Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz Dhampir #12929 üzenetére

    És ez még a könnyített változat :K

    Cucuska: Én mindig veszek lőszert, ha eladok valamit. Mostanra ennyi gyűlt össze a géppuskához, amivel megyek át Dead Citybe. Aztán ha kimerül a készlet, újra gyűjtöm bele a lőszert. Most pld. NATO lőszert gyűjtök mindenhonnan ebbe a Microgunba, mert ezzel fogom felváltani a géppuskát. Most van egy ruha, egy Knight exoval szerelt cucc ami 180 KG-ot képes vinni. Lukashtól kaptam amiért hoztam nekik egy harckocsit Dead Cityből.
    A Ligh / Dark artikat nem hurcolom, mert nem tudom mire valók. Még nem jöttem rá, szerintem csak akkor kellettek, amikor a lebegő anomáliába be kellett jutni Darkscapen.
    Megvannak végre a Klondike artik:

    Amikor ezeket megkaptad, a jövőd biztosítva van :K Aztán kaptam egy 60 kg (!) artit is, ami 5 millió rubelt ér, és mindent arannyá változtat, ha megfelelően van aktiválva (ez nem tudom mit jelenthet):

    Csak azt nem tudom, hogy hogy vegyem ki innen, mert ha leugrom, nem tudok kijönni:

    Még valamire rájöttem, amit előzőleg nem bírtam kitalálni. Dead Cityben, amikor a tudósok hulláját keressük, találjuk azt a "anomalous dollt", és jön a feladat, hogy keressük meg a többi anomáliás háztartási eszközt. Feladatleírás nincs róla, a jel pedig Sakharovra mutat. A lényege az, hogy itt Dead Cityben van szanaszét a többi holmi is amiket anomáliadetektorral lehet könnyen megtalálni. Tányér, üveg, csésze... Ha megvan az összes, akkor kell vinni Sakharovhoz. Talán 5 van belőlük, egyet még mindig keresek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák