- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
Minden játék bugos az elsö kiadásánál, ezen ráadásul nem 1000 ember dolgozott hogy leteszteljék hogy mi megy mi nem, szóval úgy kell nézni hogy mi vagyunk a tesztcsoport, fórumon rengeteg bug jelentést kapnak a desowave-nél, és ahogy erejükből telik javítják is őket, kellett az a sok ezer játékos aki irányba állítja öket. Most ami javítást kiadnak az már a nagyobb bugokat fedni fogja, szerintem úgy 90%-osan, onnan meg már csak az apróbbak maradnak ki, ami már csak azért lesznek kijavítva hogy tökéletes legyen a játék ( értem ugy hogy teljesen bugmentes ) Engem amúgy a zöld üveg ami idegesít... többi buggal elvagyok
Vannak S.T.A.L.K.E.R. rajongók, és én is az vagyok, akármilyen bugos is ez a játék (még) úgyis védeni fogjuk, mer tudjuk hogy miért is lett ez kiadva és én se tűröm hogy értelmetlenül leszólják. Stalker játékok minden részéér fizettem, bár az utolsó annyira nem jött már be de ezért gondolkodás nélkül fizetnék, mer jó pár céggel ellentétbe ők tényleg megdolgoztak a végeredményér.
-
(Piro)
csendes tag
(#3794) Silentfrog - (#3795) asound: Volt hozzá mindenem, azt még a játék elején megvettem, de még így se sikerült, igazából mindegy is, X10 nél nálam elakad a játék, amiatt kezdtem újra, szóval most is ugyan oda lyukadnék ki. Kijön a javítás akkor újra nekiállok úgyse sikerült végigvinnem, azt se tudom mennyi volt még a végéig
-
(Piro)
csendes tag
Unatkoztam, újrakezdtem a játékot, és már X18 ba olyan bugom van ami miatt újra törlésre került a játék. Nem tudtam a számítógépről letölteni az adatokat. Legutóbb amikor ott voltam, a nagyobb probléma a számítógép megtalálása volt, mondjuk az most is feltartott egy kicsit, de miután fél órát szenvedtem a számítógépnél eredménytelenül elment tőle a kedvem. Csatlakozok azokhoz akik a javításra várnak.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Antonius1978 #3748 üzenetére
Heli messze a legidegesítőbb a játékba, mondjuk én még nem vittem végig szóval még bármi jöhet. Tulajdonképpen nem attol libbennek oldalra hogy RPG tart feléjük csak szimplán igy repülnek, az előtt kell rálőni a rakétát hogy elindulna oldalra, Bar-nal 1-2 hibás lövés után simán lelőhetők a helik.
Akár milyen idegesítőek a helik, engem kárpótol az hogy legalább már a gránátot nem úgy dobják mintha arra születtek volna, anno a SoC ba a legkönnyebb nehézségi fokon is 600 méterről, egy fal mögött állva is a lábad alá dobták, pozitiv csalódás hogy ezt itt már máshogy van, néha még magukat is megölik vele amin jót szórakozok.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
sagajr78 #3746 üzenetére
Jól emlékszel... mivel kb 3 kereke volt a kocsinak mire átmentem a kapun, másik mapon gyalog útra kényszerültem és ott is elég szépen leszedett pedig fa mögé bújtam, amikor hallottam hogy rám céloz. Meg ugye ott szereztem meg az rpg-t amivel kb 5x eltaláltam lövésenként visszatöltve a játékot hátha az RPG ment rossz helyre.
Lehet hogy én tévedek de az Agropromnál levő helit se tudtam leszedni, de lehet csak én céloztam rossz helyre, mer ott is csak idegességembe löttem bele úgy 500 lőszert, esélyes hogy 1 sem ment jó helyre. (szerencsés alkat vagyok
)
-
(Piro)
csendes tag
válasz
sagajr78 #3743 üzenetére
Annál a résznél voltam én is, kb fél órámba telt mire a kocsival átjutottam a kapun mer vagy a kanyarba csúsztam le az útról, aztán leszedett a heli, vagy lelassítottam bekanyarodtam és aztán szedett le a heli. Ritkán idegesít fel egy játék, de ott már hangosan emlegettem a rokonait.
RPG-t én is megszereztem, el is találtam vele a helit, további 3-4 tár NATO lőszer de semmi, ennyi még a COD 4 be is elég volt pedig ott pilóta se volt a helibe. Ritka idegesítő rész.
-
(Piro)
csendes tag
Sikerült újra elakadnom, X10-et kipucolva Voroninnal nem tudok beszélni, elméletileg mindet úgy csináltam ahogy, kell de a küldetést nem tudom befejezni, mer Voronin elé állva nincs az az opció a beszégletésnél. Kihagyhattam valamit?
-
(Piro)
csendes tag
Én Seva Suit-ot hordtam amíg megtehettem, csak már nagyon szét van löve és sehol se találok olyat aki javítaná, meg a gatyám rá is menne, most meg pláne mer vettem egy Exo ruhát reménykedve abba hogy majd lehet benne futni később kis upgrade után
de ha nem elsétálgatok én abba, nagyobb tűzharcba jól jön már. Monolit úgyis ontja magából a löszert és sajna jól is céloznak
-
(Piro)
csendes tag
Sajnos túl precíz vagyok
ha elkezdek valamit akkor be is fejezem, kergettem kutyákat át a mindenen hogy ha már belém kötöttek akkor az utolsó is ki legyen végezve.
Amúgy azért gondoltam hogy fontos, mer a Duty kapitányától kaptam a küldetést, és mivel a kb 30 végigjátszott SoC közbe mindig kikötöttem valamelyik frakció mellett és a Freedom jelenleg még sehol nálam, így a Dutyval akartam összepacsizni. Valószínűleg úgy lesz, hogy ha bele is futok egy nagyobb hibába talonba teszem a játékot és is mint sokan mások, és majd elkezdem előröl amikor javítva lesznek a hibák, feltételezem akkor már ilyenek nem lesznek.(le is kopogom..)
-
(Piro)
csendes tag
Igazából mivel kicsit instabil a játék fontos is a mentés, meg a küldetések se annyira egyhanguak mint az eredeti SoC ba. Volt hogy elszúrtam egy fontos küldetést és egy 3 órával elötti mentést kellett betöltenem, mer ugye autosave már ellőve mer átmentem másik mapra quicksave szintén. Szóval én kb minden map kezdésénél csinálok egy rendes mentést.
Most olyat hibáztam hogy megöltem egy bandita csapatot és utána kérte tőlem a Duty egyik embere hogy öljem meg öket. Na most a gond az hogy halottak és nem is éledtek ujjá hogy megadja a küldetést. Azóta is reménykedem benne hogy nem kell később az a küldetés. Maximum nem leszek a Duty kedvence.
-
(Piro)
csendes tag
Valaki tudna esetleg segíteni? "Find Nomad's belongings" küldetésnél vagyok elakadva, esetleg ha valaki elmondaná hogy és merre annak örülnék, spoiler veszély miatt privátba lenne célszerü.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Na visszafutottam, aszongya a kapu zárva, szóval esélyes tényleg csak kocsival lehet átmenni rajta, tehát vagy tényleg összeszedek még úgy... 80 ezer rubelt, ami melós lenne, vagy újrakezdem kb a játékot
Ilyenkor, meg a kilépések után teljesen olyan érzésem van mintha valami warezos játékkal játszanék, vagy ilyen tört szerveres játékkal, kissé frusztráló, de remélhetőleg lassacskán minden kis hibát kijavítanak. Már lassan egy komplett listám van arról mit lehet és mit nem az adott mapon.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Megpróbálom, mondjuk most azt találtam ki hogy összekaparom a pénzt a kocsira, mondjuk még a játék elején vagyok szóval melós lesz. Kapuhoz gránátot hozzávágtam, az nem használt, elvileg kézzel is próbáltam de az nem használt, lehet rossz helyen próbáltam, visszafutok és megpróbálom még egyszer.
(#3376) batman91 : Igazából azt próbáltam de elbuktam mer azóta már visszamentem egyszer a bárhoz szóval maga az autosave is már akkor volt amikor már megtörtént a "gond"
-
(Piro)
csendes tag
Dark Valley-be a Monolith lemészárlása után elvileg egy kocsival kell átmenni a másik mapra, de nálam egyszerűen nincs ott a kocsi, questnél se mutatja, amivel át kell törni a kaput. Valószínűleg felrobbantották a nagy tűzharcba de igy meg vagyok lőve én is, van egyéb opció hogy tudok átjutni Darkscape-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest