- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlitos
csendes tag
Ja, majd elfelejtettem: nem tom h nektek is így van-e, de nekem amikor be kell védeni a banditáktól a bázist a roncsteleptől nem messze (vmi vasúti pályaudvar szerűségen, ez is mellékküldetés, többször is meg lehet csinálni, ha arra járunk) a végén egy stalker segítséget kér, fekszik a földön, a bejárat előtt, kér elsősegélycsomagot, de egyszerűen csak annyit tudok mondani neki, h 'Viszlát!', pedig van egy rakat elsősegélysomagom.
A kordonnál is előfordult egy hasonló. mikor már többször visszamentem, a vasúti átjárónál, ahol melléküldetésben meg kell tisztítani a terepet (két éület, meg traktorok) ott is van egy ilyen de tőle meg tudom kérdezni h mi a baj, adok is neki csomagot, de nem kel fel, ugyanúgy fekszik és csomagot kér. ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Videó stream letöltése
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield