-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Befejeztem a Spatial Anomaly 1.001 (update 4) -et. Ez egy önálló sztorival rendelkező mod, egy zsoldosról szól, aki bent ragad egy térbuborékban és mindent megtesz, hogy kijusson onnan. A mod szerkezete példaértékű, és ahhoz képest, hogy még mindig open beta verzióban van, kifogástalanul működik. Szép és stabil. Sztori centrikus játékról van szó, nem igazán az akció a lényeg, ezért elég sokat kell okoskodni párbeszédek alapján. Sajnos az angol fordítás elég igénytelen és vannak benne orosz párbeszédek is, de szerencsére ezek nem életbevágóak, az angol szöveg pedig nagy vonalakban érthető. Emiatt nem akadtam el egyszer sem. A mod érdekessége, hogy minden feladat egyazon pályán történik, vagyis soha nem kell pályát váltani a megoldásért. Leginkább a Spectrum Project pörgős játékmenetére hasonlít, viszont nem lehet szabadon területet váltani, a játék visz tovább fejezetenként. Egyetlen eredeti pálya van benne, Cordon, a többivel csak más modokban találkoztam. Ajánlom mindenkinek!
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest