Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlitos
csendes tag
Hello!
Lenne egy problémám. Ill. több probléma, kérdés. Kérlek segíts Serpenyő, vagy aki tud! Hol találom a Vezetőnek nevezett embert a kordonnál? tudom h írtad h a Kordon részen vasúti átjárónál az egyik kunyhóban, de sehol senki. az a vasúti átjáró amelyiket az eljején a katonák őriznek és pénzért engednek át? mert ott volt egy ember, akit én a vezetőnek gondolok, akinek segíteni kellett megölni a kutyákat és mondott valamit de ez még nagyon a játék elején volt mikor még át sem léptem egyszer sem a második pályarészre. Aztán ez az ember el is tűnik. És mi is a Vezető neve pontosan? Az Agropomnál is később jártam, meg is olt a PDA, de mikor visszamenetem később követve a végigjátszás utasításait, nem volt ott a Doktor, aki állítólag Streloknak szólit majd. Nyílván mert nem találtam meg a vezetőt. vagy nem az Agropomnál lévő katakombákban van a Doktor? írtad h akkor kapjuk meg a küldetést a Pripyatban, hogy hol van a titkos hely a szállodában (ahol a dekóder van) ha találkozunk a Vezetővel és Doktorral. De ha nem találkozunk velük, csak a végigjátszásból tudjuk h ott a dekóder a szállodában, akkor is meg lehet szerezni?
És a 342089-es kód mire való, mikor kell használni? Mert nekem nem kellett a konszerben, útban az Agymanipuláló felé, egyik kódolt ajtón sem átmennem, simán egyetlen eltéveszthetetlen út vezetett a szerkezetig, amely kikapcsolta, aztán elájultam majd láttam az átvezető filmet (mikor nyúlok a Kívánságteljesítő felé) aztán pedig visszaindulás. Tényleg volt befelé jövet asszem két kódos ajtós is, csodálkoztam is h, később h egyiken sem kellett bemennem.
Más: a pénzt amit szerztem nem lehet valahogy eldobni vgy gyorsan elkölteni? Nagyon sokat gyűjtöttem mert azt hittem jól jön a végén, de erre kapzsi lett a karakterem és ráomlott a vakolat ha keveés pénzzel megyek kívánni akkor mást fog kívánni? Vagy csak a dekóder megszerzése vezet más befejezéshez („Az igazi befejezések”)? Tehát ha már eljutunk a Wish Granterhez és kívánunk, akkor mindenképp ez a kapzsi befejezés vár?
Segítsetek kérlek! Köszönöm előre is!
Köszönöm Ndruunak az eddigi segítséget!
Űdv: Carlitos
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield