Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #28311 üzenetére
Na , ez nálam nem fordulhat elő, hogy nem lesz öreg detektorom, mivel én gyűjtögető vagyok (rajtam kívül itt még néhányan) így csak kevés cuccot adok el, ezért soha nem fordult elő velem, hogy a későbbiekben nem volt meg valami. Inkább az fordul elő, hogy a játék már nem tudja kezelni a rengeteg cuccost. Eddig egyetlen egy detektort sem adtam el. Gondolom van már vagy 50-80.
Sem képződményt, sem mutáns darabokat, a fegyverekből is csak az egyszerűbbeket.
A fegyver pakkodra már nagyon kíváncsi vagyok, a fegyverek a leggyengébb pontja a modnak, na meg a fegyver javítási árak. Van amikor 10-20 ezer között van.
Mondjuk ez még elmegy.
Ha rendbe vágod, akkor szerintem az egyik legjobb mod lesz. Erre valahogy nem fordítottak energiát. Csináltak két ütős fegyvert, amivel végig lehet vinni és a többivel már nem is kell foglalkozni.
Amire elkezdem másodjára, arra biztos elkészülsz vele.Szerintem, szinte minden modnál az első végigjátszás kaotikus, majd a második, - harmadiknál már nem lesz. Főleg ha nincs hozzá részletes leírás és esetleg még másikkal is nyomulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest