto, mobil cella támogatás, VoLTE satöbbi
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Angel2014
addikt
-
válasz Luck Dragon #2946 üzenetére
14 napon belül el lehet állni a vásárlástól, indoklás nélkül is...
Nem a készüléké, hanem a gyártójáé, amelyik nem helyez fel rá gyárilag fóliát.
Mielőtt bárki beszólna, leírtam korábban is, hogy rajtam kívül egy Firstphone-os, és két alkalommal telekomos illetőnek nem sikerült a művelet. Azt hiszem, hogy nem bennem van a hiba. Most persze lehet jönni, Aliról rendelő fólia RAMBÓKnak, hogy nekik aztán elsőre sikerült, mert pont nem érdekel, ha a telekomosok sem tudták rá felhelyezni, hogy vagy szösz ne legyen alatta, vagy légbuborék. Így most nézhetek olyat, amelyikre gyárilag van... az meg kb a XiaomiMost biztosan be lesz nekem szólva, de így gondolom, és korábban is így gondoltam, csak nem fogalmaztam meg ilyen élesen:
Az, hogy a Samsung mit enged meg magának, töltő kihagyás, fólia lesajnálás, az mind azért következhetett be, mert a világ népe (mert ugye globális a jelenség), nem bűntették azzal, hogy elfordultak volna más gyártókhoz. Ha az emberek azt mondták volna, hogy őket ne nézzék már baleknak, hamar leszoktak volna ezekről a dolgokról, de tudom, fogjam be a pofámat, mert mindenkinek sikerült a fóliát felrakni, meg poweruser benyögi, hogy neki nem is kell rá.. a töltők meg otthon fürtökben lógnak, szóval nem gáz amit a Samsung csinál .[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #2945 üzenetére
# 2944Luck Dragon: Szerinted?
Szerintem ez nem a készülék hibája .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Rosszabb lett mint volt...Mielőtt elmentem, gondoltam is, nehogy többel kössem be... de ez olyan, hogy ameddig nem próbálod ki, addig nem lehetsz benne biztos. Most lett egy csomó légbuborék... ebben a hidroban az a szívás, hogy amikor odaadják, akkor nem feltétlen veszed észre, mert ameddig ki nem szárad, addig borzasztóan néz ki ... mondjuk a 4. fóliánál a Telekomnál egyből láttam, hogy ott van valami anomália, csak úgy voltam vele, hogy aki felrakta, biztos látta, és majd kiszáradás után változik. Hát nem.
Úgy egyébként nem sajnálom annyira, mert lassú is volt ez a telefon... alkalmazások telepítésénél pláne. A 2 éves Xiaomi leverte, aztán ugyanúgy UFS 2.2 ...#2944Luck Dragon: Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
-
Feltették az 5. fóliát, az is fos Elég volt a xarmszungból. Megy vissza a Telekomnak.
-
addikt
-
FattyDove
őstag
válasz Viktor0610 #2935 üzenetére
CSC-t nem lehet valtani A54-en. Legalábbis olyanra nem, ahol menne a rogzizes
-
válasz Viktor0610 #2936 üzenetére
Teljes lapcsalád esetén , kivétel Logouth . Bár nálam nem fagy le. Inkább darabos a görgetése , de az nagyon.
Nincs Adguard, DNS.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2936 üzenetére
Nem használok semmi hasonlót.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2932 üzenetére
Prohardveren és az onnan bármely megnyitott tovabbi opciók; pl fórum, privát üzenetek...stb fagynak le vagy több másodperces akadozás anomáliák jelentkeznek.
A lapcsalád többi oldalával semmi probléma. -
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
Csak a PHn. Ma is lefagytam 2x.
-
Akkor nem tudom nálunk miért jelentkezik ez a “hiba, dolog” “?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #2908 üzenetére
Tegnap egész nap a Prohardveren fórumoztam, több cikket is megnéztem, nem tapasztaltam lassulást, fagyást.
Direkt kikapcsoltam az AdGuardot is (bár a lapcsalád amúgyis fehérlistán van), minden olyan volt, mint mikor a Mobilarena alól nézem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
unravel
őstag
Tudtátok hogy a Flashlight fényereje állítható?
¯\_(ツ)_/¯
-
tDr1v3r
veterán
válasz FattyDove #2922 üzenetére
Nekem azért már fogott fel sérüléseket... ha nem is fog ütést teljesen de tompít annyit hogy baja ne legyen, karcokat meg garantáltan távoltartja az edzettüveg.
Murphy dolgaitól persze nem véd (céges telefonomon üvegfóliától függetlenül egyik napról a másikra meghibásodott a digitizer), de szerintem általános befektetésnek nem nagy, ad egy biztonságtudatot az embernek szvsz. De kinek mi ugye.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
veterán
válasz FattyDove #2922 üzenetére
Ez egy ilyen "lelki megnyugvás", bár a telefonok üvegei jócskán különböznek, és nem tudjuk előre hogy melyik hogy vizsgázik majd.
A 2020 augusztusi céges Samu A10 telefonomon sincs semmilyen fólia, és annak már karcos az üvege (nyilván nem kell hangsúlyozni, hogy legalja kategória),
de az épp 2 éves Redmi 9T-n sincs semmilyen első védelem, és bár az sokat pihent fiókban, 1-1,5 év használat van benne, teljesen karcmentes az üvege. Totál újszerű, gyári állapotú a telefon (szilikon tokban)
Erre a 9T-re is rendeltem fél éve hidrogélt, ahogy a család többi telefonjára is, de ezt az 1 csomagot megfogta a vám, és én nem, nem fizettem ki a többletköltséget, kapják be, tartsák meg -
FattyDove
őstag
válasz tDr1v3r #2920 üzenetére
Olyannyira nem, hogy én vagy 10 éve nem teszek fóliát / üveget egyetlen telefonra sem, mert szerintem totál felesleges. Ha úgy esik, akkor nincs az a fólia, ami megmentené, maximum önmagunkba könyveljük el, hogy na... csak azért nem tört be a kijelző, mert ott a fólia!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tDr1v3r
veterán
Nemtom, én bementem a helyi telefonosboltba, megkérdezték hogy jó minőségű üvegfóliát rakjanak-e fel (bólintottam) és felraktak egyet, azóta is az van rajta. Biztos túl kell ezt gondolni?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
unravel
őstag
- Zoltán vagyok, 32 éves és szöszmösz van a fóliám alatt.
- Szerbúúúúsz Zóóóltán.¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Luck Dragon #2914 üzenetére
De a lényeg, hogy nekem már nem kerül pénzembe, és eddig 11K-ban van a 30-ból nekem (ami persze horror, soha egyik telefonommal nem volt ilyen).
-
-
válasz Becksman #2910 üzenetére
Igényes vagyok, nekem ne legyen sérült (az mondjuk főleg ne), szöszmöszös, vagy légbuborékos!
Egyébként eddig az első két SAMSUNG-ot én tettem fel... oké kuka...
A harmadikot a Firstshopban az eladó, a negyediket a Telekom boltban a mobiltudós (egyébként eddig ez sikerült a négyből a legjobban), szóval mivel hárman nem tudtuk feltenni, lehet, hogy nem vagyunk mind a hárman bénák...
ez művészet Viszont eddig egyszer elment 8K + 3K, majd a Telekom bukott 8K-t, és most feltesz még egyet 8K-értEgyébként mondták, hogy tudnak havidíj kedvezményt is, kompenzálásként, ha így hagyom
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz Luck Dragon #2911 üzenetére
szerintem mindenhol imádják...
-
-
válasz GoodSpeed #2902 üzenetére
Nos voltam bent a Telekomnál ,holnap grátisz feltesznek egy újat. Ez lesz az ötödik fólia 😁
-
válasz Viktor0610 #2906 üzenetére
Kiváncsi leszek mit tapasztalsz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #2878 üzenetére
Csak a Prohardver alatt fagy le a Chrome. Mobilaréna alatt ok minden. Furi...
-
TeeJay
félisten
Videó rögzítést ki szokta HEVC formátumban nyomatni? Ha nem is fele akkora tárhelyet foglal de 40%-al kevesebbet. Agyalok hogy vajon a telefon jobban eszi-e a procit meg jobban merül ha H264 helyett H265-re nyomatom a videókat
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Egy helyen szélen van egy pici moszat, de remélem nem okoz majd gondot.
-
e72pali
tag
válasz RoryBreaker #2864 üzenetére
Szia!Szerintem sok embernek 💩-dik a Feleségem fb. böngészés közben meg kapja az üziket én kb. 30 perc után jobb esetben,ha nem meta közelben vagyok hanem mást böngészek....van hogy nála van ugyan ez de 40 perces késéssel....tehát nem készülék hiba hanem a fosbuk 💩-dik.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest