- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
katt777 #6004 üzenetére
Az tény, hogy történnek érdekes dolgok (bugok)
Amit említettél, hogy valakikkel mászkálsz és jön a kitörés. Ilyenkor szoktam elnyomni a túlélő készüléket. Aztán mintha misem történt volna.
A falon átlövés az nem játékelem? Régen talán multiban elöszeretettel használtuk a SoC-ban.
Most is szoktam lőni a falat.off:
A teszteidnek köszönhetem, hogy anno (5éve) radeont vettem a gépembe. (3850) -
dodopek
addikt
válasz
katt777 #5860 üzenetére
Alapjáték, vagy mod? Az informátoros küldetés nem rémlik....
A többi:
A gázos ládát úgy tudod kinyitni, hogy a hídon lévő konvolyt végigkutatod.Ha jól dereng, a legelsőben, és a híd alá zuhantban van a két kulcs, ami nyitja a ládát. A vérszopókat amúgy gáz nélkül is ki lehet csinálni.Gránát/puskagránát/sörétes kombináció a lépcső tetejéről. Szerintem így a legegyszerűbb...
A Svarog detektort úgy tudod megszerezni, hogy Bagolytól (owl) felveszed a futár melót, elviszed a 3 veles detektort Nonikownak, vissza a szkvadovszkra, kicsit jössz-mész, ekkor jön egy üzenet Bagolytól, hogy menj be hozzá. Elpanaszolja, hogy Szakáll felrúgta a megállaodást, és csinálj valamit. Le a szőröshöz, elmondod mit mondott Bagoly.Erre ő neked adja a Swarogot, hogy csinálj vele, amit akarsz. Fel Bagolyhoz, stb...Többiek! Megcsináltam a Noé küldetést:
-12 visszatöltés (9 David halál,1 Noé halál,2 én halál)
-10 F1 gránát, 300 sörét, 4 RPG lőszer,300 karabély lőszer, 15 puskagránát.Megszámlálhatatlan kötszer, és csomag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest