Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Elegem van ebből az OL 2.0-ból! :O A távcsöves fegyverekkel rohadt nehéz célozni. :W Célzáskor a célkereszt úgy mozog, mintha földrengés lenne. :W :O Nameg a bugok.. Most is negyed óra alatt 2 súlyosabb is volt. Most hogy mentem le az X-18-asba a lépcsőn, szembejött velem egy törpe meg egy zombi. :Y ( Eddig ott én nem is találkoztam zombival, most meg volt vagy hat is még... ) Nálam egy gránátvetős géppityu volt, nem vettem észre, hogy a gránát funkció van bekapcsolva és tüzelésnél ( kb 2m-re volt tőlem a törpe a szűk lépcsőházban ), mikor a gránát felrobbant, kivágott az épületen kívűlre, lebegtem a levegőben, mint amikor kirepül az ember a játékon kívűlre, ahol már kidolgozva semmi és nem lehet csinálni semmit.. Természetesen a pályát újra kellett kezdeni. :W Aztán most meg mikor már megszereztem a doksit a csaposnak és mennék kifele a laborból ( ugye ilyenkor tele van katonákkal a helyszín, így tisztogatni kell a terepet, hogy kijussunk ), akkor a lövöldözés közben egy pillanatra megált a game és kidobott a windowsba... :W Ráadásul mentés nincs, így az egész X-18-at kezdhetem előlről, pedig útálok a földalatt mászkálni. :W :O

Az 1.3-as és 1.33-as OL moddal ilyen gondok nem voltak, pedig ott is akadtak azért hasonló szituk, de azok nem voltak ennyire bugosak ( legalábbis ilyen súlyosak nem voltak... ). Akkor még az 1.0004-es javítás volt fent, most meg már az 1.0005-ös és mégis. Nem is értem én ezt... :F

Na, további szép napot mindenkinek és "Good Huntin STALKER!!" :)

Megmondaná nekem vki, hogy hogyan lehet az aláírást módosítani a profilon?

Új hozzászólás Aktív témák