- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #12700 üzenetére
Hát Sahkarov engem is felkészített keményen a Dead Cityre. Valami automata gyógyszeradagoló kütyüt adott, hogy a nélkül meg ne próbáljak odamenni
De hát még nem akarok odamenni, még a Katonai Raktárakohoz se jutottam el, mert a feladatok folyton visszafordítanak délre. Már másodszor indultam neki a Raktáraknak, de először a tudósoknak kellett segítsek útközben, mert haltak meg a sztalkerek a kezükben; aztán One-Eyed flash driveja miatt csukott el a Duty és vesztettem el minden cuccomat, mert börtönbe dugtak. Végre sikerült visszaszereznem mindent és most már vissza se nézek, úgy megyek fel odáig
Nem tudom, hogy kik és hányan dolgoztak ezen a modon, de ennyi jó sztorit összesen nem láttam Stalkerben, mint amennyi ide össze van tömörítve. Minden feladat egy külön történet, és nem ám holmi keresd meg ezt-hozd el azt, hanem szépen, logikusan összeállított, tartalmas történetek valami elképesztően jól kidolgozott, mindig más és más technikai megoldással fűszerezve. Ennyi technikai kütyüt nem is tudom hogy tudtak először kitalálni, aztán meg is alkotni, hogy az működjön. És működnekSzöveg pedig van rengeteg. Már csak a zsákomban van 3 teljes novella egy-egy kötetben. Ez nem vicc, lehet ám olvasni is
Az egyiket végig kellett olvasnom, hogy megtaláljam a megoldást valahova - érdekes volt, a Fekete Sztalker története - úgyhogy angoltudás kötelező, de a fordításhoz is fel kell majd kötni a gatyát!
Egy a baj csak ezzel a moddal: ABBAHAGYHATATLAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest