- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
válasz
GoodSpeed #11287 üzenetére
Az appok továbbra is a háttérben frissülnek, azt sem tudom, hogy mikor. Pont nem érdekel, mennyi ideig tart.
"Nem olyan (elit) körökben mozogsz az fixen látszik. Mert pont nem így van. Igenis számít, hogy milyen telefon van nálad, nézik." - ezen meg csak röhögni tudok, irigylem a problémáidat...
Egyébként senki sem mondta, hogy az S széria nem jobb az A-nál, csak a júzerek többségének semmi szüksége rá, mert még az A képességeit sem használják ki...
-
atua
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8595 üzenetére
basszus, le ne beszéljétek már a szifonról...
-
atua
aktív tag
Második kártyaként használt, belföldi roamingos digi sim kukázva lett a telefonból, az üzemidő nagyságrendekkel jobb lett.
-
atua
aktív tag
válasz
Jack Oneill #6647 üzenetére
nem, semmi ilyet nem tapasztaltam... nálam kb. ugyanaz a februári után is, mint korábban...
-
atua
aktív tag
válasz
tothblanka #4774 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy itt többnyire olyanok vannak, akik elégedetten használják a telefont, és tudják, hogy a fele sem igaz annak, amit leírtál.
Lehet, hogy egy hibás készüléket fogtál ki, vagy csak vissza kellett volna olvasni a topikban, mert másnak is volt kezdetben merülős problémája, de szerintem ez mindenkinek rendeződött.
Az meg külön érdekes, hogy hónapok múltán tévedsz ide, beírni ezt a szösszenetet. -
atua
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2911 üzenetére
szerintem mindenhol imádják...
-
atua
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2599 üzenetére
lime, a képek alapján jobbnak tűnt ez a szín, mint élőben... de ha tokot használsz, tök mindegy, mert úgyse látszik belőle semmi
-
atua
aktív tag
válasz
ProEvoFan #1791 üzenetére
Telefon egyetlen hibája a lassú töltés.
Mihez képest? a 10 perchez? értem én, hogy manapság mindenki mindent azonnal akar, na, de na...
vagy mindenki olyan fontos ember, hogy nincs ideje 1-2 órára töltőre rakni a telefont? akkor olyat kell venni, ahol gyorsabb a töltés. -
atua
aktív tag
Egy múlt heti emag rendeléssel én is csatlakoztam. A májusi frissítést elsőre felajánlotta és végrehajtotta.
Egyelőre ismerkedünk, így aksi témában még nem tudok nyilatkozni.
Viszont akinek érdekes, digis-voda témában alapból működött minden (volte roaming, miegymás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest