Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz - = Zk = - #3462 üzenetére

akkor olvasgass is, ne csak write only pls, fél nap alatt annyi hsz-t gyártottál hogy alig bírtam magam átrágni rajtuk... ráadásul a fele warez :U

No, wild terrytorin meglett a holdfény, így a két artifact helyére betettem egyet, aztán láttam egy furcsa dolgot, eddig egy hasonló volt csak, de az sem egészen ez volt, akkor egy snork, egy zombi meg két bloodsucker került elő a semmiből, most meg kutyák (sok) és egy olyan lebegő mocsok... ami reptet mindent... na... mi is?... Politergeist? Na egy olyan vezette a kutyákat, és nagy poén volt, mert mögöttem volt egy csomó puska, és azt mind hozzámvágta :DDD
    Mindez wild terrytorin a lezuhant helikopternél egész pontosan :DDD

felszedtem annyi artifactot amennyit csak bírtam, sprint a tudósokhoz, ott eladtam mindet (persze ami nem szükséges volt nekem, meg amit letetett, azt küldetés-szerűen, mint pl: keress egy tűzlabda artifactot, úgyis volt nálam, hát odaadtam :DDD) Szóval most van zsém dögivel, megszereltettem minden cuccot, kaptam egész jó dolgokat, csináltam egy jó kis rejtekhelyet a mobile lab-ban, és (mivel írták a tippet, hogy az x16-ba a lehető legkönnyebben menjek le) most teljes menetfelszereléssel 34 kg a zsákom :))

szóval most abbahagyom a kalandozásaimat, és végre irány az X16 (összeszedtem minden bátorságomat :DDD)
    Előtte már megcsináltam vagy húsz mellékküldetést, meg kalandozgattam, vadászgattam, de most visszatértem a fő szálhoz... A szomorú az, hogy hiába csináltam meg a sok mellékküldetést, mikor kijövök az X16-ból, valószínűleg újra beadja szinte mindet, mert ez a bug nálam már sokszor előfordult :(
    De nem baj, pénzhiányban nem fogok szenvedni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák