- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #28950 üzenetére
En is elkezdtem, de mint egyszer megjegyeztem, Kordont ujra kell majd kezdjem, mert tul kozel mentem a Sztalker bazishoz, nem huztam el a felszolitas ellenere, es bepirosodtak, kesobb amikor kuldetes kapcsan oda kell menni, akkor a masodik karakter piros marad, es nem lehet folytatni (amugy az elsohoz is ugy lehet csak eljutni, hogy leszeded a pirosakat, ami nem jo pont).
SaGa59 szerintem nem lesz olyan akinek ne tetszedne majd
Szoval szerzodtel a kiadoval, hajra -
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #28950 üzenetére
Ha már szóba került a Spectrum Project.
Fordítás közben, pihentetőül elkezdem egy "regényt" írni a Spectrum Project alapján. Egyelőre az első (már ha ez lesz az első, mert van egy olyan elképzelésem is, hogy inkább Borland történetével kezdem a sztorit még a Zónán kívül), fejezet van kész, ebben Farkas a főszereplő. A koncepció szerint nem Lepel szemszögéből látjuk a történéseket, hanem a vele kapcsolatba kerülő, fontosabb szereplőkön át. Farkas, Szidorovics, Borland, a csapos, Nitró, stb... Mindenki kap egy-egy fejezetet.Akit érdekel, a google drive-omon az Olvasnivalók könyvtárból letölthető, odt és rtf formátumban.
Lehet megköpködni, hogy foglalkozzak-e vele tovább, vagy inkább hagyjam a fenébe és maradjon a fordítás hobbinak, az írást meg csinálják azok, akiknek jobban megy. Mondjuk egy darabig mod fordítást egyik esetben sem csinálok, mert most fejeztem be a Halálos Zóna c. könyv folytatásának fordítását, tegnap szerződtünk a kiadóval, már az olvasószerkesztő dolgozik rajta, és már benne vagyok a következő S.T.A.L.K.E.R. szériás könyvben nyakig.Erre a "regényre" akkor kerül sor, amikor már nagyon jojóznak a szemem előtt az orosz szavak és lazulni kell egy kicsit. Szóval lassan halad, talán sosem lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SUSE Linux
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest