Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985
üzenetére
red forest? Hát az pedig az egyik legnagyobb ha megnézed a területét, igaz nem nagyon lehet mászkálni rajta, csak ha elhagyod a pályát, de azért van ott pár dolog, pl az az út is elég hoszzú, és ott van a tetjén az agyszüpürcsölő is. Nem swappol valójában csak olyan mintha swappolna, néha megakad, akárhány giga rammal a segge alatt is. ez az a tipikus megakadás, amikor egy két mpre 0 fps. Ezt szerintem mindenképpen ki kéne belőle küszöbölni, ha esetleg lesz majd 2. rész. Ez meg tuti a motor miatt van, valamit olvasni akar mindig a lemezről, és azért áll le, mert nem találja amit keres. Én mondjuk simán el tudnám képzelni egy crytek motorral
Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket
, de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ). Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket
, de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ). Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...
)
shield