- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #7197 üzenetére
Lehet rosszul tudom,de szerintem a monolith - hoz nem lehet csatlakozni a többihez viszont igen.
Rétisün: előbb - utóbb lesz valakinél.A türelem velest teremt.Ja és alkalmazd amit dodo irt remek megoldás.
-
Physicist03
senior tag
Lesz majd csatlakozási lehetőség ne aggódj. A frakciók bázisain tudsz majd csatlakozni. Banditák - erdőgazdaság, Zsoldosok - Jupiter üzem, Hajnal - vasúti alagút (csak a tudósoknak elvégzett pszi mezős küldetés után lesznek ott). Szabadság, Szolgálat - Janov, Monolith - Pripyat (talán a mozinál, de ha nem javitsatok ki, mert addig nem jutottam).
-
rétisün
veterán
sebaj, ráérek.....mióta velest keresek, már vagy 5 alpha csapatot is kicsináltam, de náluk se volt.
az volt a legbossszantóbb, hogy az egyik zsoldosnál volt, csak éppen egy anomáliába esett mikor végeztem vele. mire elvettem volna tőle, engem is kicsinált az anomália, amikor visszatöltöttem a fél perccel korábbi mentést, akkor meg már nem volt nála -
<MZ/X>
őstag
Akkor még nem kellett volna találkoznom a frakció-csatlakozás lehetőségével? Zatonban vagyok. A mocsár meg a cordon csak bemelegítés, nem? Visszamentem most, hogy elhozzam a cuccokat, de nem adott új küldit. Csak lesek, hogy Hajnal raktár meg ilyenek
-
PeL
addikt
Oda is írtam hogy OGSM 1.8 mod
Amúgy kb nehezítés az egész mod, az eleje elég szűkös ami a segélycsomagokat illeti, mostmár van pénzem de még mindig vigyázni kell. Elvileg tesz bele freeplayt is meg néhány plusz küldetést, még nem tudom mást mit módosít, még csak Swampsban vagyok, egész nap ott szaladgáltam, talán ma eljutok Cordonba is
-
Dhampir
félisten
Aki esetleg nem ismeri ezt a Mr. Fusionnel készült interjút, annak ajánlom a figyelmébe:
.f.i. csoport interjú(#7184) rétisün
Most már te vadászol az Alfára.
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #7183 üzenetére
a másik kereskedő, aki tőled balra áll, ha hawaii 'ablakánál' állsz, az ugyanannyit ad érte, mint a doki.
hawaii, bagoly meg a szakáll azok tényleg piti pénzeket fizetnek.
alpha osztagos 'kaland': éppen megyek vissza janovba, látom hogy egy csapat távolodik el az épülettől. mire észbekaptak, már le is szedegettem őket hátulról....
-
PeL
addikt
Most offolok kicsit
Hoztam nektek a Clear Sky-ból egy hangulatképet
(OGSM 1.8 mod)
-
rétisün
veterán
erre valaki? a térképen semmi utalás, merre keressem
azért lassacskán meglesznek a velesek is, nem irtottam ki a zsoldosokat a jupiternél, hanem segítettem kiiktatni az irányítót, az akcióban meghalt zsoldosoknál találtam egyet.
persze ha kiirtottam volna őket, biztos lett volna még, de végülis ez a lehetőség továbbra is megmaradt -
<MZ/X>
őstag
Ha a végigjátsztás után lehet játszani a többi pályán, akkor érdemes csak végigszaladni a játékon? Mikor lehet majd csatlakozni a frakciókhoz?
-
Aarpok
őstag
Az egyik abban az épületben ahol féloldalasan bedőlt egy teherautó egy aknában,a második attól az épülettől jobbra lévő javítóműhelyben,a harmadik a főépületben ahol borov lapult a SOC -ban.Ezeket az épületeket kutasd át rendesen főleg a talajt.Reménykedj benne,hogy ezek helyeit se akkor sorsolja a játék.mint bizonyos artifaktokat.
-
Stevan87
tag
válasz
muddy_waters #7147 üzenetére
Sűrített levegős srpay-vel kitakarítottam,de ugyan úgy pörög,mint az állat
Már tavaly is jelentkeztek ilyen gondok,de nem volt vele időm foglalkozni,de most muszáj vagyok valamit csinálni vele.
Egyéb módja van,hogy kiderítsem,hogy mi baja? Konkrétan. -
McTuja
tag
baltazart sötéltvölgy hogy jutok be az irányitó terembe???
-
rétisün
veterán
az egész agropromban nem volt egyetlen veles
muszáj lesz a jupiter üzem mellett tanyázó zsoldosoktól kérnem
-
Aarpok
őstag
morbias2:
Nekem sikerült a hajnal rejtekhelyeket feltölteni.Igaz valamelyiknél 2 -3 másodpercet is vártam mire kiirta hogy oké.Ezeket raktam bele:
- ruha
- abakam
- 60 db löszer
- veles
- 1 db antiraid
- 1 db eü csomag
- 1 db kötszer
- 1 db psichodelyn -
muddy_waters
csendes tag
válasz
rétisün #7155 üzenetére
Elhúzgálták őket a kutyusok? Szeretik az ingyen kaját...
Mikor nagy ritkán leszednek, szeretem figyelni, hogy mit csinálnak a hullámmal. Annak idején a SoC-ban felszorítottak a vasútállomás mellett arra a befejezetlen többemeletes beton épületre, amin banditák szoktak tanyázni. Egyik oldalon lelöktem az egyik halott banditát, elkezdték enni, én meg a másik oldalon kocc. -
rétisün
veterán
hát ez már micsoda egy dolog
6 tagú alpha csapatot lelövöldözöm szépen jó messziről, mire odamegyek, 3 hulla eltűnt.....
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #7141 üzenetére
még bagoly küldijénél irtottam ki őket, ha volt is náluk veles, azt vagy eladtam, vagy beraktam a zöld dobozba a szerelőnek, azóta nem költöztek vissza.
valahol tuti szedtem össz vagy 4 darabot (azokon kívűl, ami a tudósoknak kellett a prototípus miatt), csak akkor még nem kellettek a hajnalos küldihez..
-
<MZ/X>
őstag
válasz
Physicist03 #7149 üzenetére
Igen 2.2 Kordonban kiirtom a banditákat, swampban megszerzem a katonai cuccost, és máris mehetek Zatonba.
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok,
végighaladtam a fő küldivonalon, és jelenleg Zatonban vagyok, és persze el tudok menni Yanovra. Kihagytam valamit, vagy Agroprom, Red Forest, Dark Valley később lesz?
-
Stevan87
tag
válasz
dodopek #7099 üzenetére
Épp azért nem akartam feltenni,mert még alappal sem játszottam,gondolom enélkül is élvezhető lesz. S az alap magyarítást tettem fel,eddig működött. Az a pár percnyi játék után.
Csak az a baj, hogy jegelnem kell ezt a játék témát.
Rég játszottam,s most, hogy beléptem a játékba, annyira pörög/hangos a gép, hogy nagyon idegesítő, szóval valami baja lehet
10 p. után meg nem bírta tovább,s kikapcsolt,szóval valami nem jó.Majd később visszatérek
Ha már ennyit vártam, akkor még pár nap nem gond,még megoldom,vagy megtudom, mi pontosan a gép baja.
S köszi. -
rétisün
veterán
-
Dhampir
félisten
A COP.
A CS már "COP-osabb". Nekem személy szerint a kórházas szakasztól nem tetszett, előtte viszont nagyon jó volt.
A SOC is kiváló, de utólagosan visszatekintve számomra a többi-némely dologban- übereli. A Lost Alpha moddal érdekes lesz majd ismételten elővenni.
(#7131) Gigi01
Nekem tetszett a sajátos szinkron, jó beszólásokkal.
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
Gondoltam egy olyat hogy elkezdeni újra Zaton elejétől, és csak a főszálat végigcsinálni majd ha felszálltak a helikopterek utána elkezdeni a többi questtel szórakozni, csak nem tudom hogy a Monolith vezetőt honnantól lehet beszervezni a Pripyati átkeléshez, mert gondolom csak becsábítani őket a Duty-hoz vagy Freedomhoz nem elég még... Nem akarom bukni a "Vezér" achievementet
-
morbias2
aktív tag
válasz
Physicist03 #7121 üzenetére
Persze ő adta vissza
-
PeL
addikt
Na hát azért nem minden esetben állok a Stalkerek pártján és védem őket, a Fűrésztelepnél nagyban gyakom a zombikat, erre látom feltűnik a radaron mögöttem egy két fős Stalker csapat és szép nyugodtan bandukolnak el mellettem és szedik össze a lelőtt zombik holmijait...
Azért se védtem meg őket, szerencsére lövöldözésbe keveredtek és a zombik létszámbeli fölénye győzedelmeskedett, az egyik immár halott Stalkernél volt vagy 10 fegyver
Még jó hogy volt nálam 3 üveg Herkules pia
-
M3oH
addikt
Koszontem, megvannak. Csak en nem public mappaban kerestem, hanem a sajat fiokban
-
M3oH
addikt
Menteseket hol tarolja?
-
morbias2
aktív tag
Valaki meg mondja mit rakjak a hajnal zsákokba? Kiakadtam tőle,mert nem tűnik el mikor telerakom a jelzés
Ruha,abarkan,60 lőszer,eü csomag,kötszer,pszihodelin,velles detektor,sugárzás elleni gyógyszert raktam a zsákba azt semmi reakció.köszi.
-
BMWFan
senior tag
-
Aarpok
őstag
Akkor bocsánatot kérek,hogy kimaradt az életemből a C64,MS-DOS,meg a többi régiség.Nekem pálcikaemberes linux volt az első (Red Hat),de nem sokáig,mert jött az XP és onnan már csak tovább.Amúgy nem vagyok fiatalka (34),de mikor azok a régiségek voltak egyátalán nem érdekelt a számítástechnika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged