- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Igen én is találkoztam halhatatlan vérszívóval és az volt a poén ahogy lőttem érezte,de semmit se ért.Jött még 2 stalker már 3 - an lőttük és semmi futkorászott tovább.Persze ő sem tudott minket bántani így nem foglalkoztam vele.
Rétisün: Azok csórok voltak én mikor takarítottam őket mindig volt 4 - 5 embernél
PeL: azt vettem észre,hogy nálam a HDD villogott rendesen mikor laggolt. -
rétisün
veterán
amíg nincs aknakeresőd, addig nem tudsz bemenni, mert körbe van aknázva. aknakeresőt majd csinál valaki, sajna így hirtelen nem emlékszem, de valahol a mocsárban, az egyik állomáson.
ha bejutottál a machne yardra, ott kell átvizsgálni a katonák holttestét, úgy kapsz majd további infókat.(#6460) dodopek: néztem a pda-ban, de nem találtam
sebaj, kitettem a hudba, így legalább mindig látom, mennyi.
-
rétisün
veterán
-
Aarpok
őstag
Na akkor nézzük sorba:
1.Fegyverjavító majd csak késöbb lesz addig túlélés
2.Ha valami nincs jelölve arra sajnos neked kell rálelni,az éjjeles küldetésnél csak akkor jelenik meg a hely ha eléri azt az időt a játék.Az artifatot nézd meg a Szidorovics pincéjétől nem messze lévő anomáliamezőn.
3 Igen nagyon jól céloznak -
dodopek
addikt
Üdv!
1;Fegyvert javítani ha jól dereng a Kordonban, és a mocsárban nem lehet( lehet, hogy rosszul emlékszem, mert csak végigszaladtam...)
2; Az Artifractra nem emlékszem, de az éjszakai támadás, az valszeg a buszmegálló mögötti épületegyüttes, ahol a széf van az egyik hát padlásán. Asszem itt:
Az X-nél találkozol a többiekkel.A sárga pöttynél van a zsoldos ruha a padláson.
3; Olyan.Eleinte tényleg kemény. Megtaláltad a zsoldos ruhát? Az kicsit strapabíróbb. Pár napja linkeltem rétisünnek egy videot, keress vissza, hogy hol van.Rétisün!
Nem hiszem, hogy Alpha volt.Ők nem jönnek a kordonban, vagy a mocsárban, csak Zatonban, ott is csak a nyitó küldetésük után.(Nekem legalábbis így volt). -
emre
veterán
http://stalkercopfaq.uw.hu/try.htm
bocs, de kicsit fáradt vagyok elmesélni mi hol van, ezen az oldalon elég sok hasznos infó van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest