Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Alienhun79 #12700 üzenetére

Hát Sahkarov engem is felkészített keményen a Dead Cityre. Valami automata gyógyszeradagoló kütyüt adott, hogy a nélkül meg ne próbáljak odamenni :) De hát még nem akarok odamenni, még a Katonai Raktárakohoz se jutottam el, mert a feladatok folyton visszafordítanak délre. Már másodszor indultam neki a Raktáraknak, de először a tudósoknak kellett segítsek útközben, mert haltak meg a sztalkerek a kezükben; aztán One-Eyed flash driveja miatt csukott el a Duty és vesztettem el minden cuccomat, mert börtönbe dugtak. Végre sikerült visszaszereznem mindent és most már vissza se nézek, úgy megyek fel odáig :)
    Nem tudom, hogy kik és hányan dolgoztak ezen a modon, de ennyi jó sztorit összesen nem láttam Stalkerben, mint amennyi ide össze van tömörítve. Minden feladat egy külön történet, és nem ám holmi keresd meg ezt-hozd el azt, hanem szépen, logikusan összeállított, tartalmas történetek valami elképesztően jól kidolgozott, mindig más és más technikai megoldással fűszerezve. Ennyi technikai kütyüt nem is tudom hogy tudtak először kitalálni, aztán meg is alkotni, hogy az működjön. És működnek :) Szöveg pedig van rengeteg. Már csak a zsákomban van 3 teljes novella egy-egy kötetben. Ez nem vicc, lehet ám olvasni is :D Az egyiket végig kellett olvasnom, hogy megtaláljam a megoldást valahova - érdekes volt, a Fekete Sztalker története - úgyhogy angoltudás kötelező, de a fordításhoz is fel kell majd kötni a gatyát!
    Egy a baj csak ezzel a moddal: ABBAHAGYHATATLAN :K

Új hozzászólás Aktív témák