- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #11947 üzenetére
Ja igen, a szerszámkészlet ismerős és egy csomót a banditáktól meg is vettem. Illetve cseréltem. Viszont az a baj a szerszámokkal, hogy csak egy bizonyos mértékig lerobbant fegyevert vagy páncélt lehet vele megjavítani, ha kb. felén alul van, akkor már nem lehet. De pld. Sidorovich tud manuálisan is javítani, csak még nem jöttem rá, hogy mi kell cserébe. A fejlesztések kategóriánként történnek különböző embereknél. A Bárnál szinte minden főszereplő tud fejleszteni. A Csapos például csak Stalker páncélokkal foglalkozik, melyekből felsorolt nekem vagy 10 félét. Bent a professzor csak Exokat javít. Petrenko csak Duty páncélokat. Egy másik valaki csak Mercenary ruhákat. Én eddig egy éjjellátót tetettem be egy Stalker Science Suit-be a Csapossal. Éjjellátó tipusokból is lehet választani vagy 10 félét. Macskaszem, holdfény, vak fehér, meg más ilyen változatok. Elképesztő. Ha rákérdezel ezeknél, meglátod mennyi féle fajta páncél is van a játékban. Rengeteg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- OpenWRT topic
- The Crew sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest