- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
En is elkezdtem, de mint egyszer megjegyeztem, Kordont ujra kell majd kezdjem, mert tul kozel mentem a Sztalker bazishoz, nem huztam el a felszolitas ellenere, es bepirosodtak, kesobb amikor kuldetes kapcsan oda kell menni, akkor a masodik karakter piros marad, es nem lehet folytatni (amugy az elsohoz is ugy lehet csak eljutni, hogy leszeded a pirosakat, ami nem jo pont).
SaGa59 szerintem nem lesz olyan akinek ne tetszedne majd

Szoval szerzodtel a kiadoval, hajra
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Ha már szóba került a Spectrum Project.
Fordítás közben, pihentetőül elkezdem egy "regényt" írni a Spectrum Project alapján. Egyelőre az első (már ha ez lesz az első, mert van egy olyan elképzelésem is, hogy inkább Borland történetével kezdem a sztorit még a Zónán kívül), fejezet van kész, ebben Farkas a főszereplő. A koncepció szerint nem Lepel szemszögéből látjuk a történéseket, hanem a vele kapcsolatba kerülő, fontosabb szereplőkön át. Farkas, Szidorovics, Borland, a csapos, Nitró, stb... Mindenki kap egy-egy fejezetet.Akit érdekel, a google drive-omon az Olvasnivalók könyvtárból letölthető, odt és rtf formátumban.
Lehet megköpködni, hogy foglalkozzak-e vele tovább, vagy inkább hagyjam a fenébe és maradjon a fordítás hobbinak, az írást meg csinálják azok, akiknek jobban megy. Mondjuk egy darabig mod fordítást egyik esetben sem csinálok, mert most fejeztem be a Halálos Zóna c. könyv folytatásának fordítását, tegnap szerződtünk a kiadóval, már az olvasószerkesztő dolgozik rajta, és már benne vagyok a következő S.T.A.L.K.E.R. szériás könyvben nyakig.Erre a "regényre" akkor kerül sor, amikor már nagyon jojóznak a szemem előtt az orosz szavak és lazulni kell egy kicsit. Szóval lassan halad, talán sosem lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen routert?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield