- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Alienhun79 #10163 üzenetére
Most jött ki áprilisban egy jó kis mod. Erről mi a véleményed?
AMK "Soljanka" Final Mod 2013 Extended Edition
Leszedtem, felpakoltam, működik és nagyon ígéretesnek néz ki. A baj, hogy németül kommunikál, amit én abszolút nem értek. Mivel német a fórum is, megköszönném, ha nálam szélesebb nyelvismerettel rendelkező STALKER kolléga kihámozná, hogy lehet-e angol nyelvezetre váltani.
SPOILER
Úgy láttam, hogy az erőműből indul a küldetés, úgyhogy sztori modifikált -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #10163 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
Én már hozzászoktam, hogy a modok beállnak mint a szög, most már csak ritkán akadok ki tőle. Most fejeztem be a Legendary-t, most csak szabadon játszogatok vele, ez hányszor szállt el, nem is lehet megszámolni. De még az alap játék is bekevert, mert nem megfelelő exe volt hozzá patch-elés után.
Igaz, hogy kekeeci cimbora segített ki 2x is, amit nagyon köszönök neki.
Megnéztem a gyűjteményem, már ott van a kedvenced, kipróbálásra vár.A Stalkersuop-nál vissza fogom nézni, hogy az utolsó javítások érintik-e a nyelvi fájlokat.
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy a moddb.com-ról mindjárt elsőre tudok letölteni, az Autumn Aurora 2 jön lefele.
Nekem meg van az első is, az csak grafikai mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest