- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
Kösz a választ. Időközben szereztem leírást, most játszom újra. Sajna leírás sem mindenben jó, Bárkás pl. nincs meg, a temetési helyén sem. Hogy másodjára jó lesz-e, nem tudom.
Informátort Pripyatban kellene elkapni az átadáskor. Remélem, másodjára jó lesz. Anno kinyírtam Noét, mert rám lőtt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végül megjelent a Svarog Hermann listájában, megvettem. Szvadovszkra még nem tértem vissza. Most mentem át Pripba, megyek kalib. szerszámokért, aztán át kell hordanom pár mázsa fegyót ingyen megcsináltatni, meg vissza, jó pénzért eladni.
Előző végigjátszáskor napokig bolyongtam, Bagoly mégsem szólt.
A szívás: Eddig még egyetlen sugárzáscsökkentő anomáliát sem találtam, pedig anno volt 3, ezekből 1 -3-as, és enélkül elég nehéz a többit használni. Az alagútban p. felé találtam egy 2-est. Ja, és egészségjavítót sem találtam 1-et sem, pedig anno 2 is volt, illetve iránytűből sincs 1 sem (ebből is volt 2).
Noé küldim még nem volt, talán vissza kéne menni hozzá...
P. úton sikerült mindenkit élve átvinnem (4 embert), nem kis meló volt.
Az szép volt azért, hogy egy kitörésa lápi felderítő csapattal együtt kapott el. Kivártam, mi lesz, gondolván, hogy ha elbújok, végük. Hát, én meghaltam, ők meg vígan vizsgálgattak tovább a kitörés alatt!
Ez sem kicsi bug. 
-
katt777
félisten
Nincs netem, ezért nem tudok utánanézni, de egy nagy problémám van a játékkal. Amikor Pripyatban megkapom, hogy le kéne nyomozni a katonák találkozóját az informátorral, a játék visszaadja az ezredes képét, és áll a nagy semmiben; egyébként fut, mert faszikám mozog, viszont semmit nem lehet csinálni, csal Ctrl-Alt-Del-lel bezárni a játékot. Ha másik küldetést csinálok, ez eltűnik, vége a játéknak, és persze ott van a megoldatlan problémák között.
A másik, hogy a gázos ládákat Zatovban nem tudtam kinyitni, sehol semmi infó a 2 kulcsról (volt még pár befejezhetetlen küldi, pl. Janovnál a Svarog-detektort senkitől nem kaptam meg), és a végén persze közli a játék, hogy az el nem pusztított vérszopók mindenkit kinyírtak a Szvadovszkon. Lementem a vérszopó-fészekbe, de ott annyian voltak, hogy egymásba ért (ritka szar grafika) a sok szörny, és persze nem lehetett kiirtani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez sem kicsi bug. 
shield