- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkhead
aktív tag
OK befejezem részemről, de
ugyanaz az A54 telo ugyanazzal a kábellel semelyik általam kipróbált toyotával opellel suzukiva hyundaijal nem működik, de kipróbáltam samsung gyári kábellel sem.
A52 hibátlanul ment ezekkel.Viszont ugyanazzal a kábellel ugyanazokkal az androidos autós járművekkel S21 FE teloval pöccre indulnak hibátlanul mennek.
Na most akkor hány éves a kapitány?Köszi, hogy elmondhattam.
-
-
TeeJay
félisten
Hagyd ő egyszerűen iphone-ra van kalibrálva és minden ami attól többet tud számára hibás készülék...
Párom A54 telefonját is így vettem, ájfón user megvette, 1x kipróbálta és fel is adta inkább eladta jó nagy buktával mert szerinte az ájfón után ezt a telefont nem lehet kezelni.Nekem pont kapóra jött ez hogy sokan csak buta rendszert tudnak használni
-
pitiless
senior tag
Én eredetileg a feleségemnek vettem az A54-et. Első perctől kezdve utálta kb., leginkább a kamerájával volt baja, mire lefotózta volna a gyereket vagy a macskát, már híre-hamva sem volt. (Ezt mondjuk erős túlzásnak érzem, nem olyan rossz a kamerája.) Nekem iPhone 13 volt, mert elegem lett a sok kínai szarból (OnePlus és Xiaomi is kihúzta a gyufát). Pár hete kérdeztem tőle félig viccesen, hogy kellene-e neki a telefonom. Mondta, hogy igen, de mondom van egy kis bökkenő. Az Apple Watch nem megy csak iPhone-al. Vegyek magamnak másik órát. Így lett egy Galaxy Watch 6 az A54 mellé. Nekem semmi problémám sincs vele, akkuja egész jól bírja, AA vezetéken (JVC KW-M565DBT és Citroen Berlingo 2019) és vezeték nélkül (Carlinkit 5.0 adapterrel) is tökéletesen működik.
-
GoodSpeed
addikt
#2983Angel2014: Az üveg felhelyezése könnyebb, plusz nekem egy üveg felhelyezésnél ha került alá buborék, több alkalommal is tudtam próbálkozni. Mindig sikerült. A fóliát sokkal nehezebb feltenni. Visztont ha a fólia fent van, akkor jönnek az előnyök, mint pl nerm törik szilánkosra, van részleges öngyogyító effekt is benne
Ha nem mély a karc, várhatóan eltűnik.
-
GoodSpeed
addikt
Nekem pl van a fekete Xiaomihoz kék Nillkin tokom is
Nillkin Super Frosted Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G Peacock Blue tok - Telefon tok | Alza.hu
Szóval azért, mert akkor untam már a feketétMeg akkor már volt koppanás sarokkal, és mert egyébként a kék a kedvenc színem.
A65 5G-nél let volna kék, de csak akkor ha 128 GB-osat vásároltam volna. Viszont akkor sem a kéket választom, hanem a feketét, mert úgy általában a feketének komolyabb a külseje... kék tokot meg tudok hozzá venni.
Aztán a Xiaominál is már a fekete tokot használom, mert mégis nagyon jól néz ki együtt, így a 256-os A54-nél eleve nincs másik színben, csak feketében, de végül pont ezért is vásároltam tokból is feketét, mert így megvan az összhang, és jól néz ki. Pl nem koszolódk annyira sem a tok. -
-
vlevi
nagyúr
"sötét témára..."
Nnna, arról nálam szósz sem lehet"az üvegfólia miatt"
Van rajta, de nem üveg, hanem valami tényleg "fólia" féle fólia.Ami viszont jó az OLED-ben, az IPS-hez képest, az az, hogy polárszűrős napszemüvegben is lehet látni. Az IPS panelt, ha elfordítod, akkor a polarizált fény miatt egyáltalán nem látod. Ezt igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest