- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
- = Zk = - #3462 üzenetére
akkor olvasgass is, ne csak write only pls, fél nap alatt annyi hsz-t gyártottál hogy alig bírtam magam átrágni rajtuk... ráadásul a fele warez
No, wild terrytorin meglett a holdfény, így a két artifact helyére betettem egyet, aztán láttam egy furcsa dolgot, eddig egy hasonló volt csak, de az sem egészen ez volt, akkor egy snork, egy zombi meg két bloodsucker került elő a semmiből, most meg kutyák (sok) és egy olyan lebegő mocsok... ami reptet mindent... na... mi is?... Politergeist? Na egy olyan vezette a kutyákat, és nagy poén volt, mert mögöttem volt egy csomó puska, és azt mind hozzámvágta
Mindez wild terrytorin a lezuhant helikopternél egész pontosanfelszedtem annyi artifactot amennyit csak bírtam, sprint a tudósokhoz, ott eladtam mindet (persze ami nem szükséges volt nekem, meg amit letetett, azt küldetés-szerűen, mint pl: keress egy tűzlabda artifactot, úgyis volt nálam, hát odaadtam
) Szóval most van zsém dögivel, megszereltettem minden cuccot, kaptam egész jó dolgokat, csináltam egy jó kis rejtekhelyet a mobile lab-ban, és (mivel írták a tippet, hogy az x16-ba a lehető legkönnyebben menjek le) most teljes menetfelszereléssel 34 kg a zsákom
szóval most abbahagyom a kalandozásaimat, és végre irány az X16 (összeszedtem minden bátorságomat
)
Előtte már megcsináltam vagy húsz mellékküldetést, meg kalandozgattam, vadászgattam, de most visszatértem a fő szálhoz... A szomorú az, hogy hiába csináltam meg a sok mellékküldetést, mikor kijövök az X16-ból, valószínűleg újra beadja szinte mindet, mert ez a bug nálam már sokszor előfordult
De nem baj, pénzhiányban nem fogok szenvedni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest