-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlitos
csendes tag
Ja, majd elfelejtettem: nem tom h nektek is így van-e, de nekem amikor be kell védeni a banditáktól a bázist a roncsteleptől nem messze (vmi vasúti pályaudvar szerűségen, ez is mellékküldetés, többször is meg lehet csinálni, ha arra járunk) a végén egy stalker segítséget kér, fekszik a földön, a bejárat előtt, kér elsősegélycsomagot, de egyszerűen csak annyit tudok mondani neki, h 'Viszlát!', pedig van egy rakat elsősegélysomagom.
A kordonnál is előfordult egy hasonló. mikor már többször visszamentem, a vasúti átjárónál, ahol melléküldetésben meg kell tisztítani a terepet (két éület, meg traktorok) ott is van egy ilyen de tőle meg tudom kérdezni h mi a baj, adok is neki csomagot, de nem kel fel, ugyanúgy fekszik és csomagot kér. ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest