- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Elegem van ebből az OL 2.0-ból!
A távcsöves fegyverekkel rohadt nehéz célozni.
Célzáskor a célkereszt úgy mozog, mintha földrengés lenne.
Nameg a bugok.. Most is negyed óra alatt 2 súlyosabb is volt. Most hogy mentem le az X-18-asba a lépcsőn, szembejött velem egy törpe meg egy zombi.
( Eddig ott én nem is találkoztam zombival, most meg volt vagy hat is még... ) Nálam egy gránátvetős géppityu volt, nem vettem észre, hogy a gránát funkció van bekapcsolva és tüzelésnél ( kb 2m-re volt tőlem a törpe a szűk lépcsőházban ), mikor a gránát felrobbant, kivágott az épületen kívűlre, lebegtem a levegőben, mint amikor kirepül az ember a játékon kívűlre, ahol már kidolgozva semmi és nem lehet csinálni semmit.. Természetesen a pályát újra kellett kezdeni.
Aztán most meg mikor már megszereztem a doksit a csaposnak és mennék kifele a laborból ( ugye ilyenkor tele van katonákkal a helyszín, így tisztogatni kell a terepet, hogy kijussunk ), akkor a lövöldözés közben egy pillanatra megált a game és kidobott a windowsba...
Ráadásul mentés nincs, így az egész X-18-at kezdhetem előlről, pedig útálok a földalatt mászkálni.

Az 1.3-as és 1.33-as OL moddal ilyen gondok nem voltak, pedig ott is akadtak azért hasonló szituk, de azok nem voltak ennyire bugosak ( legalábbis ilyen súlyosak nem voltak... ). Akkor még az 1.0004-es javítás volt fent, most meg már az 1.0005-ös és mégis. Nem is értem én ezt...

Na, további szép napot mindenkinek és "Good Huntin STALKER!!"

Megmondaná nekem vki, hogy hogyan lehet az aláírást módosítani a profilon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A távcsöves fegyverekkel rohadt nehéz célozni.
Célzáskor a célkereszt úgy mozog, mintha földrengés lenne.
( Eddig ott én nem is találkoztam zombival, most meg volt vagy hat is még... ) Nálam egy gránátvetős géppityu volt, nem vettem észre, hogy a gránát funkció van bekapcsolva és tüzelésnél ( kb 2m-re volt tőlem a törpe a szűk lépcsőházban ), mikor a gránát felrobbant, kivágott az épületen kívűlre, lebegtem a levegőben, mint amikor kirepül az ember a játékon kívűlre, ahol már kidolgozva semmi és nem lehet csinálni semmit.. Természetesen a pályát újra kellett kezdeni. 

shield