Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Igen én is találkoztam halhatatlan vérszívóval és az volt a poén ahogy lőttem érezte,de semmit se ért.Jött még 2 stalker már 3 - an lőttük és semmi futkorászott tovább.Persze ő sem tudott minket bántani így nem foglalkoztam vele.
Rétisün: Azok csórok voltak én mikor takarítottam őket mindig volt 4 - 5 embernél

PeL: azt vettem észre,hogy nálam a HDD villogott rendesen mikor laggolt. -
rétisün
veterán
amíg nincs aknakeresőd, addig nem tudsz bemenni, mert körbe van aknázva. aknakeresőt majd csinál valaki, sajna így hirtelen nem emlékszem, de valahol a mocsárban, az egyik állomáson.
ha bejutottál a machne yardra, ott kell átvizsgálni a katonák holttestét, úgy kapsz majd további infókat.(#6460) dodopek: néztem a pda-ban, de nem találtam
sebaj, kitettem a hudba, így legalább mindig látom, mennyi. -
rétisün
veterán
-
Aarpok
őstag
Na akkor nézzük sorba:
1.Fegyverjavító majd csak késöbb lesz addig túlélés

2.Ha valami nincs jelölve arra sajnos neked kell rálelni,az éjjeles küldetésnél csak akkor jelenik meg a hely ha eléri azt az időt a játék.Az artifatot nézd meg a Szidorovics pincéjétől nem messze lévő anomáliamezőn.
3 Igen nagyon jól céloznak
-
dodopek
addikt
Üdv!
1;Fegyvert javítani ha jól dereng a Kordonban, és a mocsárban nem lehet( lehet, hogy rosszul emlékszem, mert csak végigszaladtam...)
2; Az Artifractra nem emlékszem, de az éjszakai támadás, az valszeg a buszmegálló mögötti épületegyüttes, ahol a széf van az egyik hát padlásán. Asszem itt:
Az X-nél találkozol a többiekkel.A sárga pöttynél van a zsoldos ruha a padláson.
3; Olyan.Eleinte tényleg kemény. Megtaláltad a zsoldos ruhát? Az kicsit strapabíróbb. Pár napja linkeltem rétisünnek egy videot, keress vissza, hogy hol van.Rétisün!
Nem hiszem, hogy Alpha volt.Ők nem jönnek a kordonban, vagy a mocsárban, csak Zatonban, ott is csak a nyitó küldetésük után.(Nekem legalábbis így volt). -
emre
veterán
http://stalkercopfaq.uw.hu/try.htm
bocs, de kicsit fáradt vagyok elmesélni mi hol van, ezen az oldalon elég sok hasznos infó van
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Padavan firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sebaj, kitettem a hudba, így legalább mindig látom, mennyi.
dehát ez csak az eredeti pályákhoz készült.

shield