Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morbias2
aktív tag
válasz
rétisün
üzenetére
Hát igen elég szívatós hely
Én mondjuk a két aknasor között mentem egy kis szikláig ,és ott tudtam bemenni.Valamikor egyből valamikor épp ,hogy túléltem.Lehet valamelyik szer hat rá én nem is próbáltam ,de min. 10x átmentem már rajta.Mielőtt kijönnél mentsél,mert ugyan ez lesz a szitu
És még lesz egy ilyen jó kis átkelő de azt nem mondom meg 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én mondjuk a két aknasor között mentem egy kis szikláig ,és ott tudtam bemenni.Valamikor egyből valamikor épp ,hogy túléltem.Lehet valamelyik szer hat rá én nem is próbáltam ,de min. 10x átmentem már rajta.Mielőtt kijönnél mentsél,mert ugyan ez lesz a szitu
És még lesz egy ilyen jó kis átkelő de azt nem mondom meg 
shield