Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985
üzenetére
red forest? Hát az pedig az egyik legnagyobb ha megnézed a területét, igaz nem nagyon lehet mászkálni rajta, csak ha elhagyod a pályát, de azért van ott pár dolog, pl az az út is elég hoszzú, és ott van a tetjén az agyszüpürcsölő is. Nem swappol valójában csak olyan mintha swappolna, néha megakad, akárhány giga rammal a segge alatt is. ez az a tipikus megakadás, amikor egy két mpre 0 fps. Ezt szerintem mindenképpen ki kéne belőle küszöbölni, ha esetleg lesz majd 2. rész. Ez meg tuti a motor miatt van, valamit olvasni akar mindig a lemezről, és azért áll le, mert nem találja amit keres. Én mondjuk simán el tudnám képzelni egy crytek motorral
Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket
, de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ). Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket
, de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ). Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...
)
shield