Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
kiderült mi volt a baj.
ha kifagy pályaváltásnál, szedjétek le a gamedata könyvtárat, az fsgame.ltx et pedig állítsátok alapállapotba!
szóval nálam a modok miatt dobált ki, egyenlőre még tesztelem, hogy a carry vagy az accuracy mod zavart be a játékban (utóbbira gyanakszok, mert az AI gránátdobálásán is állít... de hogy annak mi köze a scriptelt beszédekhez...). mivel elvileg ezek 1-1 alap változót módosítanak, és a program szkripthibára hivatkozva lépett ki valami beszélgetés lejátszásakor... nos ötletként vagy minden kitömörítését tudom ajánlani a gamedata könyvtárba, mert azt hiszem komoly bug van a könyvtárak kezelésével, vagy a programozók pár helyen akkorákat haxoltak, objektumorientációra és modularitásra magasról téve, mint a ház. utóbbi eset gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmit nem szabad moddolni, mert ha te átállítod a karakter által cipelhető maximális súlyt, az lehet, hogy a respawnon vagy a grafika részletességén is állítani fog (kis túlzással, de jól ábrázolva).
más: bug. már megint. a banditák segítséget kértek, mert megtámadta őket egy mutáns banda. a banditák a lehető legnegatívabban álltak hozzám, odaértem, ők lőttek rám, én meg kilőttem a túlélőket
kivételkezelésre se volt idő már....banditák lehúztak sok pénzre. illetve akartak volna, amikor átmentem garbagera. pénzt nem kaptak, golyót igen. nem is értem, miért utálnak

megint más: végre eljutottam agropomban. lassan szereznem kéne valami normális vértet is, mert konkrétan a picit uppolt CS vért már nagyon kevés. loner trader miért nem akar nekem sevát eladni, azt nem értem. no mind1, menek yantarba.
a dutysok pedig stréberek lettek, kár. most választhatok a füvesek, a stréber wannabe militarymanek, az agyhalottak -ja nem, mert ők, a banditák, már utálnak- az elborultak -CS- és a lonerek közül. asszem megint loner leszek.
nincs pénzem. lehet vissza kéne mennem cordon military basehez.
Clint Eastwood-Charles Bronson-Trinity
jólvan, csak összehozzuk
meg ők is, mint a macskáknál, két apával^^
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- OpenMediaVault
- Flint 2 OFF topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
kivételkezelésre se volt idő már....
jólvan, csak összehozzuk