- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brent
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Na most volt valami

Egy hangtompítós ak-74u-val kinyírtam az egész freedom bázist , jó, farmolok viszem a halott freedomok fegyvereit a duty camp-hoz (ott van egy láda abba pakolom) ! Szorgalmasan szállítom a fegyvereket , mivel tudom hogy lassan újra elkezd benépesülni a bázis, beszaladok a freedom főházába ott a raktárba kirámolom a szobát , jön a blowout !! Úgy bexartam mert arra gondoltam hogy most vagy 100 mutáns fog rámrontani én még meneküljek a 20 fegyverrel + 4 freedom suital a tatyómban
kössz ! De szerencsére nem ez történt , villog az ég futok kifele a hídon megölök egy malacot ami megakart csócsálni , felrohanok az egyik őrtoronyba hogy ott majd bevárom a blowout végét aztán jön egybazinagy sugárzás és megöl , ez oké de utána behüjült a játék ... befagyott , lekellett állítanom az alkalmazást 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kössz ! De szerencsére nem ez történt , villog az ég futok kifele a hídon megölök egy malacot ami megakart csócsálni , felrohanok az egyik őrtoronyba hogy ott majd bevárom a blowout végét aztán jön egybazinagy sugárzás és megöl , ez oké de utána behüjült a játék ... befagyott , lekellett állítanom az alkalmazást
shield