Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
És ez még a könnyített változat

Cucuska: Én mindig veszek lőszert, ha eladok valamit. Mostanra ennyi gyűlt össze a géppuskához, amivel megyek át Dead Citybe. Aztán ha kimerül a készlet, újra gyűjtöm bele a lőszert. Most pld. NATO lőszert gyűjtök mindenhonnan ebbe a Microgunba, mert ezzel fogom felváltani a géppuskát. Most van egy ruha, egy Knight exoval szerelt cucc ami 180 KG-ot képes vinni. Lukashtól kaptam amiért hoztam nekik egy harckocsit Dead Cityből.
A Ligh / Dark artikat nem hurcolom, mert nem tudom mire valók. Még nem jöttem rá, szerintem csak akkor kellettek, amikor a lebegő anomáliába be kellett jutni Darkscapen.
Megvannak végre a Klondike artik:Amikor ezeket megkaptad, a jövőd biztosítva van
Aztán kaptam egy 60 kg (!) artit is, ami 5 millió rubelt ér, és mindent arannyá változtat, ha megfelelően van aktiválva (ez nem tudom mit jelenthet):Csak azt nem tudom, hogy hogy vegyem ki innen, mert ha leugrom, nem tudok kijönni:
Még valamire rájöttem, amit előzőleg nem bírtam kitalálni. Dead Cityben, amikor a tudósok hulláját keressük, találjuk azt a "anomalous dollt", és jön a feladat, hogy keressük meg a többi anomáliás háztartási eszközt. Feladatleírás nincs róla, a jel pedig Sakharovra mutat. A lényege az, hogy itt Dead Cityben van szanaszét a többi holmi is amiket anomáliadetektorral lehet könnyen megtalálni. Tányér, üveg, csésze... Ha megvan az összes, akkor kell vinni Sakharovhoz. Talán 5 van belőlük, egyet még mindig keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield