- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevan87
tag
válasz
muddy_waters #7147 üzenetére
Sűrített levegős srpay-vel kitakarítottam,de ugyan úgy pörög,mint az állat
Már tavaly is jelentkeztek ilyen gondok,de nem volt vele időm foglalkozni,de most muszáj vagyok valamit csinálni vele.
Egyéb módja van,hogy kiderítsem,hogy mi baja? Konkrétan. -
Stevan87
tag
válasz
dodopek #7099 üzenetére
Épp azért nem akartam feltenni,mert még alappal sem játszottam,gondolom enélkül is élvezhető lesz. S az alap magyarítást tettem fel,eddig működött. Az a pár percnyi játék után.
Csak az a baj, hogy jegelnem kell ezt a játék témát.
Rég játszottam,s most, hogy beléptem a játékba, annyira pörög/hangos a gép, hogy nagyon idegesítő, szóval valami baja lehet
10 p. után meg nem bírta tovább,s kikapcsolt,szóval valami nem jó.Majd később visszatérek
Ha már ennyit vártam, akkor még pár nap nem gond,még megoldom,vagy megtudom, mi pontosan a gép baja.
S köszi. -
Stevan87
tag
Sziasztok.
Valaki pls segítsen már nekem.
Most szeretnék a játékkal játszani,feltettem a játékot.
Oké,meg lett crackelve,oké.
Indítom,s 1.6.2-t ír ki,szóval ez már frissítve van? Mert én nem frissítettem,igaz leszedtem egy patch-et,de nem tudta feltenni,mert vmi orosz szöveget írt ki.
Második indításnál meg nem reagál semmire,bármelyikkel indítom.
xREngine.exe feladatkezelőben pedig fut,de semmi változás nincs.
Nem értem.
Illetve mod-ként melyiket érdemes feltenni? Bár így mindegy,hogy nem megy,de ha netalán majd menne
Egy ilyen ~700 Mb-os Call_of_Pripyat_Complete_v1.0.2_Setup-et szedtem le,nekem nem kell csilivili graf,de azért szebb legyen. Vagy ami hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest