- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36058 üzenetére
Kösz az infókat. Ez a tető nélküli épület a tetején levő rejtekkel megvolt, akárcsak a másik Borongósban, de rögtön el is adtam őket, nem láttam szükségesnek a tartogatásukat.
A Barret nekem működött, többször használtam is.
Gyakorlatilag én is befejeztem, már nincs mit csinálnom, Erdész bulija kimaradt, más nincs hátra, mint abbahagyni. Majd egy idő múlva ismét előveszem, talán másik szálon indulok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest