Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    Elkészült a Hullócsillag, egy zsoldos becsülete mod magyarítása.

    Innen letölthető.
    A mod meg innen

    Nem játszottam végig, mert akkor még minimum 2, de lehet, hogy 4 hetet is várhatnátok rá. Ahogy eddig is, kérem, ha valaki hibát, értelmetlen, oda nem illő szöveget talál, priviben jelezze, ha lehet screenshottal, mentéssel.

    A szövegekből nekem az jön le, hogy több végigjátszás is belefér. A feladatok jó részének több megoldása is lehet, vagy a játékos választása szerint, vagy az alapján, hogy a fő sztorivonalat követve jutottunk-e el a feladathoz vagy esetleg csak úgy véletlenül belebotlottunk. Az se mindegy, hogy megvan-e az elvégzéséhez szükséges tárgy vagy infó és ha nincs, előbb elmegyünk-e azt előkeríteni, vagy megoldjuk nélküle.
    Ha jól értelmezem, legalább kétféle vége lehet, a modderek azt írták öt.

    Tőlem ne nagyon kérdezzetek megoldást az egyes feladatokra, mert nem tudok. Azt sem, hány óra a játékidő. Van több olyan feladat, amiről annyit tudok, hogy a karakter elindult megcsinálni, majd visszajött lejelenteni, hogy kész, de a beszélgetésből kiderül, közben bejárta a fél Zónát, találkozott fura jelenségekkel, lényekkel…

    A történet érdekes, összetett, ha lehet, ne lőjétek le egymás elől a poénokat, nem kellene szétspoilerezni túl hamar.

    Kvázi spoiler: Ripley-re és Görögre (a megfelelő feladatokban) érdemes nagyon vigyázni, mert ha meghalnak, ugyan lehet tovább játszani, de sok dolog homályos marad a végén, még ha sikeres is a befejezés.
    A beszélgetéseket nagyon figyelmesen olvassátok, a feladat leírásokat is, mert ha valamit elnéztek el lehet bukni. Van olyan feladat, ahol elő van írva, milyen fegyvert használhatsz, ha mást is bevetsz, vesztettél.

    Jó játékot

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák